Doktor yönlendiriyor radyoloji sekreterliği de gün veriyor. Her yerde aynı mı olur bilmiyorum amaBugün doktor kontrolüm vardı bebiş cinsiyeti göstermedi doktor ayrıntılı ultrasonda öğrenirsin dediSarıyer çayırbaşı Hamidiye Etfal’e gittim çook beğendim hiç devlet hastanesi gibi değil özel hastane gibi aynı sanırım bundna sonra orada devam edeceğim bu taraflarda olan varsa tavsiye ederim.
perinatoloji bölümü de var hastanede. Ama doktor randevu al demedi henüz. Devlette doktor mu yönlendirmesi gerekiyor biz mi alıyoruz nasıl oluyor bilgisi olan var mı?
Aa anladım tüh ya yönlendirmedi bir de sıra bulamazsakDoktor yönlendiriyor radyoloji sekreterliği de gün veriyor. Her yerde aynı mı olur bilmiyorum ama
Devlet hastanesinde çok zor sıra bulursunuz, bana 3 Eylül demişlerdi bundan 3 hafta önce. O da hastaneyi telefonla arayıp randevu almam lazımmış bir hafta öncesinde. Prosedürünü belki hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz.Aa anladım tüh ya yönlendirmedi bir de sıra bulamazsakneyse 2 hafta sonra gel demiştik zaten o zaman gideyim tekrar randevu isteyim teşekkür ederim
2 hafta sonra 18. Haftada olacağız detaylı ultrason en geç ne zaman yapılabiliyor?Devlet hastanesinde çok zor sıra bulursunuz, bana 3 Eylül demişlerdi bundan 3 hafta önce. O da hastaneyi telefonla arayıp randevu almam lazımmış bir hafta öncesinde. Prosedürünü belki hastaneyi arayıp öğrenebilirsiniz.
24. haftaya kadar yapılıyor2 hafta sonra 18. Haftada olacağız detaylı ultrason en geç ne zaman yapılabiliyor?
İnşallah bulursun canım şans meselesi. Benim akrabam aynı gün içinde randevu bulup girmişti detaylıya. Çok şaşırmıştım çünkü normalde asla bulunmuyor baya önceden alınıyorduAa anladım tüh ya yönlendirmedi bir de sıra bulamazsakneyse 2 hafta sonra gel demiştik zaten o zaman gideyim tekrar randevu isteyim teşekkür ederim
Ay boşa telaş yapmışım gittiğim hastanede detaylı yokmuş zatenİnşallah bulursun canım şans meselesi. Benim akrabam aynı gün içinde randevu bulup girmişti detaylıya. Çok şaşırmıştım çünkü normalde asla bulunmuyor baya önceden alınıyordu
Serklaj oldum. Aslında iyiyim ağrı yok kanama yok. Fakat arada şeffaf kokusuz bir akıntı geliyor. Normal vajinal akıntıma hiç benzemiyor. Ama serklaj sebepli mi yoksa amniyon sıvısı mı bilemiyorum.Canım nasılsın , oldun mu serklaj ?
Amin inşallah.benim karnımın içini aşırı acitirdi oğlum.bide maşallah aşırı hareketliydi.suan yine öyle.herseylerine şükür elhamdülillahay valah saglıcakla gelsınlerde . ama daha sımdıden boleysem ılerısını duusnemyrm :) acısıyla tatlısıyla herseyıne kabuluz cok sukur bıze yasattıklarına . :) ama korkuyorum bazen erken bısey olmasın dıye . baalım doktrumuza gıdecgız yarın ne dıcek .
Ben bu hafta oldum canım 18-22 arası diye biliyorumKızlar tetenoz aşısi kaçıncı hafta olunuyor acaba ?doktora gidince sormayı unutmuştum
Canım cerrahpaşada gideceğin gün bile randevı alabiliyorsun bir bak istersen ben orada yaptıracağım.Ay boşa telaş yapmışım gittiğim hastanede detaylı yokmuş zatenartık mecbur özele gideceğim
Aa öyle mi peki önce normal kadın doğuma mı randevu almam lazım yoksa direkt detaylı için randevu alabilir miyim?Canım cerrahpaşada gideceğin gün bile randevı alabiliyorsun bir bak istersen ben orada yaptıracağım.
Ben birini 17+2'de oldum. Diğerini 22+1 de vurulacağım. Tam hangi haftalarda olunuyor bilmiyorum ama aile hekimliğinden ebem arayıp söylemişti. Onlara sormalisin bence.Kızlar tetenoz aşısi kaçıncı hafta olunuyor acaba ?doktora gidince sormayı unutmuştum
Evet sağlık ocağından aradılar banada öyle dedilerde doktora sormamistim emin olamadım canım teşekkür ederimBen bu hafta oldum canım 18-22 arası diye biliyorum
Benide bugün aradılar tansiyon takibi falanda dedi şaşırdımBana tetanoz aşısı ile ilgili hiçbir şey söylemedi sağlık ocağı vs. 19+3 bugün, biraz daha aramazlarsa ben arayıp sorayım bari
Bugün aradılar canım benide 18.22 hafta arası oluyomus bende kadın dogumcuma sormadigim için emin olamamistim haftaya gidicemBen birini 17+2'de oldum. Diğerini 22+1 de vurulacağım. Tam hangi haftalarda olunuyor bilmiyorum ama aile hekimliğinden ebem arayıp söylemişti. Onlara sormalisin bence.
Hayırlısı olsun hadiAy boşa telaş yapmışım gittiğim hastanede detaylı yokmuş zatenartık mecbur özele gideceğim
Doktor pek karışmıyo ona canım direk aile hekiminle görüş sen daha önce olmadıysan bi ay arayla ikinci için arıcaz dedilerEvet sağlık ocağından aradılar banada öyle dedilerde doktora sormamistim emin olamadım canım teşekkür ederim