Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Gözün aydın canım çiğ kuruyemişler daha faydaliymis evet

Gözünüz aydın canım kaçıncı haftada duymuş oldunuz tabloyu güncelleyeyim

Tabloda olmayan arkadaşlarım bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyelim tabloya. Tablo da olup kese/ kalp atışı görmüş arkadaşlarım eğer bilgileriniz tabloda eksikse bana söylerseniz eksikleri tamamlayalım

Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü :
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:

Son adetim 16.04.2024 bugün hamile olduğumu öğrendim. Beni de ekler misiniz Isparta’dan

Merhaba kızlar güncelleme yapıyorum bugün 4+5 kese göründü şükür 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı doktor vitamin olarak da bunu verdi 9 ay boyunca kullanmamı söyledi

Eklentiler

• image.jpg
    104,2 KB · Görüntüleme: 46
  • image.jpg
    147,4 KB · Görüntüleme: 44
Bana sadece folik asit kullan dedi ya neden acaba
Bazı doktorlar 12. Haftadan sonra multivitamine geçiriyor. Ama hamilelik annenin vücudundaki vitaminleri düşürüyor hep. Ki ben zaten sürekli D vitamini , demir ve B12 düşüklüğü yaşayan biriyim o yüzden bunları içeren bir şey kullanmak isterim

Arkadaşlar kalp atışından önce ailelere söylediniz mi acaba kafam karışık bu konuda baya sizden fikir almak istedim
ben daha söylemedim askim randevuyu bekliyorum, duyalım öyle söyleyelim dedim eşimle, allah korusun olumsuzluk olursa bir de onlar üzülmesin diye düşündük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…