Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım, ben de dün neye uğradığımı şaşırdım hiç bir hazırlığım olmadan birden kendimi ameliyathane de buldum ama vardır bunda bir hayırÇok geçmiş olsun canım. Çabucak toparlanirsin. Bende bugün olucam serklaj. Korkudan gözüme uyku girmedi
Çok geçmiş olsn cnm.Merhaba kızlar, ben bugün sabah anestezi ile görüşmeye gittim ama doktorum seni serklaja alalım dedi normalde yarın olacaktı.
Bir anda hastanede buldum kendimi akşam 7 gibi ve serklajım atıldı, çok ağrım var sizden dua istiyorum
Ben yaptırmıştım ilk haftalarda.hemn çıkmıştı galiba 1 2gune.Kızlar devlet Hastanesi'nde toksoplazma testi yaptıran varmı kaç günde çıkıyor 1 hafta olcak e nabizda görünmüyor
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsn cnm.
Ben yaptırmıştım ilk haftalarda.hemn çıkmıştı galiba 1 2gune.
Acaba e nabiza düşmedi mi hastsneye ulaşmakta çok zor ulasabilirsem bir sorayimÇok geçmiş olsn cnm.
Ben yaptırmıştım ilk haftalarda.hemn çıkmıştı galiba 1 2gune.
Ben yaptırdım 1 gün sonra çıkmıştı sonucKızlar devlet Hastanesi'nde toksoplazma testi yaptıran varmı kaç günde çıkıyor 1 hafta olcak e nabizda görünmüyor
Benim de geç çıkmıştı 5-6 gün kadar sürmüştüKızlar devlet Hastanesi'nde toksoplazma testi yaptıran varmı kaç günde çıkıyor 1 hafta olcak e nabizda görünmüyor
Bnm düşmüştü aslında ama bazı hastaneler girmiyor sanırım.Acaba e nabiza düşmedi mi hastsneye ulaşmakta çok zor ulasabilirsem bir sorayim
Bende %20 çıkmıştı o 10,4 haftada bebeğin anne kanına karışma oranı sanırım o 2-3 üstü güvenilir demekmişSizin de %11 çıkmış benimkinden de fazla
Kızlar selam ben kendimce bir liste yaptım fikir olması amacı ile benim 2.çocuk kendimce bunlar gerekli
çok tatlı görünüyosun benim biraz daha fazla çıktı ya ödemim var birazGöbüşler ne durumda kızlar sizin
Ben 14ü doldurdum bugün günden güne değişen bi göbüşüm var iki foto arasında bi gün var toplam 2 kg aldım
Hoşbulduk canm 16+3 oldukO zaman tekrardan hoş geldin kaçıncı haftadasınız şimdi
Ben de almıştım bugün geldi yüksek kalp atışını görünce kıpırdatmadan mı aynı yerde duruyorsunuz ben onu kaybettim sonra tekrar denerim dedimAy dün biri fetal dopler cihazı atmıştı buraya almıştımbende geldi sabah ürünn
Bebişi bulmak çok kolay olmadı daha ufak olduğu için bbebek kaybedip durdum kalp atışlarını ama anlık olarak görmek ve nerde olduğunu bulmak göbüşte çok tatlıymış şimdi muayene gününe kadar arada bakarım
Bu aeada doplerle göbeğime bakarken kahverengi çizgimin oluştuğunu fark ettim
Eki Görüntüle 3454140
Ben de 15 e girdim 66 kiloydum en son şu an tartıya çıkmaya çekiniyorumGöbüşler ne durumda kızlar sizin
Ben 14ü doldurdum bugün günden güne değişen bi göbüşüm var iki foto arasında bi gün var toplam 2 kg aldım