Evet güzel aslında ama etrafımdaki hamileleri görünce bi kaygılanıyorum bi sorun mu var acaba diyeBende de yok canım mide bulantısı , bence bu durumun keyfini çıkarmalıyız
2 gün önce verrmiştim. Enabızdan baktım, bugün çıkmış. Bugün 30. gün. O zaman yarın tekrar vereyim değil mi? Teşekkür ederimmmNormal canım , 2 gün sonra tekrar kan verseydin219 ne zaman çıktı ? O tarihten 10 gün sonra doktora gitsen keseyi de görebilirsin diye düşünüyorum
Evet yarın da ver artışa bakarsın. Haftaya çarşamba falan da doktora gidebilirsin bence2 gün önce verrmiştim. Enabızdan baktım, bugün çıkmış. Bugün 30. gün. O zaman yarın tekrar vereyim değil mi? Teşekkür ederimmm
İnşallah görürsün keseyi kuzumKızlar selam yarın ben de kese için gidicem dua edin bana da
İnsallahİnşallah görürsün keseyi kuzum
Ben şuan 5+2 yok beni 10 gün sonra çağırdiCanım 6+2
Ben şuan 5+2 yok beni 10 gün sonra çağırdi kalp atışı icinCanım 6+2
I4+6 yazıyor ultrasonda canım ama benim hesaplara göre 5+4 idi Rabbim sağlıkla aldırsın inşallah
Haftaya görünür.Ben smdi hastanedeyim kızlar kese görünmedi 5+5 yazıyor programda haftası çok kötüyüm
2 gündür buralar dayım 7 - 8 - 9 haftada duyan var sabret sakin kal duyarsın inşallah hepimiz duyarız6+1bugun benim. Ama kalp atışı yok bende de..
Ben 6+1 de kanamam var diye gitmiştim doktora. Doktor zorla buldu bebeği karından usg ile. Çok küçüktü, kalp atışlarını 1 saniye ancak dinletti. Çok yeni demişti. Kaygılanma Allah’ın izni ile duyacaksın6+1bugun benim. Ama kalp atışı yok bende de..
Bende de yok bulantı çok şükür ama bazı kokularda hemen bulanıyor. Aşırı uykum var sizde de var mıBende de yok canım mide bulantısı , bence bu durumun keyfini çıkarmalıyız
Merhaba hayırlı olsun bebisinizKızlar 26 gün döngü sürem. 28. günde alınan kandan 219 IU/L çıktı beta hcg. Normal değil mi? Doktora ne zaman gideyim sizce?
Şimdi görüyorum ilk 2 kez livaya gülsün hanıma gittim şimdi medinova özgür Arısoya gitmeyi düşünüyorum bi aksilik olmazsa çünkü devletten randevu almak imkansız gibi bişey aydındaMerhabalar bende aydindan yazdim keseyi gorme tarihimizde ayni siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba ve kalp atisini duymaya ne zaman gideceksiniz
Hayır bakmadı keseyi olctu ama fetusu aramadi daha kucuk.kslp atisina sonra baksriz dedi2 gündür buralar dayım 7 - 8 - 9 haftada duyan var sabret sakin kal duyarsın inşallah hepimiz duyarızminiği gördün mü
Omepa-VMHanımlar vitamin takviyesi olarak doktorunuz ne önerdi,ne kullaniyorsunuz?
Cook sevindim gözünüz aydınKızlar hemen öğleden sonra özele randevu aldım, gittim ve geldimkeseyi gördük, bebek haftası ile uyumlu dedi ama kalp atımını tam duyamadık 1 hafta sonra yine gel o zaman duyarız dedi.folik asite devam, ceviz, fındık fıstık,kavrulmamis kabak çekirdeği yemeni öneriyorum.paketli gıdalardan uzak dur çip Patos matos hepsinde uzak dur dedi, günlük mutlaka yarım saat 40 dk tempolu olmayan bir sekilde yürüyüş yapmanı öneriyorum dedi. Günlük mutlaka en azından bir öğün mevsim meyvelerinden ye dedi, bol bol süt, et, balık protein almaya özen göster dedi. Bizimki böyle geçti kızlar
Kaçıncı haftadasınız bu arada?Kızlar hemen öğleden sonra özele randevu aldım, gittim ve geldimkeseyi gördük, bebek haftası ile uyumlu dedi ama kalp atımını tam duyamadık 1 hafta sonra yine gel o zaman duyarız dedi.folik asite devam, ceviz, fındık fıstık,kavrulmamis kabak çekirdeği yemeni öneriyorum.paketli gıdalardan uzak dur çip Patos matos hepsinde uzak dur dedi, günlük mutlaka yarım saat 40 dk tempolu olmayan bir sekilde yürüyüş yapmanı öneriyorum dedi. Günlük mutlaka en azından bir öğün mevsim meyvelerinden ye dedi, bol bol süt, et, balık protein almaya özen göster dedi. Bizimki böyle geçti kızlar