Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek gibi geldi banaBenim doktorum, kesinlesmeden söylemem dedi. Ama çok merak ediyorum. Üste bakınca kız sanki. Aşağıdakinde erkek gibi. Tahmin edebilen var mı? Galiba ben 16'ya kadar öğrenemeyeceğim.
Hissediyor musun bebişiCanım inanki sağlıklı gebelik olmayınca ne yaparsan yap ilerlemiyor hiç kafana takma benim de şu an azaldı eskiye göre gayet iyiyim 12 haftadan sonra azalıyor bulantı tiksinme fln 16 da tamamen bitiyor tabi kişide kişiye de değişiyor ama şu ağızda ki acı tat varya hiç geçmiyor.Çikolata ye sırt üstü uzan bak içinde hafif kıpırtılar hissediyorsun
Ya benim doktorum da seninki gibi , ne var yani en azından tahminlerini söyleselerBenim doktorum, kesinlesmeden söylemem dedi. Ama çok merak ediyorum. Üste bakınca kız sanki. Aşağıdakinde erkek gibi. Tahmin edebilen var mı? Galiba ben 16'ya kadar öğrenemeyeceğim.
Bence de yani. Kesin bir tahmini var gibi hissettim. Ama söylemedi ya.Ya benim doktorum da seninki gibi , ne var yani en azından tahminlerini söyleseler
Hayır yapılmıyor.Kızlar devlet Hastanesi'ne randevu alcam ama semt polikinliginden randevu görünüyor oralarda ikili test yapiliyormu acaba
Hadiya tüh randevu bulamiyorumHayır yapılmıyor.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bir kız daha eklendi listeyeKızlae bebişin cinsiyeti belli oldu kızımız oluyoo
Hayırlı olsun canım Ben gündüz yazmıştım görmemişsin sanırım.Kızlae bebişin cinsiyeti belli oldu kızımız oluyoo
Ayy nedense bnm içimden kız geçti valla.genelde çıkar ama bakalım sen de çıkacak mı
Anladım çok teşekkürler cevabınız için ♡Fetal dna testi yaptırdığımız için ikili tarama olmadı ama ense burun vs ölçümlerini yaptı 3 hafta sonra görüşürüz dedi :)
Bende bazen kabızlık çekiyorum hazımsızlık oluyor o sırada hemn bı sade maden suyu içiyorum . Ben normalde sade soda içemiyorum ama akminanin turkuaz 1litrelik şişelerde olanlardan alıp içiyorum.oglumda da baya içmiştim. Biraz faydası oluyor sanki . Hem ilerki haftalarda maden suyu bebegin kilosu için de iyi geliyor.kabizlik için de kuru kayisi falan yiyebilirsin.bazen kabız olunca WC gitmeye korkuom kendimi sıkarım kanamam olur vs die.Arkadaşlar bir sorum olacak sizlere
Ben çok köyü durumdayım . Aşırı hazımsızlık çekiyorum. Karnımda çok büyük gaz şişlik var. O yüzden büyük tuvaletimi de yapamıyorum. Aslında kabız değilim ama gazdan dolayı wc çıkamıyorum. Ne iyi gelir lütfen bir tavsiye verin üç gündür aynı durumdayım.
Bir de çok özür dileyerek yazıyorum ( çok az büyük tuvaletimi yapabilirsem onda da mukus gibi bir şey oluyor ) lütfen kusura bakmayın internete yazdığımda mukus varsa acil doktora gidilmeli yazıyor . ( perşembe doktor randevum var)
Benimle aynı durumu yaşayan var mı ?
Gecmis olsun canim her gün 1 yemek kasigi zeytinyagi iciyordum ben zorla ikinmak yasakti ilkinde cok zor bir durum allah kolaylik versin doktorunun numarasi yok mu mesaj at bi sorArkadaşlar bir sorum olacak sizlere
Ben çok köyü durumdayım . Aşırı hazımsızlık çekiyorum. Karnımda çok büyük gaz şişlik var. O yüzden büyük tuvaletimi de yapamıyorum. Aslında kabız değilim ama gazdan dolayı wc çıkamıyorum. Ne iyi gelir lütfen bir tavsiye verin üç gündür aynı durumdayım.
Bir de çok özür dileyerek yazıyorum ( çok az büyük tuvaletimi yapabilirsem onda da mukus gibi bir şey oluyor ) lütfen kusura bakmayın internete yazdığımda mukus varsa acil doktora gidilmeli yazıyor . ( perşembe doktor randevum var)
Cok kasiliyorsan belki ondandir hic duymadim amaKızlar kustuktan sonra göz çevresinde kırmızı noktalar oluşan var mı? İstemsiz olarak çok kasıldığım için olduğunu düşündüm ama ilk defa böyle bir şey oluyor
Yaaaa sağlıkla gelsin prenses , hayırlı olsunKızlae bebişin cinsiyeti belli oldu kızımız oluyoo
Canım duphalac alıp içebilirsin. Bende haImsızlık ve kabızlık problemi yaşıyorum doktor duphalac vermişti. Rahatlatır seni. Akşam yatmadan önce 2 ölçü al yat rahatlarsınArkadaşlar bir sorum olacak sizlere
Ben de öyle zorlayamıyprum da bebeğe bir şey olur diye maden suyu içmiyordum onu deniyim teşekkür ederim arkadaşımBende bazen kabızlık çekiyorum hazımsızlık oluyor o sırada hemn bı sade maden suyu içiyorum . Ben normalde sade soda içemiyorum ama akminanin turkuaz 1litrelik şişelerde olanlardan alıp içiyorum.oglumda da baya içmiştim. Biraz faydası oluyor sanki . Hem ilerki haftalarda maden suyu bebegin kilosu için de iyi geliyor.kabizlik için de kuru kayisi falan yiyebilirsin.bazen kabız olunca WC gitmeye korkuom kendimi sıkarım kanamam olur vs die.
Doktorun numarası var da bu konu için yazmaya utandım perşembe randevumuz var bir gün daha dayanıcam inşallah bebiş iyidir teşekkürler cevap içinGecmis olsun canim her gün 1 yemek kasigi zeytinyagi iciyordum ben zorla ikinmak yasakti ilkinde cok zor bir durum allah kolaylik versin doktorunun numarasi yok mu mesaj at bi sor
Cok kasiliyorsan belki ondandir hic duymadim ama
Bence erkek canımBenim doktorum, kesinlesmeden söylemem dedi. Ama çok merak ediyorum. Üste bakınca kız sanki. Aşağıdakinde erkek gibi. Tahmin edebilen var mı? Galiba ben 16'ya kadar öğrenemeyeceğim.
Reçetesiz alabiliyor muyum acabaYaaaa sağlıkla gelsin prenses , hayırlı olsun
Canım duphalac alıp içebilirsin. Bende haImsızlık ve kabızlık problemi yaşıyorum doktor duphalac vermişti. Rahatlatır seni. Akşam yatmadan önce 2 ölçü al yat rahatlarsın