- 27 Kasım 2018
- 3.297
- 3.459
Cnm bebek varsa biraz daha beklesen.kurtajda acele etmesen mi8+6 dayız bebek ve kese çok güzel dedi bozukluk yok dedi ama kalp atışı göremedi ultrasonografiden de baktık yine göremedi.. karar sizin yatış yapın ilaçla düşürelim kürtajla temizleriz dedi bende biraz beklemek istedim
Hayirli olsun cnm.Prizin mide bulantısı için.Teyzeleri biz kalbimizi net bi şekilde dinledik. Herşey yolunda çok şükür. Doktor hiçbir sorun yok gayet güzel dedi. Son adet tarihimle tam uyumlu çıktı aşkım minik kelebeğim kan aldılar bir sürü birde idrar verdim. Tatiluzun yol sorun değil havuz deniz sorun değil benim yerimede gir dedi folbiol ü sordum kullanma folidoce yazıyorum dedi. Omega 3 kullan gebeliğin sonuna kadar haftada 2 yada 3 kere dedi. Birde prizin diye bi ilaç yazdı sanırım bulantı için tam bilmiyorum devlet hastanesi resim vermedi akşama özele doktoruma gidicem o resim verir resimi atarım size
Biz kalp atisini almıştık normalde geçen gün şehir hastanesine gittim.8+2 mi neydik sanirim.dr kalp atışını alamıyorum bide alttan bakcam dedi.bende Dr bey daha önce almıştık kalp atışını dedim.alttan bakınca aldı.bazen göbek olunca tam net görünmüyor.Bebeğim oluşmuş ayakları kolları fln tomurcuk gibiydi gördüm ama kalp atışı yok işte yeni mi durdu kalp atışı yoksa cihaz mı algılamadı bilmiyorum alttan muayene de etmedi normal karından baktı yarın özele gideceğim bakalım
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.Yatış yapıyorum hastaneye ilaçla düşük olacak