İmom u trendyoldan baktım bulamadım omegası var da folik asitine başlayayım eczanede vardır sanırım.Hayırlı olsun canımFolibol u genelde önermiyor doktorlar dozu yüksek diye. Ben imom kullanıyorum memnunum
Hamilelik sürecinde kullanılan doktorların da bahsettiği folik asitlerin hiç biri sadece folik asit değil. İmom omega dediği hamilelik sürecinde kullanılıyor içinde folik asit var bi bakın istersenizİmom u trendyoldan baktım bulamadım omegası var da folik asitine başlayayım eczanede vardır sanırım.teşekkür ederim
Rastgele demesenin sebebi aslında hepsinin içeriği aynı. Ben daha önce doktorumun önerisiyle folafect fertil kullanmıştım bu sefer ki doktorum imom önerdi. İkisinden de memnunum açıkçası ama sanki imom daha iyi gibi hissediyorum, tabi psikolojik de olabilir bu hisÇok çoook teşekkür ederim. Rastgele dediği için al kullan dedi bilemedim ben de
Ben yeni hastaneden geldim cuma günü karından gözükmemişti bugünn 4+4 de karından kese gözüktü çok şükürKızlar günaydın , bu gün doktora gidecek , kan verecek olan varmıydı aramızda
Aaaa süper haberBen yeni hastaneden geldim cuma günü karından gözükmemişti bugünn 4+4 de karından kese gözüktü çok şükürBirde 6 tüp kan verdim vitamin vs gerekli tahliller yapılacakmış artık
Minicik bi nokta ama görünce içim rahatladı hamile olduğumu gördükten sonra hissetmeye başladım sanki çok güzelAaaa süper haberçok güzel bir his değil miiii kalp atışı için bir şey dedimi doktorun ?
canım merhaba öncelikle hayırlı olsun.sat bizim neredeyse aynı bende 19 nisan.kan testin ne zaman yaptırdın ve ne cıktı öğrenebilirmiyimBende burdayım inş sat.16 Nisan tahmini doğum tarihi 25.01.2025
10 Mayıs'ta kan verdim beta HCG 187 çıktıcanım merhaba öncelikle hayırlı olsun.sat bizim neredeyse aynı bende 19 nisan.kan testin ne zaman yaptırdın ve ne cıktı öğrenebilirmiyim
Hoş geldin canım aramızaMerhaba gruba nasıl katılıyoruz? şükür Ocak ayı anneleri nasip oldu
Hoşbuldum canımHoş geldin canım aramızaaşağıdaki bilgileri verirsen seni tabloya ekleyebilirim
Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :
Tamamdır ekledim seni tecrübeli anneHoşbuldum canım
Yaş 25
2.çocuğum
Sat: 12.04
Kese için çarşamba günü çağırdı doktorum
Beklenen doğum tarihi 17 Ocak
Yaşadığım yer Van
Teşekkür ederimTamamdır ekledim seni tecrübeli annebenim doktorum çok geç çağırdı ya kese için beklemek çok zor
4 günde baya artmıştır canımKızlar benim kese görmek için randevum 20 Mayıs da doktorum artık kan vermene gerek yok demişti ama dayanamadım gene de sağlık ocağında kan verdim bugün. Yarın çıkacakmış galiba. Daha ultrason da bir şey görmediğim için inanamıyorum bazen hamile olduğumaen son perşembe günü kan vermiştim ve beta hcg 782 çıkmıştı. Bakalım bugün ne çıkacak , inşallah güzelce artmıştır
Benim de betam 1835 çıkmıştı 24 mayısta git dediler dayanamadım 20 sine çektim randevumu inşallah hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarızKızlar benim kese görmek için randevum 20 Mayıs da doktorum artık kan vermene gerek yok demişti ama dayanamadım gene de sağlık ocağında kan verdim bugün. Yarın çıkacakmış galiba. Daha ultrason da bir şey görmediğim için inanamıyorum bazen hamile olduğumaen son perşembe günü kan vermiştim ve beta hcg 782 çıkmıştı. Bakalım bugün ne çıkacak , inşallah güzelce artmıştır
Kan tahlili sonucum bi çıksın belki dediğin gibi bi devlet hastanesi giderim önden görebilmek için4 günde baya artmıştır canımen son 2500 den sonra tekrar kana baktırma demişti doktorım 3500 lerde karından gözüküyor bu hafta bi kaç güne gözükür bnce kese 20 sine daha çok var sabredemezsen öncesinde normal bi yerdende baktırabilirsin ben öyle yaptım bugun
Senin beta ne zaman 1835 çıktı canım ? Bence 20 sin de kesin görürsün keseyi ama kalp atışını bilmiyorumBenim de betam 1835 çıkmıştı 24 mayısta git dediler dayanamadım 20 sine çektim randevumu inşallah hem keseyi görürüz hem kalp atışını duyarızTahmini doğum tarihini nasıl hesaplıyorsunuz ben netten baktım ancak farklı çıktı .Son adet tarihim 4 nisan döngüm 30 gün.Döngüyü girdiğimde farklı mı hesaplıyor acaba
Geçen hafta ayın 9 unda kan vermiştim o günün değeri.Teşekkür ederim hemen bakayımKan tahlili sonucum bi çıksın belki dediğin gibi bi devlet hastanesi giderim önden görebilmek için
Senin beta ne zaman 1835 çıktı canım ? Bence 20 sin de kesin görürsün keseyi ama kalp atışını bilmiyorumBanu çiftçinin sayfasından hesaplıyorum ben doğru oluyor genelde. Linkini koyuyorum aşağıya
Bilgilerimi ekliyorum beni de tabloya ekler misinnKan tahlili sonucum bi çıksın belki dediğin gibi bi devlet hastanesi giderim önden görebilmek için
Senin beta ne zaman 1835 çıktı canım ? Bence 20 sin de kesin görürsün keseyi ama kalp atışını bilmiyorumBanu çiftçinin sayfasından hesaplıyorum ben doğru oluyor genelde. Linkini koyuyorum aşağıya
Merhaba canım sana bakayım dedim kanda cıkmıs artık hayırlı olsunDün kan verdim bakalım daha çok düşük bir değer sağlıkla artarsa Allah'ımın izniyle