Yerlestirmesininnasil yaotin canım fikir açısından foto atarmisinSelam kızlar öğlen 12 den bu saate kadar bebeğin kıyafetlerini yikamistim ütü katla yerleştir derken anca bitirdim ama bende bittim ne zormuş meğersem
Benimde karnım nispeten küçük annem bu bebek küçük olacak diyorBenim de karnım bana iyice büyüdü gerildi gibi geliyor . Ama okulda bir öğretmen arkadaş 32 haftaya göre karnın çok küçük senin bebeğin kilosu falan iyi mi diye acıyarak konuştuHalbuki maşallah bebek bir hafta önden gidiyor. Ben de kilosu iyi bir sıkıntı yok dedim .
Kızlar çatlak oluştu mu ne durumda karnınız ?
Ben çekmece içi düzenleyici kutular aldım. Çok işime yaradı. Tulum zibinlari bu şekilde toparladım.Yerlestirmesininnasil yaotin canım fikir açısından foto atarmisinbende dolabı bekliyorum gelince yikicam yerlestircem
Bende bunlardan sipariş vercem dolap gelince zibinlari falan buna koyarım diyorum tulumları da asarım diyorjm fazla bişey almadım çünkü tulumlar bari asılı olsunBen çekmece içi düzenleyici kutular aldım. Çok işime yaradı. Tulum zibinlari bu şekilde toparladım.
İnşallah yine olmaz çatlağın canımBenimde karnım nispeten küçük annem bu bebek küçük olacak diyorhaftasıyla uyumlu şu an
Çatlak oluşmadı ilk gebeliğimde de oluşmamıştı sonrasında ne olur bilemiyorum
Tavsiye ederim canım özelikle küçük parçaları bir yerde derli şekilde topluyorBende bunlardan sipariş vercem dolap gelince zibinlari falan buna koyarım diyorum tulumları da asarım diyorjm fazla bişey almadım çünkü tulumlar bari asılı olsun
Korkma canım dün gece yazılanlarada baktım hepimiz aynıyız son zamanlara yaklaştık artık doktorum sancı kanama su bebek hareketsizligi olmadığı sürece normal doğuma hazırlanıyor dedi, kasılmada bir tarafa yükleniyor bebek toplanıyor karnın tamamı olmuyor anlıyorsun zaten o bile düzenli olmadığı sürece normalKızlar sabah kasılma nasıl oluyor bilmiyor dedim ama şuan galiba yaşıyorum . Akşam yemeğinden beri 1 saattir karnım taş gibi oldu gergin . Oturtamıyorum rahatsız ediyor. Uzanıyorum yine acıyor.
Evde de yalnızım bir şey olmaz değil mi
nadiren oluyor bazen gün içinde de oluyor.Hele geceleri bebek aşağıya doğru öyle bir bastırıyor ki her gece doğuruyor muyum acaba diyorumKızlar özellikle akşamları ara ara kasıklarımda sızı şeklinde sancılar oluyor. Sizce normal midir? Gündüz genel olarak iyiyim.
Bundan sonra doğurana kadar böyle malesef kuzumCanım inşallah geçmiştir uyumuşsundur
Ben de iki gecedir rahat uyuyamıyorumne tarafıma yatsam rahat değilim . Öbür tarafıma dönünce rahat uyurum gibi hissediyorum ama yok uyuyamıyorum.
Ben uykusuzluğa hiç dayanamam33. Haftaya giricem . Bundan sonra hep böyle mi olacak kızlar vakit nasıl geçecek bilmiyorum
O zaman bir 5 hafta daha böyle böyle idare edicez mecburKorkma canım dün gece yazılanlarada baktım hepimiz aynıyız son zamanlara yaklaştık artık doktorum sancı kanama su bebek hareketsizligi olmadığı sürece normal doğuma hazırlanıyor dedi, kasılmada bir tarafa yükleniyor bebek toplanıyor karnın tamamı olmuyor anlıyorsun zaten o bile düzenli olmadığı sürece normal
36 dan sonra etkisi pek olmuyor diye duymuştum youtubede bir doktordan sanki ama kendi doktorunuz ne dedi acaba genede bir sorun siz bende boğmaca olucaktim doktor vazgeçirdi beni etrafında yoksa gerekmyok falan diyeKızlar boğmaca aşısı hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum, 36+1de aşı olacağım 3 hafta sonra. Sizce geç mi kalmış oldum
Ben yurtdışındayım yeni geldim ve dil yetersiz olduğu için o an sormayı atlamışım, bana randevu aldı ama 36.haftayı doldurduktan sonra zararı olmasından korkuyorum.36 dan sonra etkisi pek olmuyor diye duymuştum youtubede bir doktordan sanki ama kendi doktorunuz ne dedi acaba genede bir sorun siz bende boğmaca olucaktim doktor vazgeçirdi beni etrafında yoksa gerekmyok falan diye