- 21 Haziran 2017
- 3.729
- 10.649
- 31
Bugun 5+0 günlüğüzMerhaba kaçıncı haftadasınız acaba
Vajinal ultrasondan görünüyor diyorlar hep ama o şekilde mi bakıldıBugun 5+0 günlüğüz
Betaniz kaç çıkmıştı benim bugün 5+1 de göründüBugun 5+0 günlüğüz
Hamilelik+ kullanıyorum en iyisi benceKızkar hangi uygulamaları kullanıyorsunuz ben happy mom elika yükledim şimdilik
Sizin betanız kaçtı acaba ben de perşembe günü gideceğim tam 5 haftalık olacak çok geriliyorumBetaniz kaç çıkmıştı benim bugün 5+1 de göründü
Benim 95 ti ama çok küçüktü kan tahlili verdikten 15 gün sonra gittim hastaneye 4 haftalık gibi dedi drSizin betanız kaçtı acaba ben de perşembe günü gideceğim tam 5 haftalık olacak çok geriliyorum
Kese görebildiniz mi pekiBenim 95 ti ama çok küçüktü kan tahlili verdikten 15 gün sonra gittim hastaneye 4 haftalık gibi dedi dr
Evet minnacıktı kalp atışını duyulmadı ama cuma gidicem nasipseKese görebildiniz mi peki
Duyarsınız insallah cok sevindimEvet minnacıktı kalp atışını duyulmadı ama cuma gidicem nasipse
Allah isteyen herkese tez zamanda versin inşallahDuyarsınız insallah cok sevindimDarısı basıma insallah
Şimdi sonuç çıkmış beta HCG dilisyonlu 1800Betaniz kaç çıkmıştı benim bugün 5+1 de göründü
Yok karından bakıldıVajinal ultrasondan görünüyor diyorlar hep ama o şekilde mi bakıldı
Ben geçen hafta Perşembe vermiştim en sonda 2002 çıktı bidaha vermedim. Bugün de keseyi görmeye gittik5+1Sizin betanız kaçtı acaba ben de perşembe günü gideceğim tam 5 haftalık olacak çok geriliyorum
Evet ben de de yok hiç bazen sabah uyanınca çok azKızlar bende bi sorun var galiba hiç mide bulantısı olmuyo
1000 mi oluyor yani beta öyleyse görünmüyor billdigim kadarıyla karından görünmesi için doktor bana 6000 demişti. Altı için vajinadan bakınca gorunuyormusŞimdi sonuç çıkmış beta HCG dilisyonlu 1800
Beta HCG serum plazma 1000 olarak görünüyor iki farklı sonuç var
Kaç haftaliksiniz şuna ben bugün gittim 5+1 kese gördüm kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi banaEvet minnacıktı kalp atışını duyulmadı ama cuma gidicem nasipse
Ay ne güzel insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bana da dua edinBen geçen hafta Perşembe vermiştim en sonda 2002 çıktı bidaha vermedim. Bugün de keseyi görmeye gittik5+1
Çok teşekkür ederim aminnAy ne güzel insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bana da dua edin