Ay ne güzel insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bana da dua edin
İnsallahSizde hayırlısıyla keseyi görüp buraya yazarsınız inşallah vakit zor geçiyor evet ama stres yapmayin
Doktora gitmeniz daha iyi tahlil falanda yapılıyor mesela ben de erken gitmiştim kese görünmedi ama kan tahlili idrar falan bakmışlardi triot yüksek çıkmış bugün öğrendim keseyi görmeye gittigimdeBen de dun ogrendim ve doktora ne zaman gitsem kararsizligi yasiyorum. Onumuzdeki hafta gidip keseyi gormek mi 2-2 bucuk hafta sonra gidip kalp atisiyla birlikte gormeyi beklemek mi
Ekledim kuşum seni de29 Mart
Bende de yok canım mide bulantısı , bence bu durumun keyfini çıkarmalıyızKızlar bende bi sorun var galiba hiç mide bulantısı olmuyo
Canım dün verdiysen bugün gündüz arasaydin ben öyle yapmıştım e nabiza yapmamıştı bende hata söylemiyoruz normalde telefonda dediler banaKızlar ya ben sağlık ocağında kan vermiştim dün hem beta hcg ye tekrar baktırayım dedim hemde hazır kan alınmışken rutin gebelikte yapılan testleri yapalım dedi doktor rubella falan. Ama sonuçlarım hala çıkmadı. Dün sabah 9 da vermiştim kanı. Sağlık ocağında kan tahlilinin çıkması ne kadar sürüyor ? Beta değerimi çok merak ediyorum, çatlayacağım meraktan
E nabızda yazar diye hiç aramak aklıma gelmedi yaaaCanım dün verdiysen bugün gündüz arasaydin ben öyle yapmıştım e nabiza yapmamıştı bende hata söylemiyoruz normalde telefonda dediler bana
Peki siz bu tahlilleri devlette mj yaptirdiniz ozel fiyatlarini hic bilmiyorumDoktora gitmeniz daha iyi tahlil falanda yapılıyor mesela ben de erken gitmiştim kese görünmedi ama kan tahlili idrar falan bakmışlardi triot yüksek çıkmış bugün öğrendim keseyi görmeye gittigimde
Özel de fiyatlar çok uçuk çıkıyor , en son temmuz 2023 de kan tahlili yaptırdım özelde ve çok kapsamlı bir şey değildi 3000 tl tutmuştu şimdi Allah bilir ne kadardır. Bence devlette yaptırınPeki siz bu tahlilleri devlette mj yaptirdiniz ozel fiyatlarini hic bilmiyorum
Ben devlete gittim orda hem muayene oldum hemde tahlillerin yaptirdimPeki siz bu tahlilleri devlette mj yaptirdiniz ozel fiyatlarini hic bilmiyorum
Daha önce konuşmuştuk sanki bende e nabizda çok bekledim sonra dayanamayıp aramıştımE nabızda yazar diye hiç aramak aklıma gelmedi yaaayarın arayayım bakalım
Kadın doğuma gittiğimde kan tahlili idrar falan istemişti yaptırdım tiroit çıktı bugünE nabızda yazar diye hiç aramak aklıma gelmedi yaaayarın arayayım bakalım
Ben zaten sürekli tiroid ilacı kullanıyorum sıkıntı çıkmaz herhalde. İlaç verdi mi sana ?Kadın doğuma gittiğimde kan tahlili idrar falan istemişti yaptırdım tiroit çıktı bugün
Benim daha önce yoktu gebelikten oldu galiba gene kan aldı yksek çıkarsa dahiliye gondercem dedi canimBen zaten sürekli tiroid ilacı kullanıyorum sıkıntı çıkmaz herhalde. İlaç verdi mi sana ?
Canım ben sağlık ocağında perşembe kan vermiştim cumartesi akşama doğru e nabıza düştüKızlar ya ben sağlık ocağında kan vermiştim dün hem beta hcg ye tekrar baktırayım dedim hemde hazır kan alınmışken rutin gebelikte yapılan testleri yapalım dedi doktor rubella falan. Ama sonuçlarım hala çıkmadı. Dün sabah 9 da vermiştim kanı. Sağlık ocağında kan tahlilinin çıkması ne kadar sürüyor ? Beta değerimi çok merak ediyorum, çatlayacağım meraktan
Evet gebelikten olmuş olabilir.Benim daha önce yoktu gebelikten oldu galiba gene kan aldı yksek çıkarsa dahiliye gondercem dedi canim
Ben yarın bir arayıp sorayım en iyisi. Meraktan ölecemCanım ben sağlık ocağında perşembe kan vermiştim cumartesi akşama doğru e nabıza düştü