Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Ekledim canım sağlıkla gelsin bebişlerimiz bence sen 20 sin de gittiğinde kalp atışını da duyabilirsin

Ben yeni hastaneden geldim cuma günü karından gözükmemişti bugünn 4+4 de karından kese gözüktü çok şükür Birde 6 tüp kan verdim vitamin vs gerekli tahliller yapılacakmış artık
Hayırlı olsun gözün aydın canım benimde şuan 5+0 persembe betam 2002 çıkmıştı bu hafta kese görünür herhalde degilmi bende geçen hafta gitmiştim daha çok yeniykrn görünmedi doktor kan tahlili birde idrar falan almıştı sonuçlar cikmis bu hafta gidersem gostercrm

Bence görünür kese artık , vajinal muayene yapıyor değil mi ?

Benide eklermisiniz
1.Çocuk
SAT : 6 Nisan 2024
Kese : 5+2
Tahmini Cinsiyet Erkek
Tahmini Doğum : 11 Ocak 2025

Evet yapıyor bu devlette gittiğim bir doktor ama çok övüyorlar kalp atışı duyulsun tamamlayıcı sigortam var ona göre bir de özelde takipli olurum hayırlısıyla belli olsun da
Bende de var tss ama son 4 hakkım kaldı ve Ekim de yenilenecek tekrar. Biz şimdi tüp bebek doktoruna gidiyoruz 8. Haftadan sonra perinatoloji uzmanına gideceğim gebelik takibini onunla ilerleteceğiz. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç , çok heyecanlı

ğ

Ben hiç kullanmadım daha sakladımDoğuma yetişirse artık doğum hakkımı da kullanırım.Eveett benim ilki düşük olmuştu bu sefer hep güzel düşünmeye çalışıyorum ama yine de bir korku oluyor

Teşekkür ederim canımGünlerimiz yakındı sanırım benim sat 11 nisan bugun direk karından gözüktü vajinal bakılmadı hiç sizinde bu hafta içi gözükür bnden öndesiniz
Kızlar benimde sigortada 9 hakkım var sağlıklı ilerlersek yeterli gelir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…