- 9 Mayıs 2024
- 18
- 31
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İtalyan biri oglunun adini Yozgat koyana kadar benceKızlar sizce Milan ismi nasıl ?
Hiç böyle düşünmemiştimİtalyan biri oglunun adini Yozgat koyana kadar bence
Telafuz olarak güzel bence yalnız anlamını bilmiyorumKızlar sizce Milan ismi nasıl ?
Şu şekilde geçiyor ;Telafuz olarak güzel bence yalnız anlamını bilmiyorum
Erkek ismi bulmak da zor. Ben Türkçe olsun istedim. Türkçe olsun diye adını Alper Tunga falan koymam ama. Kulağa hoş geliyor Milan ama benim beğendiğim isimler Yiğit Mert gibi düz isimler. Kulağa hoş gelmesi açısından soruyorsan ki öyle bence hoş bir isimKızlar sizce Milan ismi nasıl ?
Hayırlı olsun kızlar , sağlıkla gelsin kuzucuklar ikinizin de tahmini erkekmiş zaten , tahminler tuttu 
Sağol canım evet erkek belirtileri vardı zatenHayırlı olsun kızlar , sağlıkla gelsin kuzucuklar ikinizin de tahmini erkekmiş zaten , tahminler tuttu
Benim iş yerinde alper tunga diye biri var oglumun ismi de GöktürkErkek ismi bulmak da zor. Ben Türkçe olsun istedim. Türkçe olsun diye adını Alper Tunga falan koymam ama. Kulağa hoş geliyor Milan ama benim beğendiğim isimler Yiğit Mert gibi düz isimler. Kulağa hoş gelmesi açısından soruyorsan ki öyle bence hoş bir isim
Ya evet erkek ismi gerçekten çok zor Bizim önümüzdeki 5 sene içinde Amerika planımız var , planlarımız gerçekleşirse çocuk okula Amerika’da gidecek. O yüzden hem Türkçe hem ingilizce kullanabileceği bir isim olsun istiyorum.Erkek ismi bulmak da zor. Ben Türkçe olsun istedim. Türkçe olsun diye adını Alper Tunga falan koymam ama. Kulağa hoş geliyor Milan ama benim beğendiğim isimler Yiğit Mert gibi düz isimler. Kulağa hoş gelmesi açısından soruyorsan ki öyle bence hoş bir isim
göktürk güzel ama Alper tunga fazla ağır beBenim iş yerinde alper tunga diye biri var oglumun ismi de Göktürk
Burda bi konuda ogluma timur cenk ismini koymak istoyorum nasil? gibi birsey vardi. Cocuga savaş fili alman lazim dedim diye bana kızmıştıgöktürk güzel ama Alper tunga fazla ağır be
Yaaa çok özür dilerim unutmuşum koydum hemen maviş bir kalp sağlıkla gelsin kuzucukcinnabon bana da mavi kalp koymayı unutmuşsun
Ama hak etmiş bu cevabı koydu mu acabaBurda bi konuda ogluma timur cenk ismini koymak istoyorum nasil? gibi birsey vardi. Cocuga savaş fili alman lazim dedim diye bana kızmıştı
Kocasi istemiyordu. Son durum ne oldu bilmiyorumAma hak etmiş bu cevabı koydu mu acaba
Göktürk güzel bir isim Tunga kulağa hoş gelmiyor. Sırf Türkçe isim koymak için koyulmuş zorlama bir isim gibi duruyor.Benim iş yerinde alper tunga diye biri var oglumun ismi de Göktürk
Bence o zaman gayet iyi bir isim, rahat da kullanır. Bir tek isim ve kıyafet konusunda erkek çocuk için zorlanıyorum. Bakalım sağlıkla doğsun da oğluşum anası onu güzel güzel giydirecek artık bir şekildeYa evet erkek ismi gerçekten çok zor Bizim önümüzdeki 5 sene içinde Amerika planımız var , planlarımız gerçekleşirse çocuk okula Amerika’da gidecek. O yüzden hem Türkçe hem ingilizce kullanabileceği bir isim olsun istiyorum.
Doğumu da Amerika’da yapacaktık güya , bir önceki gebeliğimde ayarlamıştık her şeyi tam gitmemize 2 hafta kala erken doğum yaptım kaybettik bebekleri. Bu gebeliğim de riskli geçiyor bırak Amerikayı evden dışarı çıkamıyorum artık sonrasında inşallah okula falan orada gidecek. Milan ismi benim de çok kafama yattı. Leo istiyordum herkes o ne öyle falan dedi. Milan bugün aklıma geldi. Kulağa da hoş geliyor hem dediğin gibiBence o zaman gayet iyi bir isim, rahat da kullanır. Bir tek isim ve kıyafet konusunda erkek çocuk için zorlanıyorum. Bakalım sağlıkla doğsun da oğluşum anası onu güzel güzel giydirecek artık bir şekilde
Benim hoşuma gitti Milan söylenişi de güzel ben de değerlendirebilirim erkek olursa kız olursa az çok ismi belliDoğumu da Amerika’da yapacaktık güya , bir önceki gebeliğimde ayarlamıştık her şeyi tam gitmemize 2 hafta kala erken doğum yaptım kaybettik bebekleri. Bu gebeliğim de riskli geçiyor bırak Amerikayı evden dışarı çıkamıyorum artık sonrasında inşallah okula falan orada gidecek. Milan ismi benim de çok kafama yattı. Leo istiyordum herkes o ne öyle falan dedi. Milan bugün aklıma geldi. Kulağa da hoş geliyor hem dediğin gibi
Ben kıyafet falan bakıyorum ama gözüm hep cicili bicili kız kıyafetlerinde ya bakalım bulacağız artık bir şeyler
Ben küçük oğlumda Milan la Mirza arasında kalmıştım herkes Milan kız ismine benziyor demişti ben Mirza koydumKızlar sizce Milan ismi nasıl ?