- 24 Ağustos 2022
- 4.101
- 12.219
Plasenta sağda kız olabilirkılar benim keseyi de yorumlar mısınız doktor gayet normal her şeyi dedi ama kesem neden böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plasenta sağda kız olabilirkılar benim keseyi de yorumlar mısınız doktor gayet normal her şeyi dedi ama kesem neden böyle
yaa biz de kız istiyoruz inşallah şöyle anası gibi bi kız doğururum allah sağlık sıhhat ahlak versin önce tabii bi de arkadaşım sence benim kese bozuk muPlasenta sağda kız olabilir
O nereden çıktı gayet güzel ve sağlıklı görünüyor bence boşuna endişelenmeyaa biz de kız istiyoruz inşallah şöyle anası gibi bi kız doğururum allah sağlık sıhhat ahlak versin önce tabii bi de arkadaşım sence benim kese bozuk mu
Kuzum ben bizim grubunuzun en evhamlı annesi olabilirim burda herkesi soru yağmuruna tutup cildirttimO nereden çıktı gayet güzel ve sağlıklı görünüyor bence boşuna endişelenme
Ahahah teşekkür ederizya ben bu keseye aşııkkk oldum annesiiii maşallahhhh çok cool bi kese bu
sağlıkla büyüsün minnoş6+5 de duydum ben
Amin inşallah en önemlisi o zaten hiç merak etmiyorum cinsiyetiniNe olursa olsun sağlıkla alalım kucağımıza
Ben ilk zamanlarda aşırıya kaçmadan her işimi yapıyordum sonra mide bulantılarım ve halsizliğim başlayınca pek bir şey yapamadım. Devamlı yatmanın herhangi bir faydası olduğunu da düşünmüyorum bilim de böyle söylüyor zaten. İnsanlar haberi olmadan 4-5 ay hamile geziyor yani abartmamak gerekiyor bence :) kahve 1-2 tane içebilirsin diyor bana doktorum ama ben tiksindiğim için içemiyorum. İçebilsem 2 tane içerdim.Kızlar ev işleriyle aranız nasıl benim bugün 7+6 oldu bebeğim kendimi iyi hissediyorum genel olarak o yüzden genel ev işlerini de yapıyorum süpürgeyi genelde robotu çalıştırıyorum doğru düzgün yapmadım desem yeridir ama artık yavaştan rutin hayatıma dönmek istiyorum bir de kahveyle aranız nasıl ben filtre kahve bağımlısıyım her sabah uyanır uyanmaz içiyordum ilk haftalar içmedim zorladı sonra kafeinsiz aldım onunda tadı güzel gelmiyor bilemedim
Kesinlikle öyle doğru söylüyorsun tüp bebekte her anı bildiğimiz için daha temkinli düşünüyoruz ama dediğin gibi 7 haftaya kadar gebeliğini fark etmeyenleri biliyorumBen ilk zamanlarda aşırıya kaçmadan her işimi yapıyordum sonra mide bulantılarım ve halsizliğim başlayınca pek bir şey yapamadım. Devamlı yatmanın herhangi bir faydası olduğunu da düşünmüyorum bilim de böyle söylüyor zaten. İnsanlar haberi olmadan 4-5 ay hamile geziyor yani abartmamak gerekiyor bence :) kahve 1-2 tane içebilirsin diyor bana doktorum ama ben tiksindiğim için içemiyorum. İçebilsem 2 tane içerdim.
cok sevdim bu sözü arkadaşım. hareket hareketsizlikten iyidir
Kız senin kesenin nesi var gayet güzel işte ne istiyon yavrudankılar benim keseyi de yorumlar mısınız doktor gayet normal her şeyi dedi ama kesem neden böyle
Bende 2021 NisanHangi yıl hangi ay canım.ben 2021 Mart annelerindeydim
Ben 5 aylık bilmeyen biliyorum kuzenimin arkadaşının eşi. Bir de tekneden kayalıklardan falan atlamış kız yaz boyunca. Ağır kaldırmak bile düşüğe sebep olmuyor aslında, sadece annenin sağlığı için öneriyorlar. Ama bizde her şey abartı maalesef, beni tebrik için arayanlar bile aman kendine dikkat et diyor, sanki biz düşünmüyoruz bebeklerimizi. Bir kere lekelenmem oldu bundan sonra dikkat edeceksin gibi abuk subuk laflar duydum. Çok biliyor herkes.Kesinlikle öyle doğru söylüyorsun tüp bebekte her anı bildiğimiz için daha temkinli düşünüyoruz ama dediğin gibi 7 haftaya kadar gebeliğini fark etmeyenleri biliyorum
Bence bir doktora daha görünmeniz en mantıklısı. Beta tam sonuç vermez, kese görüldükten sonra beta baktırmak çok anlamlı değil:KIZLAR KANAMAMIM DEVAMI GELMEDI YARIN BETA VERSEM ERTESİ GÜN YENİDEN VERSEM DÜŞÜŞ OLUP OLMADIĞI BELLİ OLMAZMI YA BU ŞEKİLDE ANLAYAMAZ MİYİM ACABA
yok yok arkadasimm rahatım şu an kızlar gayet normal dediler kese şeklineKız senin kesenin nesi var gayet güzel işte ne istiyon yavrudan
direkt doktora randevu alınıyorsa türkiye’de, bence en güzeli direkt doktorun bakması hem en net sonucu söyler ve allah’ın izni ile bebeğin seninledirKIZLAR KANAMAMIM DEVAMI GELMEDI YARIN BETA VERSEM ERTESİ GÜN YENİDEN VERSEM DÜŞÜŞ OLUP OLMADIĞI BELLİ OLMAZMI YA BU ŞEKİLDE ANLAYAMAZ MİYİM ACABA
Canım bence yarın iyi bir doktora görün daha sağlıklı olurKIZLAR KANAMAMIM DEVAMI GELMEDI YARIN BETA VERSEM ERTESİ GÜN YENİDEN VERSEM DÜŞÜŞ OLUP OLMADIĞI BELLİ OLMAZMI YA BU ŞEKİLDE ANLAYAMAZ MİYİM ACABA