Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
İlk başlarda hızlı artışlar olabiliyor canım heveslenmek için biraz erken artışın güzel ama gözün aydın , Allah gönlüne göre versin inşallah
Beni de ekler misin tatlım
Yaş 32
Sat 5 Nisan
3. Çocuk
Tahmini doğum 10 Ocak
Gaziantep
Çarşamba gününe randevumuz var diğer bilgileri öğreniriz insallah

Herkese mrb sürpriz bir şekilde bende hamile olduğumu öğrendim 3. Bebiş olacak fakat çok çok karışık duygular içerisindeyim. İnş herkes sağlıklı bir şekilde kucağına alır bebişleri
Tebrik ederim , sağlıkla gelsin hoş geldin aramıza

Aşağıdaki bilgileri verirsen tablomuza eklerim seni istersen

SAT :
Kese :
Varsa Tahmini Cinsiyet
Tahmini Doğum :
1.5 günde 3 kat artması normal değil mi? İkiz düşünmüyorum ama içime şüphe düşmedi değil sağlıkla ilerlemiş çok mutlu oldum bu arada beni de ekleyebilirsiniz artık
İlk Çocuk
SAT : 17 Nisan 2024
Kese : henüz görünmüyor
Tahmini Cinsiyet Erkek
Tahmini Doğum : 22 Ocak 2025

Birde aşırı bir bel ağrısı var dün uyuyamadim gece 4 e kadar sürekli belimde bir ağrı bebişim kendini hatırlatıyor

Merhaba geçen ay kan verdim şüphelerim üzerine 9.8 çıktı sonrasında kanama başladı kimyasal geçirdim. Bu ay beklenen adet tarihini 2 gün geçti benim adet öncesi göğüslerim şişmez geçen ayda hamilelik belirtilerinden şühelenip hiç test yapmadan kan vermiştim. Bu ayda aynı şekilde hiç kaset test yapmadan kan verdim. Yarın 4 de alacağım sonucu inşallah yanılmıyorumdur ve bu grupta olurum kızlar

Ekledim kuşum senide evet normal tekrar kan verecek misin ?

Canım be 5+ 3 te kanamayla gittim görünmedi demek ki yerleşme kanıymış bu hafta gördüler minik bebitomu çok şükür haftaya görürler inşallah senin bebişini de kan değerin kaç çıktı beta

Merhaba beni de ekler misiniz rica etsem
Yaş 27
İlk bebeğim
Kese 6+3 bugün göründü
Kalp duymadık daha
Bence kızz
4 ocak
Ankaradayım

Beni de ekleyin. 6 haftalık şuan kese var. Bebeği göremedim

Kızlar 15 haftalık gebeyim doktor cinsiyeti söylemiyor çok merak ediyorum tahminde bulunurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…