Pazartesi günüYaaaben de cok tez canlıyım valla zor dayanıyorum senin ne zaman kontrolün canım
Amin canım benim aminAh kuzum senin de başın sağ olsunnurlarda uyusunlar insallah. Biz de keseyi yarın insallah görürsek söyleyeceğiz kuzum karar verdik sizlerle de konusunca rahatladım biraz
Dr banu çiftçi var bideHappmom var hamilelik+ bunlar var bende canım
indirdim cnmm sağ olHappmom var hamilelik+ bunlar var bende canım
Bu uygulamaya baktımda bulamadımDr banu çiftçi var bide
canim dr. Banu Çiftçi bu şekilde yazınca çıkıyorBu uygulamaya baktımda bulamadım
Buldum şimdi ama uygulama indirilemiyor Android'in eski sürümü için üretilmiş diyorcanim dr. Banu Çiftçi bu şekilde yazınca çıkıyor
hadi hayırlısı güzel sonuclar olsun insallahPazartesi günü
Diğer uygulamalardan takip et canımBuldum şimdi ama uygulama indirilemiyor Android'in eski sürümü için üretilmiş diyor
Kızlar ben bir Dr la. Daha görüştüm dış gebeliktir dedi o daNe yapacağımı bilmiyorum ama iyi değilim
Yok hayır ben vermedi ben zaten tedaviyle hamile kaldım tedavi sürecinde düzenli d vitamini ve kan ilacı kullandım bu yüzden şimdilik gerek duymadı d vitamin ve kan ilacınıAyrıca D vitamini verdi mi peki ? Bunun içinde D vitamini yokmuş
Yok canım yapmadılar beklenen yükselişde değilmiş değerim
Evet bugün 2237 çıktı canım cuma günü sabah tekrar gideceğim ama bu değerde kese görünmemesi tuaf dedi 2 dr la görüştümBeta baktirdinmi canım naptın bidaha baktircaktin sanki
Daha önce kan verdiğinde değerin kaçtı ? İnternette beta 3500 den sonra kese görünür diyor. Alttan da bakmamışlar görmemeleri normal olabilir.Evet bugün 2237 çıktı canım cuma günü sabah tekrar gideceğim ama bu değerde kese görünmemesi tuaf dedi 2 dr la görüştüm
Merhaba, ben de katılabilir miyimHoş geldin canım aramızaaşağıdaki bilgileri verirsen seni tabloya ekleyebilirim
Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :
6000 olunca kese görünür demişti bana doktorumDaha önce kan verdiğinde değerin kaçtı ? İnternette beta 3500 den sonra kese görünür diyor. Alttan da bakmamışlar görmemeleri normal olabilir.
Eki Görüntüle 3428005
Canım bana doktorum 6000 olunca kese görünür demişti karından sana vajinal baksaydi belki gorunebilirdi diye düşünüyorumEvet bugün 2237 çıktı canım cuma günü sabah tekrar gideceğim ama bu değerde kese görünmemesi tuaf dedi 2 dr la görüştüm