- 1 Ekim 2016
- 3.534
- 2.102
- 28
Az artma hiç. Bozma morlaini inan diğer ay hamile kalrsn inşBende 14.95 çıktı iki gün sonra kan değerim 16.03 çıktı. Sonra zaten kanamam geldi. Kanamadan sonra baktircağım 0 lanmış mı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az artma hiç. Bozma morlaini inan diğer ay hamile kalrsn inşBende 14.95 çıktı iki gün sonra kan değerim 16.03 çıktı. Sonra zaten kanamam geldi. Kanamadan sonra baktircağım 0 lanmış mı diye
Yaa maşallah. Sağlıkla büyüsün evladınızHiçbir şey yapmadım takvime göre degerledirmiştik birde hep ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırmıştım tuttu bu arada aradan 6 yıl geçti
Kaç haftaliksiniz acaba kalp atışı için zaten erken olabilirKızlar ben de şimdi hastaneden geldim. 2 hafta önce randevu almıştım tesadüf randevu aldığım doktor bir tanıdığımızın kardeşiymiş, dün aramış doktor, yarın ben sabah 8-8.30 arası orada olacağım gelirse muayene ederim yoksa asistanlar olacak demiş. Sabah kalktım erkenden gittim doktor yok mecbur asistan muayene etti . Kalp atışını duydun mu dedi hayır ilk muayenem dedim, uğraşıyor cihazla uğraştı uğraştı, bir sorun mu var dedim cihaz bozuk dedi keseyi gördüm ama kalp atışı alamıyorum cihaz arızalı olduğu için haftaya yine gel sen deyip gönderdi beni. Muhtemelen özele giderim devlet hastanesinde taş kayıp
İnşallahAz artma hiç. Bozma morlaini inan diğer ay hamile kalrsn inş
Amin cnm o yüzden hiç bozma moralini . Rabbim diğer ay sahada nasip etsin inşallahYaa maşallah. Sağlıkla büyüsün evladınız
Amin inşallahAmin cnm o yüzden hiç bozma moralini . Rabbim diğer ay sahada nasip etsin inşallah
yasadıgın ıl neresiHerkese merhaba güzel hamişler, ben de tüp benebkle bugün 5+4 hamileyim. Kesemiz görüldü. 24 mayıs bebek ve kalp atışını da görürüm inşallah çok heycanlı, mutlu ve kaygılı bir süreç. Ben ocak başı gözüküyorum hamilelik ama bebişler genelde 40 hafta da gelmiyorlar aralık grubunu da takip ediyorum bugün burayı da takip edeceğim artık. Diliyorum hepimiz için sağlıkla ilerleyen bir süreç olur ve 9 ay çok hızlıca geçer
Acaba tüp bebek olanlar da belirlenebilir mi? Çünkü onda da bir gece önce çatlatma iğnesi vurulup çatlama tarihi ve saati belli oluyor. Hemen de laboratuvarda dölleme işlemi yapılıyor zaten.
Mesela benim ki 23 Eylül 2023 tarihinde sabah saat 10-11 arası oldu. Buna göre ne olur bi denesek mi tutar belki?
Mrb cnm bende dün gittim 5+0 görünmedi.kan tahlili verdim.1000 çıktı cuma günü tekrardan gidecem görünmezse tekrar kan tahlili vericem .Muhtemelen geç döllenmedir.Korkma sağlıkla ilerlerler inşBen smdi hastanedeyim kızlar kese görünmedi 5+5 yazıyor programda haftası çok kötüyüm
Mrb aynı memleketteniz sizinle liste de bir tane Adıyamanlı görünce sevindim açıkçasıKusura bakma canim Yanlış yazmışım sat 25 mart sehir adiyaman tabloda düzeltebilirsen sevinirim:))
Ay bu arada kanı Salı değil pazartesi vermiştim. Perşembe 782 idi. beklenen 4 kat artması iken benimki 5 kat artmış.Tebrik ederim. Artışlara bakınca olması gerektiği gibi artmış. Siz keseyi gördünüz mü? Yine de belki ikizdir.
Canım tablomuzda yazıyor grubumuzdakilerin olduğu şehir ilk sayfadan bakabilirsinyasadıgın ıl neresi
Canım ben salı vermiştim 760 çıkmıştı Perşembe bidaha verdim 2002 cikmistiAy bu arada kanı Salı değil pazartesi vermiştim. Perşembe 782 idi. beklenen 4 kat artması iken benimki 5 kat artmış.
Amin canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler vermek nasip olur. Dualarım bebek sahibi olmak isteyen tüm annelerle.
Benimde bugün sonucum 2237 çıkmış bizde cuma gününü bekliyoruz insallah deger güzel artmışsa sıkıntı yok artmamışsa sağlıksız gebelik sonlandırırız dedi DrMrb cnm bende dün gittim 5+0 görünmedi.kan tahlili verdim.1000 çıktı cuma günü tekrardan gidecem görünmezse tekrar kan tahlili vericem .Muhtemelen geç döllenmedir.Korkma sağlıkla ilerlerler inş
Seninki de güzel artmış 2,63 kat olmuş. hızla büyüyor minnoşlarımızCanım ben salı vermiştim 760 çıkmıştı Perşembe bidaha verdim 2002 cikmisti
Normal canım , 2 gün sonra tekrar kan verseydin 219 ne zaman çıktı ? O tarihten 10 gün sonra doktora gitsen keseyi de görebilirsin diye düşünüyorumKızlar 26 gün döngü sürem. 28. günde alınan kandan 219 IU/L çıktı beta hcg. Normal değil mi? Doktora ne zaman gideyim sizce?
Canım 6+2Kaç haftaliksiniz acaba kalp atışı için zaten erken olabilir
Şehir de istanbul
teşekkür ederim kuzum benımCanım tablomuzda yazıyor grubumuzdakilerin olduğu şehir ilk sayfadan bakabilirsin
İnş ikimizde güzel sonuçlar alırızAmin canım teşekkür ederim
Benimde bugün sonucum 2237 çıkmış bizde cuma gününü bekliyoruz insallah deger güzel artmışsa sıkıntı yok artmamışsa sağlıksız gebelik sonlandırırız dedi Dr
10 günü geçiyor gittiğim Dr 4 haftalık gibi dedi ama fazla bilgi vermediKaç haftaliksiniz şuna ben bugün gittim 5+1 kese gördüm kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi bana