Aaaa Ozaman bir kaç gün daha bekleyip gideyimTam olarak 6+2 de karından duyduk doktor cihazımız iyi olduğu için duyduk dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa Ozaman bir kaç gün daha bekleyip gideyimTam olarak 6+2 de karından duyduk doktor cihazımız iyi olduğu için duyduk dedi
Kilonuz varsa özellikle bekleyin kilo olunca duyulmayabiliyor 7+0’da tam duyduk bizdeAaaa Ozaman bir kaç gün daha bekleyip gideyim
Yok kilolu değilim xs,ama bekleyeyim bir kaç gün dahaKilonuz varsa özellikle bekleyin kilo olunca duyulmayabiliyor 7+0’da tam duyduk bizde
Bence de beklemekte fayda varYok kilolu değilim xs,ama bekleyeyim bir kaç gün daha
6. Haftada yarım yamalak duyduk canım ama duymasanda ekranda pıtpıt kalbi görüyorsunArkadaşlar 6+2 de kalp atışı duyulurmu karından,vajinal istemiyorum korkuyorum duyan yada duymayan varmı bu haftada
Ayyyy şimdiden heyecanlandım ya inşallah6. Haftada yarım yamalak duyduk canım ama duymasanda ekranda pıtpıt kalbi görüyorsun
6+4 de karından baya da gümbür gümbür duydum. senınkı de duyulabılır ama kısıye göre ve cihaza göre değişirArkadaşlar 6+2 de kalp atışı duyulurmu karından,vajinal istemiyorum korkuyorum duyan yada duymayan varmı bu haftada
Hayırlı olsun kaçıncı haftada öğrendinizMerhaba teyzelerimiz biz bugün cinsiyetimizi öğrendiiikkk prensesimiz geliyor inşallah cinnabon teyzesi tabloya yazar mısın biziii
Bunu bilmiyordum benim gittiğin doktorun cihazı eski zatenArkadaşlar bebeğin haftasına göre geriden veya ileriden gitmesi , ultrason kalitesi ve o günkü idrara sıkışık gitmenizle alakalı. Sıkışık gitttiginizde daha net ve ilerde görünüyor.ben giderken genelde sıkışık gitmeye çalışıyorum.
Teşekkür ederim canım 13+3 te öğrendikHayırlı olsun kaçıncı haftada öğrendiniz
Ben geçen hafta 12+5te gitmiştim tahmini söyledi kız gibi duruyor dedi ama kesin değil dedi. Bu sene kız senesi mi olacak acabaTeşekkür ederim canım 13+3 te öğrendik
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah ultrasonla mı öğrendiniz acaba niot testiylese hangi firmda kaç günde çıktı acabaMerhaba teyzelerimiz biz bugün cinsiyetimizi öğrendiiikkk prensesimiz geliyor inşallah cinnabon teyzesi tabloya yazar mısın biziii
ya hep aynı yalan demekki. Ben daha fazla indirim yapmaları için çok ısrar ettim ama zaten size özel indirim yapıldığı için tekrar bir indirim daha yapmaz firma falan dedi. Pazartesi vereceğiz kanı. Siz verdiniz mi ?Benim de aynı firma aynı fiyat. Aynısını dedi konuştuğum kişi sizin doktorla anlaşmalı size 425 dolar
Ya ben rüyamda kız gördüm açıkçası eşimde erkek olduğunu düşünüyor. Bakalım hayırlısı artıkcinnabon yok canım inceledim bu minnak erkek. ben ilk 3 çizgi gibi gördüm ama 2 çıkıntı var bariz erkek ama yine de 16. haftada dr daha iyi bilir.
Bencede sıcaklarla alakalı , ben özellikle klimalı odadan çıktığımda fenalaşıyorum çünküBenimde nabzım yüksek sağlık ocağında ölçtüler taşikardi dedi neden böyle dedi ama ben sıcaklara bağlıyorum
Rüyamda kız gördüm hayırlısı bakalımBana kız gibi geldi
Oyyy maşallah sağlıkla gelsin prensesimizMerhaba teyzelerimiz biz bugün cinsiyetimizi öğrendiiikkk prensesimiz geliyor inşallah cinnabon teyzesi tabloya yazar mısın biziii
Dönmez. Sağlıkla alın kucağınızaKızlar 12.haftada erkek dedi doktor acaba kıza dönermi çıkıntı klitors olma ihtimali olur mu
Kız diyip erkek çıkan oluyor ama genelde erkekleri karıştırmıyorlar. Dönmez muhtemelen. Sağlıkla alın kucağınıza , cinsiyetin ne önemi var ki üzülmeyinKızlar 12.haftada erkek dedi doktor acaba kıza dönermi çıkıntı klitors olma ihtimali olur mu
Ben yaşıyorum canım nefroloji doktoruna gittim tekrar test yapıldı normal çıktı tansiyon kontrol et ve her ay doktoruna takip ettir düzensizlik görünce yanıma gel mutlaka ilerleyen gebelik döneminde sana sorun olmasın dediMerhaba 10 Haftalik Hamileyim idrarda protein kacagi cikti boyle sorun yasayan varmi? Tansiyonum normaldi
Ya ben sizin daha önce ki ultrasonuza bakarak kız demiştim bariz nubu karşıya bakıyordu demeki nubda yanıltıyor ama erkek dediyse değişme ihtimali düşük hakkınızda hayırlısı olsunKızlar 12.haftada erkek dedi doktor acaba kıza dönermi çıkıntı klitors olma ihtimali olur mu
Ya pardon balık hafızalı oldum gittimramziye göre kız demiştim demeki oda yanıltıyorYa ben sizin daha önce ki ultrasonuza bakarak kız demiştim bariz nubu karşıya bakıyordu demeki nubda yanıltıyor ama erkek dediyse değişme ihtimali düşük hakkınızda hayırlısı olsun