Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Siz böyle güzel seyler yazdıkça ağlıyorum duygularım tavan yaptı sanırım iyi ki varsınız ya insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ya yavrularımızı sizin adınıza da cok sevindim

amin amin amin, lütfen hep olumlu düşünelim allahım bebeğime bir şey olmasın gibi değil de allahım bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et gibi telkin etsek kendimizi hem olumsuzdan çıkarız hem de stresimiz azalir bebeğimiz içerde rahat eder annesi ee günlük hayatın nasil gidiyor mesela? akşama be yemek var mesela

Çook haklısınız ve çok tatlısınız akşama semizotu yemeğim var günlük hayatta işten dolayı cok kolay gitmiyor ama götürüyoruz bir sekilde sizin nasıl? Bir de sizlerde hic mide yanması var mı acaba? Ben hiç yaşamazdım ama 4-5 gündür epey midem yanıyor

Mide yanması bende de oluyor canım

Hoş geldin canım , ekledim seni tabloya sağlıkla , tam zamınında gelsin bebişin
Hoş geldin canım aramıza , hayırlı olsun sürpriz yapmış minik kuş sana aşağıdaki bilgilerin tamamını verirsen ekleyeyim seni de tablomuza

Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü (hafta) :
Kalp atışı :
Varsa cinsiyet tahmini :
Kaçıncı çocuk: 2.
Sat:6 nisan
Tahmini doğum tarihi :11 ocak
Kese görünümü :07.05.2024
Kalp atışı :henüz belli değil
benide eklermisiniz)
Hoş geldin canım , ekledim seni de tablomuza keseyi kaçıncı haftada görmüştün ? Sağlıkla gelsin bebişin
Merhaba canın , hoş geldin aramıza ekledim seni de tablomuza keseyi kaçıncı haftada görmüş oldun ? Sağlıkla gelsin bebişin

Evet çok normal endişe edecek hiç bşr şey yok

HATIRLATMA

Şimdilik bende yok çok şükür

Olmaz mı sabahları he çok fena oluyor benim bu gün biraz da hafifti ama

Yarın sata göre 5+2 olarak ilk doktor muayenesine gideceğim. Bakalım keseyi görecek miyiz. Hiç bilmiyorum beta baktiramadim öyle bir yağmur vardi ki balkona bile çıkmak mümkün değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…