Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar ben de şimdi hastaneden geldim. 2 hafta önce randevu almıştım tesadüf randevu aldığım doktor bir tanıdığımızın kardeşiymiş, dün aramış doktor, yarın ben sabah 8-8.30 arası orada olacağım gelirse muayene ederim yoksa asistanlar olacak demiş. Sabah kalktım erkenden gittim doktor yok mecbur asistan muayene etti 🥴 . Kalp atışını duydun mu dedi hayır ilk muayenem dedim, uğraşıyor cihazla uğraştı uğraştı, bir sorun mu var dedim cihaz bozuk dedi keseyi gördüm ama kalp atışı alamıyorum cihaz arızalı olduğu için haftaya yine gel sen 🥴🥴🥴 deyip gönderdi beni. Muhtemelen özele giderim devlet hastanesinde taş kayıp
Kaç haftaliksiniz acaba kalp atışı için zaten erken olabilir

Herkese merhaba güzel hamişler, ben de tüp benebkle bugün 5+4 hamileyim. Kesemiz görüldü🤲🏻. 24 mayıs bebek ve kalp atışını da görürüm inşallah çok heycanlı, mutlu ve kaygılı bir süreç. Ben ocak başı gözüküyorum hamilelik ama bebişler genelde 40 hafta da gelmiyorlar aralık grubunu da takip ediyorum bugün burayı da takip edeceğim artık. Diliyorum hepimiz için sağlıkla ilerleyen bir süreç olur ve 9 ay çok hızlıca geçer 🤲🏻

Acaba tüp bebek olanlar da belirlenebilir mi? Çünkü onda da bir gece önce çatlatma iğnesi vurulup çatlama tarihi ve saati belli oluyor. Hemen de laboratuvarda dölleme işlemi yapılıyor zaten.
Mesela benim ki 23 Eylül 2023 tarihinde sabah saat 10-11 arası oldu. Buna göre ne olur bi denesek mi tutar belki?
yasadıgın ıl neresi 🌞

Ben smdi hastanedeyim kızlar kese görünmedi 5+5 yazıyor programda haftası çok kötüyüm 🙁
Mrb cnm bende dün gittim 5+0 görünmedi.kan tahlili verdim.1000 çıktı cuma günü tekrardan gidecem görünmezse tekrar kan tahlili vericem .Muhtemelen geç döllenmedir.Korkma sağlıkla ilerlerler inş

Çok geçmiş olsun, inşallah güzel haberler vermek nasip olur. Dualarım bebek sahibi olmak isteyen tüm annelerle.
Amin canım teşekkür ederim
Mrb cnm bende dün gittim 5+0 görünmedi.kan tahlili verdim.1000 çıktı cuma günü tekrardan gidecem görünmezse tekrar kan tahlili vericem .Muhtemelen geç döllenmedir.Korkma sağlıkla ilerlerler inş
Benimde bugün sonucum 2237 çıkmış bizde cuma gününü bekliyoruz insallah deger güzel artmışsa sıkıntı yok artmamışsa sağlıksız gebelik sonlandırırız dedi Dr

Kızlar 26 gün döngü sürem. 28. günde alınan kandan 219 IU/L çıktı beta hcg. Normal değil mi? Doktora ne zaman gideyim sizce?

Kızlar 26 gün döngü sürem. 28. günde alınan kandan 219 IU/L çıktı beta hcg. Normal değil mi? Doktora ne zaman gideyim sizce?
Normal canım , 2 gün sonra tekrar kan verseydin ☺️ 219 ne zaman çıktı ? O tarihten 10 gün sonra doktora gitsen keseyi de görebilirsin diye düşünüyorum

Amin canım teşekkür ederim

Benimde bugün sonucum 2237 çıkmış bizde cuma gününü bekliyoruz insallah deger güzel artmışsa sıkıntı yok artmamışsa sağlıksız gebelik sonlandırırız dedi Dr
İnş ikimizde güzel sonuçlar alırız 🙏

X