Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kaç haftaliksiniz acaba kalp atışı için zaten erken olabilir

yasadıgın ıl neresi

Ben smdi hastanedeyim kızlar kese görünmedi 5+5 yazıyor programda haftası çok kötüyüm
Mrb cnm bende dün gittim 5+0 görünmedi.kan tahlili verdim.1000 çıktı cuma günü tekrardan gidecem görünmezse tekrar kan tahlili vericem .Muhtemelen geç döllenmedir.Korkma sağlıkla ilerlerler inş

Çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler vermek nasip olur. Dualarım bebek sahibi olmak isteyen tüm annelerle.
Amin canım teşekkür ederim
Mrb cnm bende dün gittim 5+0 görünmedi.kan tahlili verdim.1000 çıktı cuma günü tekrardan gidecem görünmezse tekrar kan tahlili vericem .Muhtemelen geç döllenmedir.Korkma sağlıkla ilerlerler inş
Benimde bugün sonucum 2237 çıkmış bizde cuma gününü bekliyoruz insallah deger güzel artmışsa sıkıntı yok artmamışsa sağlıksız gebelik sonlandırırız dedi Dr

Kızlar 26 gün döngü sürem. 28. günde alınan kandan 219 IU/L çıktı beta hcg. Normal değil mi? Doktora ne zaman gideyim sizce?

Kızlar 26 gün döngü sürem. 28. günde alınan kandan 219 IU/L çıktı beta hcg. Normal değil mi? Doktora ne zaman gideyim sizce?
Normal canım , 2 gün sonra tekrar kan verseydin 219 ne zaman çıktı ? O tarihten 10 gün sonra doktora gitsen keseyi de görebilirsin diye düşünüyorum

İnş ikimizde güzel sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…