Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Şu içmekle alakası varmı bilmiyorum ama ellerin gün içinde sürekli suyun içindeyse veya sıcak suyla falan duş alincada sürekli kuruluk oluyo
Yok, ben o kadar tedirginim ki evde hiçbir iş yapmıyorum. Elim ne sıcak ne soğuk suya giriyor maalesef. Aslında sağlıklıyım, evde gebelik testi sonucunu görür görmez günde 30 dakika yürümeye başlamıştım. Tatile gidecektim. Her şeyim iptal oldu. Yeter ki bebek sağlıkla doğsun da ben yatarak da geçiririm bu süreci.

Aynen sağlıklı olsun da bebisimiz herşey hallolur .doktorum bu şekilde tavsiye etti acaba

Ne surersek sürelim çatlarmi yani

Allahım korusun bebişinizi inşallah doktorun dediklerini ihmal etmeyin benim kuzenimde o şekilde geçirdi sağlıklı bebisini kucağına aldı

Allahım korusun bebişinizi inşallah doktorun dediklerini ihmal etmeyin benim kuzenimde o şekilde geçirdi sağlıklı bebisini kucağına aldı
Amin hepimizin bebeğini Allah esirgesin. Şu an bir an önce zor zamanların geçip birbirimize bebek arabası, park yatak, beşik tavsiyesi verdiğimiz zamanların gelmesini umut ediyorum. Burada bazı arkadaşlar da benim gibi olumsuzluklar yaşıyor, onları o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri sadece bir hafta önce yaşadığım için. Testin sonucunu gördüğüm ilk an, bir an önce bebeği kucağıma almak istedim panikledim. Maalesef böyle biriyim. İnşallah, herkesin bebekleri sağlıklı doğar, tüm kalbimle diliyorum.

ne güzel yaaa buralarda bulamıyosun semiz filan tadını çıkar valla ben mercimek akşama kuzum salata vs

inşallah ne güzel bir dua allah bizi duyuyor bizimle beraber
yüreğimizi ferah tutalım

Çok geçmiş olsun, çok dikkat edin Her sey güzel olcak inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…