- 2 Haziran 2024
- 50
- 41
- 32
Bakayım ona hemensolante pregna kremi önermişlerdi bana. Bi bakın isterseniz
Anepte misiniz. Bende İzmirde yaşıyorum ama antepliyim.burada Memleketlimi görünce heyecanlanıyorum
antepli değilim iş nedeniyle buradayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakayım ona hemensolante pregna kremi önermişlerdi bana. Bi bakın isterseniz
Anepte misiniz. Bende İzmirde yaşıyorum ama antepliyim.burada Memleketlimi görünce heyecanlanıyorum
Evet bi bakın antepin sıcağında size güneş kremi şart her yerinize sürmelisiniz. Bende bundan aldım ama benim durumum riskli olduğu için sürekli evdeyim ve yatıyorum. Sadece doktora giderken sürerim diye düşündüm geçen gittiğimizde de unutmuşum bir dahakine artık sürüp deneyeceğimBakayım ona hemen
antepli değilim iş nedeniyle buradayım
Sıcak ötesi özellikle bu hafta kavrulduk gün içinde de tazeliyorum mecburen. İzmir’de epey sıcak dikkat edinEvet bi bakın antepin sıcağında size güneş kremi şart her yerinize sürmelisiniz. Bende bundan aldım ama benim durumum riskli olduğu için sürekli evdeyim ve yatıyorum. Sadece doktora giderken sürerim diye düşündüm geçen gittiğimizde de unutmuşum bir dahakine artık sürüp deneyeceğim
Ah evet çok sıcak ama ben hep evde olduğum için klima açık oturuyorum çok hissetmiyorum o yüzden sıcağıSıcak ötesi özellikle bu hafta kavrulduk gün içinde de tazeliyorum mecburen. İzmir’de epey sıcak dikkat edin
Yapısı yoğun mu mesela şu mavi kapaklı Nivea kıvamı var mı
Benim Salı günü belli olacak durumum bakalım geçen hafta embriyo görünmemişti herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum
Ah evet çok sıcak ama ben hep evde olduğum için klima açık oturuyorum çok hissetmiyorum o yüzden sıcağı
Evet biraz yoğun bir krem. Niveayı bilmediğim için kıyaslayamıyorum maalesef. Bakın bu video da 1:30 dan sonra gösteriyor bi bakın isterseniz
En iyisini yapıyorsun canım. Riskli bir durum yoksa sürekli yatmaya gerek yok zaten. Bu arada kalp atışını ne zaman duymuştunuz ? Tabloyu güncelleyelimİnsan yattıkça bence hep bir tarafı ağrıyor yani ben öyleyim hasta gibi hissediyorum yatınca, tabii ki dinleniyorum gün içinde ama genelde yazın tadını çıkarıyorum akşam yürüyüş dahi yapıyorum yavaş yavaş
cok sevdim bu sözü arkadaşım. hareket hareketsizlikten iyidirBende temizlik yapıyorum ama daha az eskiye göre ondan bazen böyle evin içine komple girmek istiyorum dinlene dinlene yaparım ya bence hareket hareketsizlikten daha iyidir aksi bir durum olmadığı sürece tabi ki bir ara bel ve karın ağrım oldu kahve leke eşliğinde o zamanlar uzanıp dinlenince iyi geliyordu
Canım merhaba , duymuşmuydunuz kalp atışını gittiğinde ?Kızlar bugün 4 de gideceğim doktora, uygulayamaya göre bugün 6+2 dua edin güzel şeyler duyalım inşallah kalp atışını biraz da olsa duyarım
Ay benim ki oval gibi bir şey.kızlar kese şekliniz nasıl yuvarlak mı?
Ben en son gittiğimde böyleydi şekli kuzumkızlar kese şekliniz nasıl yuvarlak mı?
Erkeğe benziyorAy benim ki oval gibi bir şey.
Üstteki 3 boyutlu resim. Ok ile çizdiğim yer kese içindeki küre yolk sac mış yolkun altında da bebek varmış. Altta ki de normal ultrason görüntüsü. Ovale benziyor
Ayy çok minik değil mi ya nasıl anladınErkeğe benziyor
Kese şeklin ovalimsi ve plasentan solda görünüyorAyy çok minik değil mi ya nasıl anladın
Bakalım doğru çıkacak mı tahmininKese şeklin ovalimsi ve plesentan solda görünüyor
ya ben bu keseye aşııkkk oldum annesiiii maşallahhhh çok cool bi kese buAy benim ki oval gibi bir şey.
Üstteki 3 boyutlu resim. Ok ile çizdiğim yer kese içindeki küre yolk sac mış yolkun altında da bebek varmış. Altta ki de normal ultrason görüntüsü. Ovale benziyor
6+5 de duydum benEn iyisini yapıyorsun canım. Riskli bir durum yoksa sürekli yatmaya gerek yok zaten. Bu arada kalp atışını ne zaman duymuştunuz ? Tabloyu güncelleyelim
Ne olursa olsun sağlıkla alalım kucağımızaBakalım doğru çıkacak mı tahminin
kılar benim keseyi de yorumlar mısınız doktor gayet normal her şeyi dedi ama kesem neden böyleKese şeklin ovalimsi ve plesentan solda görünüyor
ya kızlar sizin keseler çok iyi benimki neden fasülye ile patlıcan arasındaBen en son gittiğimde böyleydi şekli kuzum