Ben 3 ay bitince Lierac catlak önleyici kullanmaya baslayacagim ama sadece karna değil, göğüslere bacaklara kalcaya da uygulamak lazimmis.Bu çatlak kremleri yağları falan nezaman kullanılıyor acaba
Şu içmekle alakası varmı bilmiyorum ama ellerin gün içinde sürekli suyun içindeyse veya sıcak suyla falan duş alincada sürekli kuruluk oluyoAranızda elleri kuruyan var mı? Günde 3 litre su içiyorum yine de ellerim kupkuru oldu.
Baya pahalı oda bende baktimdaBen 3 ay bitince Lierac catlak önleyici kullanmaya baslayacagim ama sadece karna değil, göğüslere bacaklara kalcaya da uygulamak lazimmis.
Yok, ben o kadar tedirginim ki evde hiçbir iş yapmıyorum. Elim ne sıcak ne soğuk suya giriyor maalesef. Aslında sağlıklıyım, evde gebelik testi sonucunu görür görmez günde 30 dakika yürümeye başlamıştım. Tatile gidecektim. Her şeyim iptal oldu. Yeter ki bebek sağlıkla doğsun da ben yatarak da geçiririm bu süreci.Şu içmekle alakası varmı bilmiyorum ama ellerin gün içinde sürekli suyun içindeyse veya sıcak suyla falan duş alincada sürekli kuruluk oluyo
Bence de çok pahalı. Karnıma onu sürüp diğer yerlere daha farklı bir şey almayı da düşündüm. Ama genetikmiş galiba kullanan bir arkadaşım bende yine de çatlak oldu. İç karnı geniş olanlarda çatlak olmuyormuş dedi.Baya pahalı oda bende baktimda
Aynen sağlıklı olsun da bebisimiz herşey hallolur .doktorum bu şekilde tavsiye etti acabaYok, ben o kadar tedirginim ki evde hiçbir iş yapmıyorum. Elim ne sıcak ne soğuk suya giriyor maalesef. Aslında sağlıklıyım, evde gebelik testi sonucunu görür görmez günde 30 dakika yürümeye başlamıştım. Tatile gidecektim. Her şeyim iptal oldu. Yeter ki bebek sağlıkla doğsun da ben yatarak da geçiririm bu süreci.
Ne surersek sürelim çatlarmi yaniBence de çok pahalı. Karnıma onu sürüp diğer yerlere daha farklı bir şey almayı da düşündüm. Ama genetikmiş galiba kullanan bir arkadaşım bende yine de çatlak oldu. İç karnı geniş olanlarda çatlak olmuyormuş dedi.
Doktor düşük riskin var dedi. Seyahati yasakladı, yürüyüşü yasakladı. Hep yat dedi maalesef. Her gün 2 doz progestan alıyorum. Bir ağrım sızım yok ama zaten belirtisiz bir şeymiş bu kanama alanı.Aynen sağlıklı olsun da bebisimiz herşey hallolur .doktorum bu şekilde tavsiye etti acaba
Bence birçok şey genetik. Benim annemin çatlağı yok, anneme çekmişimdir inşallahNe surersek sürelim çatlarmi yani
Allahım korusun bebişinizi inşallah doktorun dediklerini ihmal etmeyin benim kuzenimde o şekilde geçirdi sağlıklı bebisini kucağına aldıDoktor düşük riskin var dedi. Seyahati yasakladı, yürüyüşü yasakladı. Hep yat dedi maalesef. Her gün 2 doz progestan alıyorum. Bir ağrım sızım yok ama zaten belirtisiz bir şeymiş bu kanama alanı.
Amin hepimizin bebeğini Allah esirgesin. Şu an bir an önce zor zamanların geçip birbirimize bebek arabası, park yatak, beşik tavsiyesi verdiğimiz zamanların gelmesini umut ediyorum. Burada bazı arkadaşlar da benim gibi olumsuzluklar yaşıyor, onları o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri sadece bir hafta önce yaşadığım için. Testin sonucunu gördüğüm ilk an, bir an önce bebeği kucağıma almak istedim panikledim. Maalesef böyle biriyim. İnşallah, herkesin bebekleri sağlıklı doğar, tüm kalbimle diliyorum.Allahım korusun bebişinizi inşallah doktorun dediklerini ihmal etmeyin benim kuzenimde o şekilde geçirdi sağlıklı bebisini kucağına aldı
ne güzel yaaa buralarda bulamıyosun semiz filan tadını çıkar valla ben mercimek akşama kuzumÇook haklısınız ve çok tatlısınızakşama semizotu yemeğim var günlük hayatta işten dolayı cok kolay gitmiyor ama götürüyoruz bir sekilde sizin nasıl? Bir de sizlerde hic mide yanması var mı acaba? Ben hiç yaşamazdım ama 4-5 gündür epey midem yanıyor
Buna uykuya asermek deniyorBen sürekli uyuyorum ya uyumaktan şiştim artık uyanamıyorum bi türlü nasıl olcak böyle
Amin inşallahBende 5+1 de görmüştüm insaaj sizde görürsünüz hayırlısıyla
inşallah ne güzel bir dua allah bizi duyuyorAmin hepimizin bebeğini Allah esirgesin. Şu an bir an önce zor zamanların geçip birbirimize bebek arabası, park yatak, beşik tavsiyesi verdiğimiz zamanların gelmesini umut ediyorum. Burada bazı arkadaşlar da benim gibi olumsuzluklar yaşıyor, onları o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri sadece bir hafta önce yaşadığım için. Testin sonucunu gördüğüm ilk an, bir an önce bebeği kucağıma almak istedim panikledim. Maalesef böyle biriyim. İnşallah, herkesin bebekleri sağlıklı doğar, tüm kalbimle diliyorum.
Bende var. Ama hep var gibi değil gelip giden bir ağrı. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.ya hu kızceler kasık ağrılarınız var mı hala? benim var arada geliyor gidiyor bazı günler hep var. ağrı gibi demeyeyim de sızı gibi böyle
aman büyüsünBende var. Ama hep var gibi değil gelip giden bir ağrı. Rahim büyüdüğü için oluyormuş.
Ne demek, sağlıkla büyüsünler inşallahaman büyüsünteşekkürler kuzum cevap için
Çok geçmiş olsun, çok dikkat edinDoktor düşük riskin var dedi. Seyahati yasakladı, yürüyüşü yasakladı. Hep yat dedi maalesef. Her gün 2 doz progestan alıyorum. Bir ağrım sızım yok ama zaten belirtisiz bir şeymiş bu kanama alanı.