Benim de öyle oluyor canım . Bağdaş kurup uzun süre oturdum az önce. Hastane çantasını hazırlarken . Spnra bebek sanki alttan çıkacakmış gibi ağrım oldu şimdi uzandım dinleniyorum. Uzun süre aynı pozisyonda kalınca hep böyle oluyor .Benim olmuyor. Galiba onlar yalancı doğum sancıları değil mi? Benim en çok diyelim ki yatakta çok yattım ya da çok oturdum. Alta doğru baskı oluyor, sağa sola dönemiyorum. Ayağa kalktığım zaman sanki aşağıya itiliyor bebek. Size oluyor mu böyle?
Ben de 2 gün önce kayinvalideme sordum, eşimi evde doğurmuş. Kilolu mu doğdu, bebek büyük diyorlar, ben normal doğmuşum belki eşim nedeniyledir diye. Kaynanam doğum hikayesini anlattı, bir de evde doğurmuş, sizi tetiklememek adına detayları yazmıyorum. Ama ben normal hem de büyük bebek dedikleri bir bebeği dogurmayi hiç istemiyorum.Ben de sizin gibi sezaryenden korkuyodum, 2 gündür hastane sürecinde normalden de korkmaya başladım hayırlısı
Ay inşallah, ben de bu hafta hazırlayacağım hepsini. Geçen hafta grip oldum, ilaçsız falan ancak kendimi şimdi toparladım. Bebeğin kıyafetleri de yıkanmıştı, mikroplu mikroplu ellemek, ütülemek istemedim. İnşallah salı günü hepsini yapacağım. Eğer sezaryen olursa 38 40 arası gelir. Benimkine 4 ya da 5 hafta kaldı en fazla. Hala miniğimin çantası hazır değil.Benim de öyle oluyor canım . Bağdaş kurup uzun süre oturdum az önce. Hastane çantasını hazırlarken . Spnra bebek sanki alttan çıkacakmış gibi ağrım oldu şimdi uzandım dinleniyorum. Uzun süre aynı pozisyonda kalınca hep böyle oluyor .
Bu hafta hazırlarsın inşallah canımAy inşallah, ben de bu hafta hazırlayacağım hepsini. Geçen hafta grip oldum, ilaçsız falan ancak kendimi şimdi toparladım. Bebeğin kıyafetleri de yıkanmıştı, mikroplu mikroplu ellemek, ütülemek istemedim. İnşallah salı günü hepsini yapacağım. Eğer sezaryen olursa 38 40 arası gelir. Benimkine 4 ya da 5 hafta kaldı en fazla. Hala miniğimin çantası hazır değildi
Bence hiç de küçük değil gayet normal. Benim de bir tek karnımda kilo var neredeyse bir de azıcık popomda. Sizin de karnınızda toplanmış kilo aksine, ben arkadaşınız gibi düşünmedim. Çatlaklarıma alıştım bile benBenim de karnım bana iyice büyüdü gerildi gibi geliyor . Ama okulda bir öğretmen arkadaş 32 haftaya göre karnın çok küçük senin bebeğin kilosu falan iyi mi diye acıyarak konuştuHalbuki maşallah bebek bir hafta önden gidiyor. Ben de kilosu iyi bir sıkıntı yok dedim .
Kızlar çatlak oluştu mu ne durumda karnınız ?
Sağ salim bitip gitseydi şu son aylarda Allahın izni ileEvt geciyor canim son ayimiza giricez artik normal
Ben ilk bebeğimi 20. Haftada erken doğum nedeni ile kaybettim...Ben de sizin gibi sezaryenden korkuyodum, 2 gündür hastane sürecinde normalden de korkmaya başladım hayırlısı
Yok yok hiç yazmayın buradaki sesler yetti banaBen de 2 gün önce kayinvalideme sordum, eşimi evde doğurmuş. Kilolu mu doğdu, bebek büyük diyorlar, ben normal doğmuşum belki eşim nedeniyledir diye. Kaynanam doğum hikayesini anlattı, bir de evde doğurmuş, sizi tetiklememek adına detayları yazmıyorum. Ama ben normal hem de büyük bebek dedikleri bir bebeği dogurmayi hiç istemiyorum.
Benim kayınvalidem 4 doğumunu da evde yapmış hiç hastaneye kontrole bile gitmeden. Eşimin kardeşleri ikiz. Doğana kadar ikiz olduklarını bile bilmiyormuş. Sadece bi akrabaları hamileliğinde karnın çok büyük ikiz demiş.Ben de 2 gün önce kayinvalideme sordum, eşimi evde doğurmuş. Kilolu mu doğdu, bebek büyük diyorlar, ben normal doğmuşum belki eşim nedeniyledir diye. Kaynanam doğum hikayesini anlattı, bir de evde doğurmuş, sizi tetiklememek adına detayları yazmıyorum. Ama ben normal hem de büyük bebek dedikleri bir bebeği dogurmayi hiç istemiyorum.
Benim karnımda ve popomda çok fazla birikti .Bence hiç de küçük değil gayet normal. Benim de bir tek karnımda kilo var neredeyse bir de azıcık popomda. Sizin de karnınızda toplanmış kilo aksine, ben arkadaşınız gibi düşünmedim. Çatlaklarıma alıştım bile ben
Son aylarda daha az kilo alınıyor galiba, benim de bir süredir 83'te kaldı. Dogurunca bile çatlakları çıkan arkadaşlarım var. Ben de bu aydan sonra yine çatlamaya devam eder mi diye merak ederken öğrendim.Benim karnımda ve popomda çok fazla birikti .Siyah giydiğimde belli olmuyor ama popom zaten vardı iyice büyüdü . Karnımda çatlak yok ama bacaklarımda var biraz . Acaba karnım bu aydan sonra çatlar mı ?
Bir de ben son bir aydır hiç kilo almıyorum iştahım zaten hiç olmadı hamilelik boyunca . Son ay hiç kilo almayınca biraz tedirgin oldum .
Son 2 ay çok kilo alınmıyor. Ben de +1 kiloyla devam ediyorum. Hiç kilo almadım. Bebişlerimiz iyi olsun daBenim karnımda ve popomda çok fazla birikti .Siyah giydiğimde belli olmuyor ama popom zaten vardı iyice büyüdü . Karnımda çatlak yok ama bacaklarımda var biraz . Acaba karnım bu aydan sonra çatlar mı ?
Bir de ben son bir aydır hiç kilo almıyorum iştahım zaten hiç olmadı hamilelik boyunca . Son ay hiç kilo almayınca biraz tedirgin oldum .
Geçen gece tuttu sabaha kadar uyuyamadım ve bacaklarıma vuruyordu, şimdi de ara ara oluyorKizlar ara ara adet sancisi gibi sancilariniz var mi ?