Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Kızlar yeniyim Gruba nasıl alıyorsunuz?
Hoşgeldin canım aşağıdaki bilgileri verirsen seni tablomuza ekleyeyim

Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :

Bende burdayım inş sat.16 Nisan tahmini doğum tarihi 25.01.2025
Merhaba , hoşgeldin aramıza aşağıdaki bilgileri verirsen seni de listeye ekleyelim

Sat:
Kese görünme tarihi:
Kalp atışı duyulma tarihi:
Varsa cinsiyet tahmininiz:
Beklenen doğum tarihi:
Yaşadığınız şehir :

33 yaşındayım ilk çocuk sat.16 Nisan beklenen doğum tarihi 25.01.2025 yaşadığım şehir Ankara diğerlerini daha öğrenemedim

Kızlar merhab 6+ 3 haftalığım geçen hafta kanamam oldu az bir şey gittim kese gördü bebek göremediler bu hafta tekrar gittim elhamdülillah gördüler minicik bebişimi. Folik asit kullan rastgele dedi 400 mcg dedi sanırım benimki folibol 5mg idi bilemedim bu ayda ne kullanmalıyım sizce

Folattro kullanıyorum ben. Birden çok doktor önerdi. İsterseniz araştırın.

Çok teşekküt ederim not alayım ekstra bir vitamin kullanıyor musunuz kan sonuçlarımda eksik çıkmadı diyw düşünüyorum yoksa doktoe verirdi
Benim B12 ve demirim eksikti. Ayrıca doktorum da hamileymiş az bir zaman önce siz ne kullanıyorsanız onu kullanayım demiştim. Ancak benim rahim içinde kanama alanım olduğu için hepsini başka bir doktor bıraktırdı. Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz. Şu an sadece Progestan fitil ve Folattro kullanıyorum. Yalnız Folattro'dan 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanmamanız gerekiyor. Bilginiz olsun.

Eklentiler

• 1000106872.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 22
Eksik çıkmadıysa kullanmayın.

Hayırlı olsun canım Folibol u genelde önermiyor doktorlar dozu yüksek diye. Ben imom kullanıyorum memnunum

Çok çoook teşekkür ederim. Rastgele dediği için al kullan dedi bilemedim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…