Ohh cok severim onu da :) afiyet olsun canımne güzel yaaa buralarda bulamıyosun semiz filan tadını çıkar valla ben mercimek akşama kuzum salata vs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh cok severim onu da :) afiyet olsun canımne güzel yaaa buralarda bulamıyosun semiz filan tadını çıkar valla ben mercimek akşama kuzum salata vs
Amin kuzum inşallahBuna uykuya asermek deniyor sağlıkla ilerlesin inşallah
Ayy inşallah o günlerde gelirÇok geçmiş olsun, çok dikkat edin Her sey güzel olcak inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi
İnşallahAyy inşallah o günlerde gelir
İnşallah, çok teşekkür ederim Siz de çok dikkat edin, ben biraz rahatladım, Allah size de ferahlık versin.Çok geçmiş olsun, çok dikkat edin Her sey güzel olcak inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi
Çarşamba günü doktora gidip keseyi görebilirsek rahatlayacağım inşallah bakalım. Yine de şu an daha iyiyim çok sağ olunİnşallah, çok teşekkür ederim Siz de çok dikkat edin, ben biraz rahatladım, Allah size de ferahlık versin.
Bnde merkezdeyim 400 yatakliya gitmiyorum zaten park hospitalda önerebileceğin başka dr var mi mehmet gül de orda ama hasta kapasitesi full dolu oluyo genelde bikac kere aradım ama sıra olmadığını yoğunluk olduğunu soylediler başka dr onerdiler hep meral hoca iyi diyolarda bilmiyorm sen gittin mi hiç meral keski yeBen şuan merkezdeyim fakat İlçesinde çalıştığım için ilçedeki Dr gidiyorum ileri ki aylarda çocuklarımızda Dr olan Mehmet Gül'e devam ederim 400 yataklıda kimseyi bilmiyorum ama eğer istiyorsan öğrenebilirim.
Bendede batma oluyo bazen bide karın ağrısı gibi değişik şeylerya hu kızceler kasık ağrılarınız var mı hala? benim var arada geliyor gidiyor bazı günler hep var. ağrı gibi demeyeyim de sızı gibi böyle
Bende de oluyo ara araya hu kızceler kasık ağrılarınız var mı hala? benim var arada geliyor gidiyor bazı günler hep var. ağrı gibi demeyeyim de sızı gibi böyle
Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah Keseyi bugün 5+2 de görmüş oldukHoş geldin canım , ekledim seni tabloya sağlıkla , tam zamınında gelsin bebişin
Hoş geldin canım aramıza , hayırlı olsun sürpriz yapmış minik kuş sana aşağıdaki bilgilerin tamamını verirsen ekleyeyim seni de tablomuza
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü (hafta) :
Kalp atışı :
Varsa cinsiyet tahmini :
Hoş geldin canım , ekledim seni de tablomuza keseyi kaçıncı haftada görmüştün ? Sağlıkla gelsin bebişin
Merhaba canın , hoş geldin aramıza ekledim seni de tablomuza keseyi kaçıncı haftada görmüş oldun ? Sağlıkla gelsin bebişin
Yarın sabah randevum canım gideceğim insallahCanım ne yaptın gittin mi bugün doktora ?
Benim ilk gebeliğimde hiç olmamıştı ama bunda çok oluyorBende de oluyo ara ara
Ben canım kısmetse ptesi baslıcammKızlar aranızda süreci diyetisyen desteğiyle geçiren geçirecek olan var mı
Online mı yüz yüze mı başlıyorsun bende araştırıyorum da önerebileceğin biri var mıBen canım kısmetse ptesi baslıcamm
Çok teşekkürler valla başından beri burdayoz beraber paylaşıyoruz birbirimizleYaaaa hadi gözün aydın ultrason resimleri beni çok duygulandırıyor kalp atışı daha da heyecanlı olacak , sağlıkla büyüsün minik kuş
Benimde aeada oluyo çok hafif doktor normal dedi gittikçe şiddetlenmiyosa sorun yok dediya hu kızceler kasık ağrılarınız var mı hala? benim var arada geliyor gidiyor bazı günler hep var. ağrı gibi demeyeyim de sızı gibi böyle
Tésekkurler cumartesi kan vercem ona gore tabloya adimi ekleriz❤Tebrikler canım , hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin süreç
Muhtemelen ven cunku plansiz gebelik 21 aylik oglum var ve 95 kiloyumKızlar aranızda süreci diyetisyen desteğiyle geçiren geçirecek olan var mı
Bence yok , ben günde 4-5 lt su içiyorum ama ellerim , saçlarım hatta her yerim çok kuruŞu içmekle alakası varmı bilmiyorum ama ellerin gün içinde sürekli suyun içindeyse veya sıcak suyla falan duş alincada sürekli kuruluk oluyo
Evet bende de oluyor , hatta bazen özellikle sol kasığım çok ağrıyor ve bacağımı da etkiliyorya hu kızceler kasık ağrılarınız var mı hala? benim var arada geliyor gidiyor bazı günler hep var. ağrı gibi demeyeyim de sızı gibi böyle