Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Ekledim canım , hoş geldin sağlıkla gelsin bebeğin 🧿
Bende yeni katıldım canlarım

Hoş geldin canım , hayırlı olsun 🌸 benim de tüp bebek☺️ 29 Nisan da 1 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer olmuştu biz daha keseyi görmedik 😅
Aşağıdaki bilgileri verirsen seni tablomuza da ekleyebilirim ☺️

SAT :
Kese :
Varsa Tahmini Cinsiyet
Tahmini Doğum :
Çocuk sayısı :2. Olacak inşallah 🥰🤲
Sat:5 nisan
Kese : 1.14 mm
Tahmini doğum : 10 ocak

Beni de eklermisiniz 🥰

Günaydın Benim İlk oğlum temmuz da 7 olacak küçük oğlum oda temmuz da 3 olacak ve bu bebişimiz de hiç planda yokken supriz yaptı bize 😄 sizinkiler kaç yaşında ve bu bebişiniz planlı mıydı ?
Benim de kızım 5 buçuk yaşında diğeri de 2 olacak bu ay sonun da. Planlı ama yine de şok yaşadım açıkçası ihtimal vermemiştim😅

Ben yarın bir arayıp sorayım en iyisi. Meraktan ölecem 😂 benim hesabıma göre hcg nin 3000 lerde olması gerekiyor. Ne çıkacak çok merak ediyorum :KK17: 😂
Benim de perşembe 1835 çıkmıştı daha kan vermedim.1 hafta sonra tekrar bakarız demişti ama pazartesiye zaten randevu aldım 😄 Çok merak ediyorum pazartesi gelsin hemen🙏🏻

Selamlar bende yeni katıldım geçen hafta öğrendim gebeliğimi çok şükür elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim hesaplara göre yani sat 5+5 ama ulsrason 4+6 göründü, bugün kese ve yolk göründü, 2. Gebeliğim Rabbim inşallah sağlıkla aldırsın cümlemize boş gebelik vs olurmu diye çok korkuyorum çok bekledim 2. Gebeliğimi dile kolay 9 yıl... Elhamdülillah Rabbim den vazgeçmedim çok şükür Rabbim nasip etti bir sorun olmaz değilmi kafayı yiyeceğim sabahtan beri oraya bak şuraya bak incele 😔😔🤲

Selamlar bende yeni katıldım geçen hafta öğrendim gebeliğimi çok şükür elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim hesaplara göre yani sat 5+5 ama ulsrason 4+6 göründü, bugün kese ve yolk göründü, 2. Gebeliğim Rabbim inşallah sağlıkla aldırsın cümlemize boş gebelik vs olurmu diye çok korkuyorum çok bekledim 2. Gebeliğimi dile kolay 9 yıl... Elhamdülillah Rabbim den vazgeçmedim çok şükür Rabbim nasip etti bir sorun olmaz değilmi kafayı yiyeceğim sabahtan beri oraya bak şuraya bak incele 😔😔🤲
Canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden daha küçük görünmüştür ultrasonda. İçini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğini 🌸🙏🏻

cinnabon cinnabon canım beni tablodan silebilirsin düşük yaptım 😞. Dün kahverengi şekilde başlayan sonrasında bugün kırmızıya dönen kanamam başladı baya, beta 1108den 920ye düştü, şimdilik takip ediliyorum kendi kendine kanla atarsa ve beta sıfırlanrsa sıkıntı yok, eğer düşer artarsa felan kürtaj ederler artık..

Hoşgeldin canım , bilgilerini aşağıdaki gibi verirsen ekleyelim seni de tabloya ☺️

Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :
37 yaş
3 çocuk
Sat 15 mart
Kese7+1
Kalp atısı yok
Cinsiyet yok
Beklenen doğum 01 01.2025
İstanbul

Hoşgeldin canım , bilgilerini aşağıdaki gibi verirsen ekleyelim seni de tabloya ☺️

Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :

X