- 2 Şubat 2024
- 87
- 49
- 33
Ne bilim canım bir tane ölünce bide onda bulantı çöktü bulantı kesilince şüphelendim olmuştu zaten bundada olmayınca endişe ediyom herşeyin hayırlısı isallah rabbim emegimizi boşa çıkarmasınNormal canım benimde bulanmıyor önceki hamileliğimde de hiç bulantım olmamıştı illa bulanacak diye bir şey yok ya da 8 den sonra başlayanlarda oluyor
Bizde 6+5iz sata göre keseyi gorduk gecen hafta sadece, ne zaman çagırdı doktor bir dahaNe bilim canım bir tane ölünce bide onda bulantı çöktü bulantı kesilince şüphelendim olmuştu zaten bundada olmayınca endişe ediyom herşeyin hayırlısı isallah rabbim emegimizi boşa çıkarmasın
Karından ise erkek, vajinalse kız galiba.sizce kese ne diyorBen hep kız hissediyordum ama bu seferki görüntüde kese şeklinden erkek gibi gelmeye başladı
Teşekkür ederm karından bakılmıştıKarından ise erkek, vajinalse kız galiba.
Sizinki yukarı mi tutunmuş benimkide bunun aşağısında görünüyorsizce kese ne diyorBen hep kız hissediyordum ama bu seferki görüntüde kese şeklinden erkek gibi gelmeye başladı
öyle gözüküyorSizinki yukarı mi tutunmuş benimkide bunun aşağısında görünüyor
Benimki de sağ yandaSizinki yukarı mi tutunmuş benimkide bunun aşağısında görünüyor
İnsallah şeker cikmaz canim bende 96 kiloyum ama ben dusunmuyordum bebek iste dogumdan sonra 25 kilo aldim hamilelikte 7 kilo almistim dogumdan sonra vitaminler icimden canavar cikardi125 kıloyum csnısı ekmek yemıyorım kolayı bıraktım abur cubur yok
Gaz yapar ishal yaparKızlar bişey sorucam ya ben gebeliğimi öğrenmeden kısa bir süre önce deli gibi erik yemeye başlamıştım sonra gebeliğimi öğrendim hala öyle her gün 1 kg erik yiyorumdur. Bu aylarda aşerme oluyomuydu yahuBide bu kadar tüketmenin zararı olur mu?
Aa nerden anlasiliyor hic duymadimsizce kese ne diyorBen hep kız hissediyordum ama bu seferki görüntüde kese şeklinden erkek gibi gelmeye başladı
Bende ilk gebeligimde cok beterdim simdi midem agriyor benimde kan pihtilaşmam var ogrendigimden beri 0.4 oksapar kullaniyorum coraspini kesti dr gerek yok dedi bana da ilkinde kullanmistim ama 3 dusuk oldugu icin garanti olsun demistiYa benim diğer gebeligimde 6 hafta gibi çok aşırı bulantım vardı gene hamileyim 6+3 geçen hafta keseyi Altan muaneyle baktık doktor canlanacak gibi dedi haftaya kalp atışı dinleme ye gidecem ama bu hamilelegimde midem bulanmiyor arada eksiyor az bişey o kadar bundan önceki bebeğim 3 aylık oldu karnimda kürtaj oldum kan pıhtılaşma var bnde 4 haftadan beri iğne aspirin kullaniyorum bulanmamasi beni endişelendirdi acaba gelismedimi diye kafama takiyorum
Süper
Maşallah ne güzelSüpergözün aydın canım
Bende bugün 7+2 yim kontrole gittik bizde de her şey yolunda çok şükür
Benim çok bulantım olmuyorMaşallah ne güzelbizdede herşey yolunda ek olarak prilam yazdı doktorum bulantılara
Aaa o nasıl oluyor ben anlamıyorum orasınıöyle gözüküyorsat a göre 7+2 usg de 7+6 çıktı krakerler yaramış gibi
Ben 5+1 gittim kese vardı bir hafta sonra gel dedi ben iki hafta sonra gelim dedim tamam dedi Perşembe gidecemBizde 6+5iz sata göre keseyi gorduk gecen hafta sadece, ne zaman çagırdı doktor bir daha
Şiddetli bulantıydı ama kusmuyordum. Dün uyumaya uzanırken bir anda çıkardım tutamadım kendimikuzum şiddetli bulanti mi yoksa kusma da var mı
ultrosanda bebeğin gelişimine boyuna göre kaç haftalık olduğu çıkıyor canım bidahi kontrolünde sorabilirsn doktoruna zaten verdiği görüntüde de yazarAaa o nasıl oluyor ben anlamıyorum orasını
Ay bende diyorumki neden göbeğim böyle şişti daha çok erkenGaz yapar ishal yaparben ogluma hamileyken çuvalla yedim şuan 21 aylik erik canavari
Aa nerden anlasiliyor hic duymadim
Bende ilk gebeligimde cok beterdim simdi midem agriyor benimde kan pihtilaşmam var ogrendigimden beri 0.4 oksapar kullaniyorum coraspini kesti dr gerek yok dedi bana da ilkinde kullanmistim ama 3 dusuk oldugu icin garanti olsun demisti
Canım kız gibi duruyor ama genital bölge tam net çıkmamış başka varsa atarsan bakalımArkadaşlar salı günü komtrolum var ve cinsiyeti ogrenicem çok heyecanlıyım cinsiyet tahmini yaparmisinizEki Görüntüle 3435947