Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
3bin küsürlerde karından görünmüyormuş benim beta 2151 görünmedi 3 gün sonra gittim beta 6156 çıktı 5+2'dik karından gördük keseyi 9mm dedi. Bende çok tedirgin olmuştum ama sakın kötüyü düşünme birkaç gün sonra tekrar git betanda yükselmiş olur keseyide görmüş olursun Allahın izniyle. 🤲🏻
Siz böyle güzel seyler yazdıkça ağlıyorum duygularım tavan yaptı sanırım 🥹 iyi ki varsınız ya insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ya yavrularımızı♥️ sizin adınıza da cok sevindim 🥰

Siz böyle güzel seyler yazdıkça ağlıyorum duygularım tavan yaptı sanırım 🥹 iyi ki varsınız ya insallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ya yavrularımızı♥️ sizin adınıza da cok sevindim 🥰
amin amin amin, lütfen hep olumlu düşünelim allahım bebeğime bir şey olmasın gibi değil de allahım bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et gibi telkin etsek kendimizi hem olumsuzdan çıkarız hem de stresimiz azalir bebeğimiz içerde rahat eder annesi 🩵💘 ee günlük hayatın nasil gidiyor mesela? akşama be yemek var mesela 🤣🤣

amin amin amin, lütfen hep olumlu düşünelim allahım bebeğime bir şey olmasın gibi değil de allahım bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı nasip et gibi telkin etsek kendimizi hem olumsuzdan çıkarız hem de stresimiz azalir bebeğimiz içerde rahat eder annesi 🩵💘 ee günlük hayatın nasil gidiyor mesela? akşama be yemek var mesela 🤣🤣
Çook haklısınız ve çok tatlısınız🥰 akşama semizotu yemeğim var günlük hayatta işten dolayı cok kolay gitmiyor ama götürüyoruz bir sekilde 🙈 sizin nasıl? Bir de sizlerde hic mide yanması var mı acaba? Ben hiç yaşamazdım ama 4-5 gündür epey midem yanıyor

Çook haklısınız ve çok tatlısınız🥰 akşama semizotu yemeğim var günlük hayatta işten dolayı cok kolay gitmiyor ama götürüyoruz bir sekilde 🙈 sizin nasıl? Bir de sizlerde hic mide yanması var mı acaba? Ben hiç yaşamazdım ama 4-5 gündür epey midem yanıyor
Mide yanması bende de oluyor canım

Mrb bende aranıza yeni katıldım 5+0 gebeliğim son adet tarihim 10. Nisan ikinci gebeliğim ilki kimyasal oldu. Nasip olursa ilk çocuğumuz ya da çocuklarımız -içime ikiz doğuyor nedense- olacak. 28 yaşımdayım 29 a az kaldı gerçi neyse doktora Cuma günü gideceğim nasipse keseyi görürüz inşallah Hatay'lıyım cinsiyet tahminim henüz yok tahmini doğum 15-17 Ocak ama bence daha erken gelecek 😂 bana çekme bebeğim vaktinde gel olur mu 😘
Hoş geldin canım , ekledim seni tabloya 🌸 sağlıkla , tam zamınında gelsin bebişin 🥰🧿
Herkese merhabaa , bugün kan verdim ve hiç beklemediğim bi anda hamile olduğumu öğrendim sat 10 Nisan kese 5 haftalık gözüküyor henüz bebeği göremedik. ben de buradayım artık ☺️ (18 aylık bebişim var o yüzden süreç gözümü korkutsa da sağlıcakla gelsin inşallah 🍀)
Hoş geldin canım aramıza , hayırlı olsun ☺️ sürpriz yapmış minik kuş sana 🌸 aşağıdaki bilgilerin tamamını verirsen ekleyeyim seni de tablomuza

Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü (hafta) :
Kalp atışı :
Varsa cinsiyet tahmini :
Kaçıncı çocuk: 2.
Sat:6 nisan
Tahmini doğum tarihi :11 ocak
Kese görünümü :07.05.2024
Kalp atışı :henüz belli değil
benide eklermisiniz)
Hoş geldin canım , ekledim seni de tablomuza 🌸 keseyi kaçıncı haftada görmüştün ? Sağlıkla gelsin bebişin 🥰🧿
Herkese merhaba ben gizem 34 yaşındayım Ankara’da yaşıyorum sat:09.04 salı beta 1187 çıktı bugün doktor kontrolünde kese karından göründü ikinci gebeliğim ilki erkek haziranda 5 yaşına girecek ona hamileyken de burada bi grubumuz vardı hala görüşüyoruz umarım herkesin gebeliği sağlıklı ve güzel geçer
Merhaba canın , hoş geldin aramıza ekledim seni de tablomuza 🌸 keseyi kaçıncı haftada görmüş oldun ? Sağlıkla gelsin bebişin 🧿🥰

Kızlar selam bugün kese icin geldim tam 5 haftalığız şu an ama karından gözükmedi. Dr beta istedi duruma göre vajinal bakacağım dedii sonuc 3334 çıktı ama doktor acil doğuma gittiği icin bekliyorum bu dğerle karından gözükmemesi normal mi
Evet çok normal 🌸 endişe edecek hiç bşr şey yok 🥰

Tabloda olmayan arkadaşlarım bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyelim tabloya. Tablo da olup kese/ kalp atışı görmüş arkadaşlarım eğer bilgileriniz tabloda eksikse bana söylerseniz eksikleri tamamlayalım 🌸

Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü :
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
HATIRLATMA 🥰🌸

Şimdilik bende yok çok şükür ☺️🤲

Olmaz mı sabahları he çok fena oluyor benim bu gün biraz da hafifti ama

X