Teşekkür ederim canımHayırlı olsun gözün aydın canım benimde şuan 5+0 persembe betam 2002 çıkmıştı bu hafta kese görünür herhalde degilmi bende geçen hafta gitmiştim daha çok yeniykrn görünmedi doktor kan tahlili birde idrar falan almıştı sonuçlar cikmis bu hafta gidersem gostercrm
Yaa hayırlı olsun ne kadar erken gözükmüşTeşekkür ederim canımGünlerimiz yakındı sanırım benim sat 11 nisan bugun direk karından gözüktü vajinal bakılmadı hiç sizinde bu hafta içi gözükür bnden öndesiniz
beta takibi yapmış mıydınız cuma günü 2500 de gözükmemişti benimdeYaa hayırlı olsun ne kadar erken gözükmüşbenim de sat 12 nisan cuma günü gidicem ama daha erken gitsem gözükür mü acaba
Söyledi doktor ama istememiştim canım ilk gittiğimde bu hafta gidicem bakalımBence görünür kese artık , vajinal muayene yapıyor değil mi ?
Benim de bundan önce ikiz gebeliğim vardı 21. Haftada erken doğum yaptım ve çok minik oldukları için yaşamadı kızlarımBen hiç kullanmadım daha sakladımDoğuma yetişirse artık doğum hakkımı da kullanırım.Eveett benim ilki düşük olmuştu bu sefer hep güzel düşünmeye çalışıyorum ama yine de bir korku oluyor
Bugün doktor yoktu gidemedim yarın gidicem.insallaj bakalım bı aksilik olmazsaTeşekkür ederim canımGünlerimiz yakındı sanırım benim sat 11 nisan bugun direk karından gözüktü vajinal bakılmadı hiç sizinde bu hafta içi gözükür bnden öndesiniz
Yeter canım muhtemelen , yetmese bile belki 1 kere para vererek muayene olursun.Kızlar benimde sigortada 9 hakkım var sağlıklı ilerlersek yeterli gelir mi acaba
Dün verdiğimde 600 küsürdü artık baktırma dedi kan verdiğim yerdeki doktor ama kontrollerimi başka yerde yaptıracağımbeta takibi yapmış mıydınız cuma günü 2500 de gözükmemişti benimde
Ben bugn kendi doktoruma gitmedim bekleyemedim devlete gittim. Cumartesi kendi doktorıma gitcem kesenin büyümesine bakıcaz dediBugün doktor yoktu gidemedim yarın gidicem.insallaj bakalım bı aksilik olmazsakese gorunduktrn sonra bebek nezaman görünür sizi nezaman çağırdı bidaha
o zamn biraz daha bekle canım daha gözükmeyebilir ama ben beta 2500 lere çıkana kadar baktırmıştımDün verdiğimde 600 küsürdü artık baktırma dedi kan verdiğim yerdeki doktor ama kontrollerimi başka yerde yaptıracağım
Tamam canım teşekkür ederimo zamn biraz daha bekle canım daha gözükmeyebilir ama ben beta 2500 lere çıkana kadar baktırmıştım
Bende ilk başta devlete gideyim dedim de sonra özelden devam ederim belki bilmiyorum o konuda napicamiBen bugn kendi doktoruma gitmedim bekleyemedim devlete gittim. Cumartesi kendi doktorıma gitcem kesenin büyümesine bakıcaz dedi
Ekledim canım , hoş geldin sağlıkla gelsin bebeğinBenide eklermisiniz
1.Çocuk
SAT : 6 Nisan 2024
Kese : 5+2
Tahmini Cinsiyet Erkek
Tahmini Doğum : 11 Ocak 2025
Bilemiyorum tecrübeli anneler varsa bizi aydınlatsın lütfenKızlar benimde sigortada 9 hakkım var sağlıklı ilerlersek yeterli gelir mi acaba
Yaa çok üzüldüm bu konularda ne görsem çok üzülüyorum ben deBenim de bundan önce ikiz gebeliğim vardı 21. Haftada erken doğum yaptım ve çok minik oldukları için yaşamadı kızlarımo yüzden perinatoloji ile ilerlememiz gerekiyor bir de bana serklaj yapılacak 12. Haftada
Bende hep güzel düşünmeye çalışıyorum kötü bir şey görürsem okumamaya çalışıyorum. Tek duam sağlıkla kucağıma alabilmek bebeğimi
Allah hepimize çok güzel sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı , zamanında gelen bebişler nasip etsin
Çok acıydı gerçekten , Allah hiç kimseye yaşatmasınYaa çok üzüldüm bu konularda ne görsem çok üzülüyorum ben deolumsuz düşünmeyelim her şey olacağına varıyor.Biz pozitif düşünelim
Acaba tüp bebek olanlar da belirlenebilir mi? Çünkü onda da bir gece önce çatlatma iğnesi vurulup çatlama tarihi ve saati belli oluyor. Hemen de laboratuvarda dölleme işlemi yapılıyor zaten.sana küçük bir sır vereyim şimdiye kadar baktıklarımda hiç yanıldığım olmadıtek sorun çatlamadan emin olmaları lazım ovülasyon takibi şart
Şehir de istanbulsüperiliski tarıhı ve saatını yazwrmısın bıde yaşadığınız ili
Hoş geldin canım , hayırlı olsunHerkese merhaba güzel hamişler, ben de tüp benebkle bugün 5+4 hamileyim. Kesemiz görüldü. 24 mayıs bebek ve kalp atışını da görürüm inşallah çok heycanlı, mutlu ve kaygılı bir süreç. Ben ocak başı gözüküyorum hamilelik ama bebişler genelde 40 hafta da gelmiyorlar aralık grubunu da takip ediyorum bugün burayı da takip edeceğim artık. Diliyorum hepimiz için sağlıkla ilerleyen bir süreç olur ve 9 ay çok hızlıca geçer
Acaba tüp bebek olanlar da belirlenebilir mi? Çünkü onda da bir gece önce çatlatma iğnesi vurulup çatlama tarihi ve saati belli oluyor. Hemen de laboratuvarda dölleme işlemi yapılıyor zaten.
Mesela benim ki 23 Eylül 2023 tarihinde sabah saat 10-11 arası oldu. Buna göre ne olur bi denesek mi tutar belki?
Teşekkür ederim.Ekledim canım , hoş geldin sağlıkla gelsin bebeğin