beta en son cuma günü bakılmıştı 2500 dü canım kese gözüktü bugun çok şükürCanım be 5+ 3 te kanamayla gittim görünmedi demek ki yerleşme kanıymış bu hafta gördüler minik bebitomu çok şükür haftaya görürler inşallah senin bebişini de kan değerin kaç çıktı beta
Şuan beta HCG 203 satım 17 Nisan 3+5 deyim sizce kese ne zaman görülür?
Günaydın Benim İlk oğlum temmuz da 7 olacak küçük oğlum oda temmuz da 3 olacak ve bu bebişimiz de hiç planda yokken supriz yaptı bizeBenim de 3. Olacak inşaallah araları kaç yaş olacak
Çok teşekkür ederimTebrik ederim , sağlıkla gelsinhoş geldin aramıza
Aşağıdaki bilgileri verirsen tablomuza eklerim seni istersen
SAT :
Kese :
Varsa Tahmini Cinsiyet
Tahmini Doğum :
Hoşgeldin canım , bilgilerini aşağıdaki gibi verirsen ekleyelim seni de tabloyaBeni de ekleyin. 6 haftalık şuan kese var. Bebeği göremedim
Beklenen doğum 12.01Son adet tarihimde 7 nisan
Ekledim canımÇok teşekkür ederim
Çocuk Sayısı: 2
Sat: 09.05.2024
Kese: Henüz Dr gitmedim
Tahmini D:14.01.2025
Hoş geldin canım aramıza , ekledim tabloya seniBirde kızlar bende beyazımsı sarımsı akıntı var sizdede oluyor mu
Güzel haberlerini bekliyoruz kuzumMerhaba geçen ay kan verdim şüphelerim üzerine 9.8 çıktı sonrasında kanama başladı kimyasal geçirdim. Bu ay beklenen adet tarihini 2 gün geçti benim adet öncesi göğüslerim şişmez geçen ayda hamilelik belirtilerinden şühelenip hiç test yapmadan kan vermiştim. Bu ayda aynı şekilde hiç kaset test yapmadan kan verdim. Yarın 4 de alacağım sonucu inşallah yanılmıyorumdur ve bu grupta olurum kızlar
Teşekkür ederim cnmEkledim canım
Canım sat nedir ?Merhaba beni de ekler misiniz rica etsem
Yaş 27
İlk bebeğim
Kese 6+3 bugün göründü
Kalp duymadık daha
Bence kızz
4 ocak
Ankaradayım
Ooo maşallahTeşekkür ederim cnmlisteye baktım kaçıncı çocuğu yanlış anlamışım bu bebişi sağlıkla kucağıma wlırsam 3. Çocuk olacak
HoşbuldumHoş geldin canım aramıza , ekledim tabloya senisağlıkla gelsin bebişin evet akıntı oluyor bende de , normal diye biliyorum
Geçen instada bi reels görmüştüm doktorun birisi daha önceden yapmadığınız , vücudunuzun alışık olmadığı şeyleri hamilelik sırasında da yapmayın . Mesela şimdiye kadar hiç pilates yapmadıysanız hamile pilatesi de yapmayın diyordu. Ama sen doktoruna da sor benceKızlar size bir şey danışmak ıstiyorum. Önceden başvurduğum daha yeni kabul olan halk oyunları kursum var. Katılıp katılmamak arasında kararsız kaldım. Hamilelik için acaba sıkıntı olur mu ya?
Teşekkür ederim canım benim çok sevindimHoş geldin , ekledim seni tabloyasağlıkla gelsin bebişin hemşeriymişiz