Azıcık anlıyorsam kız gibi geldi banaKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim bu arada 12 haftalık olduk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azıcık anlıyorsam kız gibi geldi banaKızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim bu arada 12 haftalık olduk
İlk resimdeki pipi değil mi ya ney o pekiAzıcık anlıyorsam kız gibi geldi bana
Kızda da öyle çıkıntı görünüyor ama yere paralelse kız havaya dikse erkek diye biliyorumİlk resimdeki pipi değil mi ya ney o peki
Yaaaaa ne bileyim bende onu ona benzettim doktorum da kıza benziyor ama daha cinsiyet tahmini için erken dedi. Bende orada çıkıntı görünce dedim bu erkek heraldeKızda da öyle çıkıntı görünüyor ama yere paralelse kız havaya dikse erkek diye biliyorum
Evet hep orda yanılıyor anneler kız olunca dümdüz bişey görünecek sanılıyor hayırlı ve sağlıklı olur inşallah bence kızYaaaaa ne bileyim bende onu ona benzettim doktorum da kıza benziyor ama daha cinsiyet tahmini için erken dedi. Bende orada çıkıntı görünce dedim bu erkek heralde
İnşallah en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması tabi kiEvet hep orda yanılıyor anneler kız olunca dümdüz bişey görünecek sanılıyor hayırlı ve sağlıklı olur inşallah bence kız
Benimde burnum hep tıkalı ve temizlerken kanıyor çözüm bulamadımBurun tıkanıklığı baş ağrısı yaşayan var mı gebelik nezlesi diye bişey varmış galiba öyleyim ben çok sıkıntılı
Evet canım büyüdü çok şükür cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorumMaşallah canım bebiş büyümüş
Benimde haftaya muayenem. Bende cinsiyetini merak ediyorumEvet canım büyüdü çok şükür cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum
Ayy maşallah Bizim günler aynıymış bnde haftaya salı gidicem kontrole sizin miniği görünce şimdiden heycan bastıKızlar bugün doktor kontrolum vardı bizim fasulyeyi ilk defa eli ayağı varken gördük çok heycanlıydı 10hafta 5 günlüğüm ama boyu 11 hafta 6 günlük gibiymiş bi hafta önden gidiyoruz bende cinsiyet tahminleri alayım
Hareketli görünce bebişi insanın içi bi hoş oluyor gerçekten içimde bir canlı var hissiAyy maşallah Bizim günler aynıymış bnde haftaya salı gidicem kontrole sizin miniği görünce şimdiden heycan bastı
Bence erkek öyle hissettimKızlar bugün doktor kontrolum vardı bizim fasulyeyi ilk defa eli ayağı varken gördük çok heycanlıydı 10hafta 5 günlüğüm ama boyu 11 hafta 6 günlük gibiymiş bi hafta önden gidiyoruz bende cinsiyet tahminleri alayım
Harika büyüyor bebişler doktor bir tahminde bulundu muKızlar bugün doktor kontrolum vardı bizim fasulyeyi ilk defa eli ayağı varken gördük çok heycanlıydı 10hafta 5 günlüğüm ama boyu 11 hafta 6 günlük gibiymiş bi hafta önden gidiyoruz bende cinsiyet tahminleri alayım
Yok bulunmadı biraz erken dedi kordonla karıştırılabiliyor dedi çok heycanlı fetal dna için kan verdik ama 10 gün basıl geçecek bilmiyorumHarika büyüyor bebişler doktor bir tahminde bulundu mu
Merhaba bende dün verdim çevrenizden hiç duydunuz mu bana 10 iş günü dediler daha erken çıkan var mı insan sabırsızlanıyor ya :))Yok bulunmadı biraz erken dedi kordonla karıştırılabiliyor dedi çok heycanlı fetal dna için kan verdik ama 10 gün basıl geçecek bilmiyorum
Ay maşallah büyümüş annesi bebişin eller ayaklar baya belirginEki Görüntüle 3443884
Bana da bakar mısınız kızlar cinsiyet tahmini neye göre yapılıyor . Birde bebeğin kafası neresi şu çıkıntılar elleri mi ya anlamadım
Yaaa maşallah cinsiyet tahmini nasıl yapılır bilmiyorum ama erkek hissettim doktor bir şey dedi mi ?Kızlar cinsiyet tahmini alabilir miyim bu arada 12 haftalık olduk