- 8 Aralık 2012
- 3.674
- 5.016
- 32
Teşekkür ederimmmmOyyy onun minnak kollarını bacaklarını yeriz hadi gözün aydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimmmmOyyy onun minnak kollarını bacaklarını yeriz hadi gözün aydın canım
Off şu fotoğraflar ne güzel devlette verilenlerse nokta gözüküyorMerhaba herkese. Bugün sabah doktor kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı gitmiş. Bebiş gayet sağlıklı bu da resmimiz
Oyyy maşallah havalı bi kız sanki bu bacak atmış :))))Merhaba herkese. Bugün sabah doktor kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı gitmiş. Bebiş gayet sağlıklı bu da resmimiz
Şuan gerçekten orada olmak isterdimİsveç bu kış -30 ları gördük.
Devlette verilen foto böyle değil bu ne guzelmisMerhaba herkese. Bugün sabah doktor kontrolümüz vardı çok şükür kanama alanı gitmiş. Bebiş gayet sağlıklı bu da resmimiz
Bende 9 haftadayim bitmek üzere ara sıra banada oluyor devamli değil amaMerhabalar hanımlar, 8. haftadayım, dün geceden beri inanılmaz kasık ağrım var hala devam ediyor. Az önce takvime baktım, normalde dün adet günümmüş. Sizce alakası olabilir mi ? Vücut bu döngüye alışık olduğu için tepki veriyor olabilir mi? Cevaplarsanız sevinirim ❤
Ben artık eminim adet döngüsünden kaynaklı olduğuna, çünkü o günlerde hep bağısaklarım daha fazla çalışırdı. Gebelik başlangıcından beri kabızlık yaşıyordum bugün ishal gibiyim. Adet dönemimde gibi belim falanda ağrıyor. Çok şükür akıntı leke vs yok o yüzden rahatım ağrı da geçer inşaAllahBende 9 haftadayim bitmek üzere ara sıra banada oluyor devamli değil ama
Ben kabızlıktan sistim afedersin ne iyi gelir bilmiyorumBen artık eminim adet döngüsünden kaynaklı olduğuna, çünkü o günlerde hep bağısaklarım daha fazla çalışırdı. Gebelik başlangıcından beri kabızlık yaşıyordum bugün ishal gibiyim. Adet dönemimde gibi belim falanda ağrıyor. Çok şükür akıntı leke vs yok o yüzden rahatım ağrı da geçer inşaAllah
Ben hamilelik öncesi kayısı çayı, kiraz sapı çayı falan içiyordum hemen kabızlığım geçiyordu. Ama gebelikte doktor bitki çaylarından uzak dur dediği için içemiyorum. Akşama doğru özellikle şişkinlik çok oluyor gaz sancıları da cabası Hava sıcak olmasına rağmen anne tavsiyesi üzerine çorap giyiyorum :) Birde lifli gıdalar, en çok meyveler bana iyi geliyor, muz, elma, şeftali, kayısı, erik falan. Muzdan tiksindim ama sebepsiz yiyemiyorum şeftali ile idare ediyorumBen kabızlıktan sistim afedersin ne iyi gelir bilmiyorum
Teşekkür ederiz , evet doktorumuzun ultrasonu güzel gerçekten hatta orada ekranda daha da net görüyoruzOff şu fotoğraflar ne güzel devlette verilenlerse nokta gözüküyor
Kız mı diyorsunOyyy maşallah havalı bi kız sanki bu bacak atmış :))))
Teşekkür ederiz evet güzel gerçektenDevlette verilen foto böyle değil bu ne guzelmis
Benimde öyle evet kilodanmi gercektemincikti anlamadimAcaba karnı erkenden çıkanların cinsiyeti erkek ya da kız olur gibi bir hurafe var mı? Benim karnım baya çıktı. Arkadaşlarım bile 2.5 aylık olduğuna inanmıyor, biri kızlarda erken çıkıyor falan dedi. Hurafe de olsa size sormak istedim.
Diklocum yorumuna salça olmazsam olmazdı hamilelik boyu sol kasığım ağrıdı artık son dönemde bacak kaldıramıyordum ama nur topu gibi kızım olduHiç ağrımayan sol kasığım ağrıyordu oğlumda , bunda da sağ taraf ağrıyor sol da tık yok henüz hadi bakalım inşallah doğrudur
Böyle bişey hiç duymadım ama ilk gebelikler geç çıkıyor ama sonrakiler hemen çıkıyor göbek hemen belli oluyorAcaba karnı erkenden çıkanların cinsiyeti erkek ya da kız olur gibi bir hurafe var mı? Benim karnım baya çıktı. Arkadaşlarım bile 2.5 aylık olduğuna inanmıyor, biri kızlarda erken çıkıyor falan dedi. Hurafe de olsa size sormak istedim.
Bugün hastanede birini gördüm küçük bebeği vardı tekrar hamileymiş karnı yok gibi bişeydi hatta ben yeni hamile felan sanmıştım benimde karnım hemen çıktı ama kilolu hamile kaldım ona bağlıyorumBöyle bişey hiç duymadım ama ilk gebelikler geç çıkıyor ama sonrakiler hemen çıkıyor göbek hemen belli oluyor
Bi kac tane aci biber tursusu biraz iyi geliyorBen kabızlıktan sistim afedersin ne iyi gelir bilmiyorum
sanki boyle en alt tarafta çıkıntı var gibi, göbek deliğinin dört parmak altında. ama ben zayıf hamile kaldım belli olmaz daha diyor eşim. sizin de oyle ufaktan çıkıntı başladı mı yoksa benim kuru tim mu yaBenimde öyle evet kilodanmi gercektemincikti anlamadim
Doktor bulabildiniz mi insallah bişey yoktur içinizi ferah tutunKanamam arttı maalesef. Acilde doktor bekliyorum. En yakın hastane Medical Park diye önce oraya gittim kadın dogumcu yoktu. İnanılmaz.