Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bulantı sabah uyanınca yatakta telefonla ugrasirsam biraz oluyor gibi bugün biraz iş yaptım çok yorulduğunu farkettim 5+3 bende

Kızlar selam, ben de dün doktora gittim, sata göre 5+6 görünüyordu ama doktor tam 5 haftalık dedi. Geç döllenme mi olmuş oluyor bu durumda? Görüntü de böyle. umarım hepimiz için sağlıklı bir süreç ilerle

Eklentiler

• IMG_4593.jpeg
    116,6 KB · Görüntüleme: 82
Kuzumm insallahh cok sağ ol sen de sağlıkla kucağına alır kalp atıslarını da güzelce duyarsın insallah

Merhaba bende ankarada yaşiyorum hangi hastaneye gidiyorsunuz

Amin kuzum bol bol okuyorum cok haklısınn stres olmamak lazım sağ ol canım

kızlar benm + hafta olacak yarn kalp atısları ıcın gıdıcem . bişey sorucam gıttıgınızde tahlıl yaptımı dktr. yaotysa hangı tahlıller . yapıldı

kızlar benm + hafta olacak yarn kalp atısları ıcın gıdıcem . bişey sorucam gıttıgınızde tahlıl yaptımı dktr. yaotysa hangı tahlıller . yapıldı
Yani buna henüz gimedim ama ilkinde test yapmadi folik asit vermişti sanki demir hapi ile 21 aylik bir oglum var

Onlar her şey olabilir demek zorunda hepimiz gebeliğimizin başındayız, biz elimizden geleni yapalım takdir tabii ki Allahtan. Siz stres yapmayın, içiniz rahat etmeyecekse bir doktora daha görünün. Ben pazar akşamı pıhtı pıhtı kanamayla acile gittim gece, hem de kocaman kocaman pıhtılarla. Dedim kesin gitti bebeğim ama bir umut ya sürekli de okuyorum içimden. İnanır mısınız o kanamaya, o pıhtılara rağmen hiçbir şey olmadı Allahıma sonsuz şükürler olsun. Siz de sakin olun, bol bol dua edin. Bana da doktor direkt şimdi düşmedi diye ileride de düşmeyecek demek değil, her şey olabilir dedi. Onlar hep böyle konuşuyor zaten, konuşmak zorundalar da. Allahın takdiri her şey. Tedbir bizden tevekkül ondan. Kendinizi üzmeyin hiç. Rabbim bütün anne adaylarının bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

Hayirli olsun ben ilk keseyi görmek için gittiğimde kan tahlili yapıldı bide idrar onları istemismiydi doktorunuz

Çok teşekkür ederim, çok haklısınız. Hayırlısı artık nasipte ne varsa onu yaşayacağız Çok çok geçmiş olsun size de

Benim doktorum korudaydı Yenimahalle yıldırım Beyazıt’a geçti ona gittim siz hangisine gidiyorsunuz
Yda centerda doç dr ümit korucuoğlu ilk bebegimde onda gitmiştim simdi de ona giderim başka dontora güvenmem kan sulandirici igne vs kullaniyorum daha önce 3 kaybim olmuştu da

Çok teşekkürler anladım tabii ki hep okuyorum zaten elim kolum bağlı dua edip bekliyorum

3bin küsürlerde karından görünmüyormuş benim beta 2151 görünmedi 3 gün sonra gittim beta 6156 çıktı 5+2'dik karından gördük keseyi 9mm dedi. Bende çok tedirgin olmuştum ama sakın kötüyü düşünme birkaç gün sonra tekrar git betanda yükselmiş olur keseyide görmüş olursun Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…