- 8 Aralık 2012
- 3.674
- 5.016
- 32
Yaaaa ne güzel bir haber bu sağlıkla gelsin prenses sonunda pembe kalp koyabileceğim tabloyaMerhabalar, fetal DNA testi sonumuza göre bize bir prenses geliyor Tabloya bir rica edeyim lütfen
Liste güzel olmuş bence , tablonun olduğu sayfaya ekliyorum bu listeyi izninleKızlar selam ben kendimce bir liste yaptım fikir olması amacı ile benim 2.çocuk kendimce bunlar gerekli
baby nest alanlar yataş juno ya da reflü yatağı almayabilir 3 de aynı hemen hemen .
Ya gerçekten çok güzel bir his bir de görebilsek keşkeAy dün biri fetal dopler cihazı atmıştı buraya almıştımbende geldi sabah ürünn
Bebişi bulmak çok kolay olmadı daha ufak olduğu için bbebek kaybedip durdum kalp atışlarını ama anlık olarak görmek ve nerde olduğunu bulmak göbüşte çok tatlıymış şimdi muayene gününe kadar arada bakarım
Bu aeada doplerle göbeğime bakarken kahverengi çizgimin oluştuğunu fark ettim
Canım çok teşekkür ederiz bu hatırlatma için dediğin gibi çok tehlikeli olabilir. Dikkat etmeliyizŞimdi listede görünce hatırlatma ihtiyacı duydum kızım çok kısa süre emzik kullandı ve bir tanış emzik askısı hediye etti isminin yazdığı tahta boncuklarla işlenmiş. Sadece 5-7 ay arası 2 ay emzik kullanan kızım 6 aylıkken o boncukları koparmayı başardı ve o an ağzına girdimi acaba diye yaşadığım anksiyeteyi size anlatamam aman diyeyim siz siz olun o ipe dizilmiş boncuklu emzik askılarından uzak durun kızlar