Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    139
O zaman kesin ondan. Kardeşimde de var o da yiyince şişiyor. Bu halinle benden az yiyormuşsun. Ben tatlıya dayanamıyorum mesela. Ödem o bence artı kabız var dedin şişkinlik. Hiç düşünme hele bir de böyleyse, bence sen doğurunca bir ay içinde atarsın onu.
 
Ben en iyisi bunları yememeye başlayayım tekrardan bakalım değişecekmi bir şeyler. Evet normalde de yiyince şişiyordum zaten. Ben unutmuştum bunu senle konuşurken aklıma geldi bir anda ya özellikle inek sütü beni çok zorluyor ya. Ben peynir ve yoğurtsuz yaşayamayan bir insanım neyse bir de böyle deneyeyim bakalım.
Aydınlanmama sebep oldun valla , teşekkür ederim
 
Ne demek, rica ederim
 
Günaydın, hayırlısı olsun. İnşallah verirler. Hiç bilmiyoruz o bölgelerin şu anda nasıl olduklarını. Hala konteynerlerde mi yaşam sürüyor ev bulmak çok zor mu? Biz de çok yüksek ihtimalle deprem bölgesine atanacağız muhtemelen bebek doğunca bir ay içinde. O yüzden merak ettim.
 
Hangi şehire çıktı canım tayinin ? Allah kolaylık versin dualarım sizinle
 
Hangi dozlarda alıyorsun şu an sen arkadaşım? Tek kan inceltici mi yoksa aspirin de var mı
 
Ben ilaclarin ve temizlik ürünlerinin ayni zamanda zehir olduklarina inanıyorum. Bir yeri duzeltirken bir yere zarar veriyorlar. Bu yuzden yaklasik yedi yildir falan sacima sabun kullaniyorum. Simdi bittim sabunu kullanıyorum. Sacim da alistigi icin hic kyle sert falan degil yumusacik. Dislerime misvak kullanıyorum. Kizimi da alistirmaya calisiyorum. İmam gazalinin kitabinda yazdigima gore zekayi acma gibi faydalari da varmis. Dislerim de gayet saglikli cok şükür. Yuzumu temizlemeye sabun kullanip zeytinyagi kantaron yagi gibi dogal yaglarla nemlendiriyorum. Hatta bu konuda tembellik ediyorum ama kullandigimda onu kullanıyorum. Catlak için de boyle yaglar kulanacagim inşallah. Henuz tam baslayamadim tembellikten. Tabiki mecbur kalinca her turlu ilaci kullaniyorum ama sonuna kadar direniyorum. Bagisikligin hastaligi ilacsiz atlatinca arttigina inaniyorum. İlac kullaninca yeniden cabucak hasta olunuyor. Kizima da butun asilari yaptirdim sonucta doktor vs degilim sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
 
Gunes kremi olarak da su anda mustela ve siveni karisik gidiyorum ama mustela bitince sadece siveno ile devam edecegim. İceriginin temiz oldugunu dogal olduklarini iddia ediyorlar ve inanmaktan baska secenegim yok
 
İnş cnm Halen konteynerlardayız ev sahiplerine 2,3 ay içinde TOKİ den teslimat yapılacak şuan kiraya verilen evlerin %90 civarı hep tadilat görmüş güven vermeyen evler tanıdık birinin evi olmadıkça diğer evlere pek güvenemiyoruz .ama inş siz gelene kadar evler teslim edilir . Kiraya verilen sağlam evlerde boşalır o süreye kadar
 
Allahim kolaylastirsin. Bebislerin hürmetine
 
Canım hareketsizlik ten olurmu acaba bende öyleyim gün içinde ev işleri falan yapıyorum ama dışarı yürüyüşe herzaman cikamiyorum
 
merhaba arkadaşlar
Ben dün idrar tahlili vermiştim yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende bebeğime bir şey olmuş mudur çok tedirgin oldum.
 
merhaba arkadaşlar
Ben dün idrar tahlili vermiştim yoğun idrar yolu enfeksiyonu çıktı bende bebeğime bir şey olmuş mudur çok tedirgin oldum.
Sanmiyorum bebege bisey oldugunu. Idrar yolu enfeksiyonu geçiren cok hamile arkadasim olmustu. Siz yine baktirin da kötü dusunmeyin hemen.
 
Kizlar bn de hepinize sormak istiyorum Ocak 2025 anneleri oldugumuza gore gebeligimizin 4.aylarina yaklastik. Siz hamile kaldığınızdan beri kac kilo aldiniz su ana kadar?
 
Kizlar bn de hepinize sormak istiyorum Ocak 2025 anneleri oldugumuza gore gebeligimizin 4.aylarina yaklastik. Siz hamile kaldığınızdan beri kac kilo aldiniz su ana kadar?
Ben 13.haftadayım boyum 1.70 80.7 ile hamile kalmıştım 81.5 olmuştum Salı günü kontrole gittiğimde 400gr vermişim şu anda 81.1 hamileliğim sağlıklı ilerliyor çok şükür herhangi bir rahatsızlığım yok paketli gıda ve asitli içecek kullanmıyorum sağlıklı besleniyorum olabildiğince,minimum kilo almak benim günlük hayatımı devam ettirebilmek için önemli kilo bacak ağrısı yapıyor bende
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…