- 8 Temmuz 2017
- 139
- 26
Hoşgeldin canımKızlar yeniyimGruba nasıl alıyorsunuz?
Merhabalar bende aydindan yazdim keseyi gorme tarihimizde ayni siz hangi doktora gidiyorsunuz acaba ve kalp atisini duymaya ne zaman gideceksinizYer Aydın. Keseyi görme tarihi: 8mayıs kalp atışı duymadık daha
Farklı yerlerde verdiyseniz kanı labaratuvardan kaynaklı değerler farklı çıkıyır. Aynı yerde vermek lazım geneldeDün verdiğim beta 8400 ken bugün sağlık ocağında kan aldılar 8230 çıktı artacağına neden azaldı bilgisi olan var mı
Merhaba , hoşgeldin aramızaBende burdayım inş sat.16 Nisan tahmini doğum tarihi 25.01.2025
Tamam canım ekledim seni tabloya33 yaşındayım ilk çocuk sat.16 Nisan beklenen doğum tarihi 25.01.2025 yaşadığım şehir Ankara diğerlerini daha öğrenemedim
Güzel haberlerle gel kuzumBen ilk defa doktora gidiyorum bugün iki gün önce beta testi yaptım 75 çıktı birde bugün tekrar kan vereceğim heyecanlıyım bakalım ne olacak
Folattro kullanıyorum ben. Birden çok doktor önerdi. İsterseniz araştırın.Kızlar merhab 6+ 3 haftalığım geçen hafta kanamam oldu az bir şey gittim kese gördü bebek göremediler bu hafta tekrar gittim elhamdülillah gördüler minicik bebişimi. Folik asit kullan rastgele dedi 400 mcg dedi sanırım benimki folibol 5mg idi bilemedim bu ayda ne kullanmalıyım sizce
Çok teşekküt ederim not alayım ekstra bir vitamin kullanıyor musunuz kan sonuçlarımda eksik çıkmadı diyw düşünüyorum yoksa doktoe verirdiFolattro kullanıyorum ben. Birden çok doktor önerdi. İsterseniz araştırın.
Benim B12 ve demirim eksikti. Ayrıca doktorum da hamileymiş az bir zaman önce siz ne kullanıyorsanız onu kullanayım demiştim. Ancak benim rahim içinde kanama alanım olduğu için hepsini başka bir doktor bıraktırdı. Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz. Şu an sadece Progestan fitil ve Folattro kullanıyorum. Yalnız Folattro'dan 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanmamanız gerekiyor. Bilginiz olsun.Çok teşekküt ederim not alayım ekstra bir vitamin kullanıyor musunuz kan sonuçlarımda eksik çıkmadı diyw düşünüyorum yoksa doktoe verirdi
Eksik çıkmadıysa kullanmayın.Benim B12 ve demirim eksikti. Ayrıca doktorum da hamileymiş az bir zaman önce siz ne kullanıyorsanız onu kullanayım demiştim. Ancak benim rahim içinde kanama alanım olduğu için hepsini başka bir doktor bıraktırdı. Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz. Şu an sadece Progestan fitil ve Folattro kullanıyorum. Yalnız Folattro'dan 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanmamanız gerekiyor. Bilginiz olsun.
Hayırlı olsun canımKızlar merhab 6+ 3 haftalığım geçen hafta kanamam oldu az bir şey gittim kese gördü bebek göremediler bu hafta tekrar gittim elhamdülillah gördüler minicik bebişimi. Folik asit kullan rastgele dedi 400 mcg dedi sanırım benimki folibol 5mg idi bilemedim bu ayda ne kullanmalıyım sizce
Çok çoook teşekkür ederim. Rastgele dediği için al kullan dedi bilemedim ben deBenim B12 ve demirim eksikti. Ayrıca doktorum da hamileymiş az bir zaman önce siz ne kullanıyorsanız onu kullanayım demiştim. Ancak benim rahim içinde kanama alanım olduğu için hepsini başka bir doktor bıraktırdı. Doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz. Şu an sadece Progestan fitil ve Folattro kullanıyorum. Yalnız Folattro'dan 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri kullanmamanız gerekiyor. Bilginiz olsun.
Yok çok şükür eksik olsa verirdi sanıyorum bir sürü test verdim geçen haftaEksik çıkmadıysa kullanmayın.