Biz de böyle düsünüyoruz canım ama kötü bir sey olsa da bilmeye hakları varmıs gibi sonucta allah korusun kötü bisey olsa destek olurlar ama kötü düsünmemek lazımben daha söylemedim askim randevuyu bekliyorum, duyalım öyle söyleyelim dedim eşimle, allah korusun olumsuzluk olursa bir de onlar üzülmesin diye düşündük
Benim de kafam karısık valla keseden sonra söylesek mi diyorum artıkBende söyledim kese görünce en yakınlarıma
Kuzum sen bilirsin Allah korusun hepimizin bebeğini ama kötü bişey olsa bile yanımızda olucak olan anne babalarımız benim düşüncem bu yöndeBenim de kafam karısık valla keseden sonra söylesek mi diyorum
Benim de kafam karısık valla keseden sonra söylesek mi diyorum artık
en iyisini siz bilirsiniz kuzum, kimseye söylemeden daha iyi atlatırız biz diye düşündük çünkü kimseye ah vah demeden. allah korusun tabii inşallah sağlıklı huzurlu bebişlerimizi alırız kucağımızaBenim de kafam karısık valla keseden sonra söylesek mi diyorum artık
K kiboshanim canım yukarıdaki bilgileri verirsen ekleyeyim seni tabloyaTabloda olmayan arkadaşlarım bilgilerinizi verirseniz sizi de ekleyelim tabloya. Tablo da olup kese/ kalp atışı görmüş arkadaşlarım eğer bilgileriniz tabloda eksikse bana söylerseniz eksikleri tamamlayalım
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü :
Kalp atışı :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Evet canım doğru söylüyorsun gerçi ben annemi 8 yıl önce kaybettim babamla da görüşmüyorum ama teyzem ve eniştem var eşimin ailesi var onlara söylemek istiyor insan galiba keseden sonra söyleyeceğiz biz deKuzum sen bilirsin Allah korusun hepimizin bebeğini ama kötü bişey olsa bile yanımızda olucak olan anne babalarımız benim düşüncem bu yönde
İnsallah kuzumen iyisini siz bilirsiniz kuzum, kimseye söylemeden daha iyi atlatırız biz diye düşündük çünkü kimseye ah vah demeden. allah korusun tabii inşallah sağlıklı huzurlu bebişlerimizi alırız kucağımıza
en son adetim 9 nisan kuzum, kaç haftalıgım? ben öyle şeyleri hesaplamayı bilmiyorum valla bi de yurtdışında yaşıyorumİnsallah kuzumsen kaç haftalıksın
Biz de keseyi bekleyelim diye düşünmüştük ama sonra dayanamadık söyledikEvet canım doğru söylüyorsun gerçi ben annemi 8 yıl önce kaybettim babamla da görüşmüyorum ama teyzem ve eniştem var eşimin ailesi var onlara söylemek istiyor insan galiba keseden sonra söyleyeceğiz biz deSağlıkla kucağımıza alalım insallah
Başın sağolsun kuzum tabiki eşlerimizin varlığı da çok önemli ama bi yerde yakınlarımızda olmalı destek olması açısındaEvet canım doğru söylüyorsun gerçi ben annemi 8 yıl önce kaybettim babamla da görüşmüyorum ama teyzem ve eniştem var eşimin ailesi var onlara söylemek istiyor insan galiba keseden sonra söyleyeceğiz biz deSağlıkla kucağımıza alalım insallah
Sağ ol kuzucumBaşın sağolsun kuzum tabiki eşlerimizin varlığı da çok önemli ama bi yerde yakınlarımızda olmalı destek olması açısında
YaaaBiz de keseyi bekleyelim diye düşünmüştük ama sonra dayanamadık söyledik
5 haftalıksın kuzu sanırım maşallahen son adetim 9 nisan kuzum, kaç haftalıgım? ben öyle şeyleri hesaplamayı bilmiyorum valla bi de yurtdışında yaşıyorum
Başın sağolsun canım bende annemi kaybettim bitek babam var üç günluk dünya nolur nolmaz diye söyledim eşimin ailesinede söyledikEvet canım doğru söylüyorsun gerçi ben annemi 8 yıl önce kaybettim babamla da görüşmüyorum ama teyzem ve eniştem var eşimin ailesi var onlara söylemek istiyor insan galiba keseden sonra söyleyeceğiz biz deSağlıkla kucağımıza alalım insallah
Program var bendede öyle takip edebilirsin sendeen son adetim 9 nisan kuzum, kaç haftalıgım? ben öyle şeyleri hesaplamayı bilmiyorum valla bi de yurtdışında yaşıyorum
Ah kuzum senin de başın sağ olsunBaşın sağolsun canım bende annemi kaybettim bitek babam var üç günluk dünya nolur nolmaz diye söyledim eşimin ailesinede söyledik
oy maşallah5 haftalıksın kuzu sanırım maşallah
hangi prog kuzum indireyimProgram var bendede öyle takip edebilirsin sende
Happmom var hamilelik+ bunlar var bende canımhangi prog kuzum indireyim