Olmaz mı sabahları he çok fena oluyor benim bu gün biraz da hafifti am
Benim tüm gün oluyor ya bir şey yiyemiyorum adam akıllı talcid aldım bugün artık dayanamayıpOlmaz mı sabahları he çok fena oluyor benim bu gün biraz da hafifti ama
İnsallah görürsünüz güzel haberlerle gelinYarın sata göre 5+2 olarak ilk doktor muayenesine gideceğim. Bakalım keseyi görecek miyiz. Hiç bilmiyorum beta baktiramadim öyle bir yağmur vardi ki balkona bile çıkmak mümkün değildi.
BeennnnAranızda elleri kuruyan var mı? Günde 3 litre su içiyorum yine de ellerim kupkuru oldu.
Ben normalde cilt bakımına meraklı biriydim. Ama şimdi krem kullanırken bile acaba zarari var mı diye düşünüyorum. Dermatologuma gidebilsem bu sorunu çözecektim ama Ankarada kalakaldım. Bu arada el kuruması erkek bebek belirtisi imiş galibaBeennnnel kremleri su gibi gidiyor , hatta dün eşim sen bu kremleri yiyor musun diyordu
Aaa hiç duymamıştım , hadi bakalım 3 ay sonra öğreniriz ne olacağınıBen normalde cilt bakımına meraklı biriydim. Ama şimdi krem kullanırken bile acaba zarari var mı diye düşünüyorum. Dermatologuma gidebilsem bu sorunu çözecektim ama Ankarada kalakaldım. Bu arada el kuruması erkek bebek belirtisi imiş galiba
Bir şey olacağından değil ben fazla abartıyorumAaa hiç duymamıştım , hadi bakalım 3 ay sonra öğreniriz ne olacağınıya valla ben normal Nivea krem kullanıyorum hiç düşünmemiştim bişey olacağını
Ilık süt ya da yoğurt iyi geliyor hassasiyet varsa laktozsuz olanları tercih edebilirsiniz.Benim tüm gün oluyor ya bir şey yiyemiyorum adam akıllı talcid aldım bugün artık dayanamayıp
Bende 5+1 de görmüştüm insaaj sizde görürsünüz hayırlısıylaYarın sata göre 5+2 olarak ilk doktor muayenesine gideceğim. Bakalım keseyi görecek miyiz. Hiç bilmiyorum beta baktiramadim öyle bir yağmur vardi ki balkona bile çıkmak mümkün değildi.
Bende de çok şişkinlik var karnımda belki de bu da migdeden kaynakli gaz doluymuş gibiBenim tüm gün oluyor ya bir şey yiyemiyorum adam akıllı talcid aldım bugün artık dayanamayıp
Ben sürekli uyuyorum ya uyumaktan şiştim artık uyanamıyorum bi türlü nasıl olcak böyle
Benim karnım 4 aylık hamile gibi.Bende de çok şişkinlik var karnımda belki de bu da migdeden kaynakli gaz doluymuş gibi
6 haftalık olduk bugünKaçıncı haftadasiniz
Aaaa onu ben hiç duymamistim erkek bebek belirtisi diye çok ilginçBen normalde cilt bakımına meraklı biriydim. Ama şimdi krem kullanırken bile acaba zarari var mı diye düşünüyorum. Dermatologuma gidebilsem bu sorunu çözecektim ama Ankarada kalakaldım. Bu arada el kuruması erkek bebek belirtisi imiş galiba
Yaa benimde öyle tartıya çıktım kilo almışım yediklerim öyle ağır şeyler de değil ekmekte yemem sistim resmen en baştan kilo aldıysan sonrası nasıl olurBenim karnım 4 aylık hamile gibi.
6 haftalık olduk bugün
Ben 68 kiloydum rahat 71 olmuşumdur. Ben çok yiyorum galiba.Yaa benimde öyle tartıya çıktım kilo almışım yediklerim öyle ağır şeyler de değil ekmekte yemem sistim resmen en baştan kilo aldıysan sonrası nasıl olur
Bu çatlak kremleri yağları falan nezaman kullanılıyor acabaAaa hiç duymamıştım , hadi bakalım 3 ay sonra öğreniriz ne olacağınıya valla ben normal Nivea krem kullanıyorum hiç düşünmemiştim bişey olacağını