Aynen ara bı sabah bence çıkmıştır ama sen aramadan e nabiza da bak yansıyacağı tutar bakarinzBen yarın bir arayıp sorayım en iyisi. Meraktan ölecembenim hesabıma göre hcg nin 3000 lerde olması gerekiyor. Ne çıkacak çok merak ediyorum
Bende yeni katıldım canlarımEkledim canım , hoş geldin sağlıkla gelsin bebeğin
YaşHoş geldin canım , hayırlı olsunbenim de tüp bebek 29 Nisan da 1 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer olmuştu biz daha keseyi görmedik
Aşağıdaki bilgileri verirsen seni tablomuza da ekleyebilirim
SAT :
Kese :
Varsa Tahmini Cinsiyet
Tahmini Doğum :
Benim de kızım 5 buçuk yaşında diğeri de 2 olacak bu ay sonun da. Planlı ama yine de şok yaşadım açıkçası ihtimal vermemiştimGünaydın Benim İlk oğlum temmuz da 7 olacak küçük oğlum oda temmuz da 3 olacak ve bu bebişimiz de hiç planda yokken supriz yaptı bizesizinkiler kaç yaşında ve bu bebişiniz planlı mıydı ?
Hoşgeldin canım hayırlı olsun tekrar bebisin sağlıcakla kucağına al inşallahBende yeni katıldım canlarım
Yaş30
Çocuk sayısı :2. Olacak inşallah
Sat:5 nisan
Kese : 1.14 mm
Tahmini doğum : 10 ocak
Beni de eklermisiniz
Benim de perşembe 1835 çıkmıştı daha kan vermedim.1 hafta sonra tekrar bakarız demişti ama pazartesiye zaten randevu aldımBen yarın bir arayıp sorayım en iyisi. Meraktan ölecembenim hesabıma göre hcg nin 3000 lerde olması gerekiyor. Ne çıkacak çok merak ediyorum
Benimde pazartesi randevum varBenim de perşembe 1835 çıkmıştı daha kan vermedim.1 hafta sonra tekrar bakarız demişti ama pazartesiye zaten randevu aldımÇok merak ediyorum pazartesi gelsin hemen
Hoş geldin canım ekleyeyim hemenBende yeni katıldım canlarım
Yaş30
Beni de eklermisiniz
Hoşbuldum amin kuzum cümlemizin inşallah aminnnHoşgeldin canım hayırlı olsun tekrar bebisin sağlıcakla kucağına al inşallah
Canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden daha küçük görünmüştür ultrasonda. İçini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğiniSelamlar bende yeni katıldım geçen hafta öğrendim gebeliğimi çok şükür elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin benim hesaplara göre yani sat 5+5 ama ulsrason 4+6 göründü, bugün kese ve yolk göründü, 2. Gebeliğim Rabbim inşallah sağlıkla aldırsın cümlemize boş gebelik vs olurmu diye çok korkuyorum çok bekledim 2. Gebeliğimi dile kolay 9 yıl... Elhamdülillah Rabbim den vazgeçmedim çok şükür Rabbim nasip etti bir sorun olmaz değilmi kafayı yiyeceğim sabahtan beri oraya bak şuraya bak incele
Son adet 5 nisan orda yola çıkarsakm5+5 bugün ama ultrasonda 4+6 görünüyor tam 5 haftalık sanırımHoş geldin canım ekleyeyim hemenkeseyi hangi haftada gördün ?
Canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden daha küçük görünmüştür ultrasonda. İçini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğini
Teşekkür ederim inşallah,Canım geç döllenme olmuş olabilir o yüzden daha küçük görünmüştür ultrasonda. İçini ferah tut sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğini
4+6 yazalım bizSon adet 5 nisan orda yola çıkarsakm5+5 bugün ama ultrasonda 4+6 görünüyor tam 5 haftalık sanırım
Konya canım4+6 yazalım bizşehir ?
Hosgeldin seninle ayniyizBende yeni katıldım canlarım
Yaş30
Beni de eklermisiniz
4+6 yazıyor ultrasonda canım ama benim hesaplara göre 5+4 idi Rabbim sağlıkla aldırsın inşallahHosgeldin seninle ayniyizkeseye yar8n bakacak geçen hafta çok.ufakti.. senin nezaman kese belli oldu
37 yaşHoşgeldin canım , bilgilerini aşağıdaki gibi verirsen ekleyelim seni de tabloya
Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :
Hoşgeldin canım , bilgilerini aşağıdaki gibi verirsen ekleyelim seni de tabloya
Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi: