Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kızlar sabah kasılma nasıl oluyor bilmiyor dedim ama şuan galiba yaşıyorum . Akşam yemeğinden beri 1 saattir karnım taş gibi oldu gergin . Oturtamıyorum rahatsız ediyor. Uzanıyorum yine acıyor.
Evde de yalnızım bir şey olmaz değil mi

Selam kızlar öğlen 12 den bu saate kadar bebeğin kıyafetlerini yikamistim ütü katla yerleştir derken anca bitirdim ama bende bittim ne zormuş meğersem

Selam kızlar öğlen 12 den bu saate kadar bebeğin kıyafetlerini yikamistim ütü katla yerleştir derken anca bitirdim ama bende bittim ne zormuş meğersem
Yerlestirmesininnasil yaotin canım fikir açısından foto atarmisin bende dolabı bekliyorum gelince yikicam yerlestircem

Benimde karnım nispeten küçük annem bu bebek küçük olacak diyor haftasıyla uyumlu şu an
Çatlak oluşmadı ilk gebeliğimde de oluşmamıştı sonrasında ne olur bilemiyorum

Yerlestirmesininnasil yaotin canım fikir açısından foto atarmisin bende dolabı bekliyorum gelince yikicam yerlestircem
Ben çekmece içi düzenleyici kutular aldım. Çok işime yaradı. Tulum zibinlari bu şekilde toparladım.

Eklentiler

• IMG20241124203622.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20241124_204636.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 34
Korkma canım dün gece yazılanlarada baktım hepimiz aynıyız son zamanlara yaklaştık artık doktorum sancı kanama su bebek hareketsizligi olmadığı sürece normal doğuma hazırlanıyor dedi, kasılmada bir tarafa yükleniyor bebek toplanıyor karnın tamamı olmuyor anlıyorsun zaten o bile düzenli olmadığı sürece normal

Kızlar özellikle akşamları ara ara kasıklarımda sızı şeklinde sancılar oluyor. Sizce normal midir? Gündüz genel olarak iyiyim.

Bundan sonra doğurana kadar böyle malesef kuzum doğurduktan sonrada bebişten dolayı uykusuz geceler olucak zaten

O zaman bir 5 hafta daha böyle böyle idare edicez mecbur

Kızlar boğmaca aşısı hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, 36+1de aşı olacağım 3 hafta sonra. Sizce geç mi kalmış oldum

Kızlar boğmaca aşısı hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, 36+1de aşı olacağım 3 hafta sonra. Sizce geç mi kalmış oldum
36 dan sonra etkisi pek olmuyor diye duymuştum youtubede bir doktordan sanki ama kendi doktorunuz ne dedi acaba genede bir sorun siz bende boğmaca olucaktim doktor vazgeçirdi beni etrafında yoksa gerekmyok falan diye

36 dan sonra etkisi pek olmuyor diye duymuştum youtubede bir doktordan sanki ama kendi doktorunuz ne dedi acaba genede bir sorun siz bende boğmaca olucaktim doktor vazgeçirdi beni etrafında yoksa gerekmyok falan diye
Ben yurtdışındayım yeni geldim ve dil yetersiz olduğu için o an sormayı atlamışım, bana randevu aldı ama 36.haftayı doldurduktan sonra zararı olmasından korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…