Nisan transfer grubundada beraberizHoş geldin canım , hayırlı olsunbenim de tüp bebek 29 Nisan da 1 adet dondurulmuş 3. Gün embriyosu transfer olmuştu biz daha keseyi görmedik
Aşağıdaki bilgileri verirsen seni tablomuza da ekleyebilirim
SAT :
Kese :
Varsa Tahmini Cinsiyet
Tahmini Doğum :
Aaaa doğru diyorsunNisan transfer grubundada beraberizcinnabon yaş 34 çocuk İlk Sat:30 Mart ama transfer 23 Nisan Cinsiyet tahminim yok. Tahmini doğum 4 ocak Şehir Adana
5+1 de görüldü canım keseAaaa doğru diyorsunkese de 5+4 de görüldü demiştin değil mi ?
Ekledim kuşum seni de listeye5+1 de görüldü canım kese
Benimde sat 11 nisan perşembe kese kontrol edilcek heycanlıyımmm inş görebilriizzo zamn biraz daha bekle canım daha gözükmeyebilir ama ben beta 2500 lere çıkana kadar baktırmıştım
Yaşadığının aynısı başıma geldi 14 değerle öğrenip bir hevesle ikinci kana gittiğim gün kanamam başlamıştı.Kızlar iki gün önce cumartesi günü beta vermiştim 14.95 çıkmıştı. Bugün tekrar kan vermeye gittim. Ama gidip geldikten sonra çok yoğun bir kanamam oldu hala devam ediyor. Kimyasal gebelik hakkında bilgisi olan varsa anlatabilir mi?
Çok teşekkür ederim. İnşallah hemen Allah'ım hepimize nasip etsinYaşadığının aynısı başıma geldi 14 değerle öğrenip bir hevesle ikinci kana gittiğim gün kanamam başlamıştı.Maalesef bunun psikolojisi çok kötü oluyor. Kimyasal gebelik normal adet gibi olup bitiyor canım benim biraz uzun sürmüştü sadece lekelenmelerim. Sonra regl düzenim değişti en son ne zaman olduysam o zaman oluyorum artık. Anlatılacak pek bir şeyi yok aslında sadece üzüntülü bir süreç. Kimyasal dan sonra hemen hamile kalanlar da var bende henüz olmadı ama umarım sende hemen olur. Geçmiş olsun
Hangi aşamada kuzuKızlar doktora gidince sorucam bende ama şuan bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayınbu aşamada ilişki yasakmi acaba doktoruna soran varmı?
inşallah canım görürsünüz bizim günler aynıymış senleBenimde sat 11 nisan perşembe kese kontrol edilcek heycanlıyımmm inş görebilriizz
Bana 12. haftaya kadar yasak dedi canım ama kimisi de olabilir diyor doktordan doktora değişiyor. Bunda da farklı söylemler var.Kızlar doktora gidince sorucam bende ama şuan bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayınbu aşamada ilişki yasakmi acaba doktoruna soran varmı?
Ben de lekelenmeli kanamalı bi gebelik geçiriyorum, sürekli istirahat etmemi söyledi doktor. Ben söyleyene kadar ilişkiye girmeyin dedi. Belki benim kanama durumundan dolayıdır ama, bir süre bekleseniz faydalı olabilir sankiKızlar doktora gidince sorucam bende ama şuan bilgim olmadığı için soruyorum kusura bakmayınbu aşamada ilişki yasakmi acaba doktoruna soran varmı?
Canım çok üzüldüm ya İyi misin pekiKimyasal oldu canım
Tamamdır teşekkür ederim cevabınız içinBen de lekelenmeli kanamalı bi gebelik geçiriyorum, sürekli istirahat etmemi söyledi doktor. Ben söyleyene kadar ilişkiye girmeyin dedi. Belki benim kanama durumundan dolayıdır ama, bir süre bekleseniz faydalı olabilir sanki
Bu yeni gebeliğin başında demek istemiştim canımHangi aşamada kuzu
Kızlar günaydın , bu gün doktora gidecek , kan verecek olan varmıydı aramızda
Cumartesi akşam kan testim 75 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim hastanede beta HCG 203 çıkti yani 1.5 günde 3 kat artmış neredeyse normal mi sizce ? İkiz olma olasılığı mi var çok artmışGüzel haberlerle gel kuzuminşallah güzel bir artış olmuştur beta hcg değerinde
İlk başlarda hızlı artışlar olabiliyor canım heveslenmek için biraz erkenCumartesi akşam kan testim 75 çıkmıştı bugün öğlen kan verdim hastanede beta HCG 203 çıkti yani 1.5 günde 3 kat artmış neredeyse normal mi sizce ? İkiz olma olasılığı mi var çok artmış