hangi ülke ben isviçre, aynı ğşkedeydek bulusalimBen Türkiye'de değilim canım, avrupadayim.
Evet bazen randevu bulmak zor olabiliyor ama acil bir durum oldumu hemen ilgileniyorlar
Diyabet hastası olduğum için tüm randevularim hemen aile doktorum tarafından ayarlandı.
Türkiyede paran varsa hersey kolay. Ama yasadigim ülkede bu böyle değil, herkes esit. Ülkenin prensesi bile halk ile aynı hastanede dogum yapiyor.
Biz Turkiye'de parayi bastırıp hizmet almaya alıştığımız için bize bu yavaşlık biraz zor geliyor acikcasi ama bence doğru olan bu.
aynen bendede var gerginlik bakalım umarım azalır ve rahat bi hamilelik yaşarıxzGeçmiş olsun benim de aynı rahim ters ve üstten basık birde l4-l5, l5-s1 de 2 tane fıtığım var bacagıma bası yapıyor arada bebişin tutundugu tarafta gerginlik oluyor dönerken vs idrar da sorun yok benim ama bagırsaklarımı bozdu hamilelikten beri ishalim afedersin
Ben Luksemburg'dayim. Aynı ülkede olsaydık buluşturdukhangi ülke ben isviçre, aynı ğşkedeydek bulusalimha sen öncelikli olansın, yok maalesef burda sıra beklicez. türkiye’de devlete gidiyordum yazın arada hemen sıra buluyodum mhrs programımdan. burda program bile yok önce aile doktorunun görüp onaylaması gerekiyor
Canım çok geçmiş olsun , şükür bebeğin seninleKizlar slm.bugun sabah okula gittim tam kapıdan girdim benden ılık ılık gitmeye başladı hemen lavaboya gittim.nasil bı kanama.oyle böyle değil yani.kesin düştü artık dedim.elim ayağım titredi.hemn acile geldik ordan kadın doğuma.sukur miniğim benimleama düşük tehlikem devam ediyor .dr çok kanaman var geçmezse yatış yapcaz dedi.fitili günde 3e çıkardı.suan biraz geçti ama hala kahve kahve geliyor. Hiç ağır bsy de yapmadım sadece dün balkon yıkadım onu da eşimin yardımıyla.anlamadim.oglumda da böyle kanama olmuştu ama o 6haftalikti.insallah bsy olmaz.
Canım biooil gebeler için iyi değil diyorlardı. Bi araştır istersenKızlar gratiste baya bı indirim varmış alışveriş yapan varsa neler aldınız çatlak yağı var sarı şişeli bioil o nasıl acaba
Fito duydum ben çatlaklara çok iyi geliyormuş gebeliktede kullabılabiliyormuş gidince doktoruma sorucam sizde danışın isterseniz doku yenileme özelliği olduğu için mevcuttaki çatlakları bile iyileştiriyor diyorlar danışalım doktorlarımızaCanım çok geçmiş olsun , şükür bebeğin seninlecanım balkon yıkamak çok masum değil yalnız ilk 3 ay çok önemli , dikkatli ol en azından bu süreçte dinlen
Canım biooil gebeler için iyi değil diyorlardı. Bi araştır istersen
Duymamıştım hiç. Bende burts bees’in kremi var. Birde mustelanın ki varFito duydum ben çatlaklara çok iyi geliyormuş gebeliktede kullabılabiliyormuş gidince doktoruma sorucam sizde danışın isterseniz doku yenileme özelliği olduğu için mevcuttaki çatlakları bile iyileştiriyor diyorlar danışalım doktorlarımıza
Araştırırım bende onları canımDuymamıştım hiç. Bende burts bees’in kremi var. Birde mustelanın ki var
hamilelik testi sonrası evde yaptığımız, evet önce aile hekimi gidiyoruz sonra da sdirekt hamileliğin 8 ila 10. haftasına denk gelecek haftada gün veriyor ilk scan için. Yani kan aliyim beta bakıyım yok. o işte beni düşündürüyor şu an bebek yaşıyor mu ne durumda kalp atışı vs haberim yok türkiyedekiler 3. kez gidip dinledi üstümeBen Luksemburg'dayim. Aynı ülkede olsaydık buluşturdukHamilelik takibi için de aile doktorunun sevki mi gerekiyor? Bizde Doctena diye bir uygulama var ordan alabiliyoruz randevu bazi doktorlara. Ama hastanelere genellikle aile doktoru sevki gerekiyor.
canım kaçıncı haftadasınMasum masum devam eden mide bulantılarıma an itibariyle kusma da eklendi, sizlerde de var mı? Tecrübeli anneler ne zaman geçer bu bulantı kusmalar? Vallahi doğmasını dört gözle bekliyorum, tombiş tombiş doğsa da totosunu pataklasam bi neler çektirdin annene daha bit kadarken diye
8+4 canım. 7. haftanın başından beri hafif hafif vardı bulantı. 8. haftada iyice arttı, prilam da kullanıyorum biraz bastırıyordu ama dün zirveyi gördüm resmencanım kaçıncı haftadasın
ben de 7nin ortasındayım canım normalde bulantım hafifti hep bugün sabaha karşı dört gibi büyük bi bulantıyla uyandım kustum resmen afedersiniz, çok korktum bi şey oldu sandım hemen ne yediğimi içtiğimi düşündüm. neden böyle oluyor acaba 8. haftada hormonlar daha arttığından dolayı mı oluyor? inşallah normal yeme içmemize bi şey olmaz8+4 canım. 7. haftanın başından beri hafif hafif vardı bulantı. 8. haftada iyice arttı, prilam da kullanıyorum biraz bastırıyordu ama dün zirveyi gördüm resmen
ben de diyordum ki kendi kendime milletin midesi çok bulanıyor benim neden bulanmıyor meğer bulanmaması daha iyiymiş zaten resmen ha kustum ha kusucam diye geziyorum evdeBen de 9+3üm bugün 8. haftadan sonra benim de başladı mide bulantım o zamana kadar her şey çok güzeldişimdi ağzıma ne atsam çıkarasım geliyo
Ben de ilk defa dün tam uyuyacakken çıkardım nolduğunu anlamadım. 4. ayda falan bittiğini söyleyen de oldu, doğuma kadar devam ettiğini söyleyen de. İnşallah ileride geçer de rahatlarız. Az az sık sık yersem midem biraz daha rahat ediyor, açlık hissettiğim an daha çok bulanıyorum onu fark ettim. Bir de telefonla falan çok uğraşırsam geçmiş olsun ne yapsam faydası yok midem altüst oluyor.ben de 7nin ortasındayım canım normalde bulantım hafifti hep bugün sabaha karşı dört gibi büyük bi bulantıyla uyandım kustum resmen afedersiniz, çok korktum bi şey oldu sandım hemen ne yediğimi içtiğimi düşündüm. neden böyle oluyor acaba 8. haftada hormonlar daha arttığından dolayı mı oluyor? inşallah normal yeme içmemize bi şey olmaz
ben de diyordum ki kendi kendime milletin midesi çok bulanıyor benim neden bulanmıyor meğer bulanmaması daha iyiymiş zaten resmen ha kustum ha kusucam diye geziyorum evde
evet az az sık sık yiyin çiğ kuruyemiş atıştırın her yarım saatte diyen var. ben dün kavrulmuş soslu mısır yedim ondan mı acaba diye düşündüm çünkü ilk kez zararlı bi şey yemişimdir abur cubur gibi. onun etkisi var mıdır sence? telefonla uğraşırken başını öne eğiyorsan bulanıyor böyle dik ya da arkadaya yatık tutarsan bulanmıyorBen de ilk defa dün tam uyuyacakken çıkardım nolduğunu anlamadım. 4. ayda falan bittiğini söyleyen de oldu, doğuma kadar devam ettiğini söyleyen de. İnşallah ileride geçer de rahatlarız. Az az sık sık yersem midem biraz daha rahat ediyor, açlık hissettiğim an daha çok bulanıyorum onu fark ettim. Bir de telefonla falan çok uğraşırsam geçmiş olsun ne yapsam faydası yok midem altüst oluyor.
inşallah ben de ondan korkuyorum. inşallah düzelir zencefil çayı içtim bi rahatlama geldi bana sanırım işe yarıyorBişey yiyip içmeye korkar oldum bebiş beslenemicek bu gidişle bi de onun endişesi varinşallah bu dönemi atlatırız çabucak
Ben yağlı şeyler yiyince midem çok bulanıyor. O mısırı ben yesem kötü olurum mesela. Belki senin de ondan olmuşturevet az az sık sık yiyin çiğ kuruyemiş atıştırın her yarım saatte diyen var. ben dün kavrulmuş soslu mısır yedim ondan mı acaba diye düşündüm çünkü ilk kez zararlı bi şey yemişimdir abur cubur gibi. onun etkisi var mıdır sence? telefonla uğraşırken başını öne eğiyorsan bulanıyor böyle dik ya da arkadaya yatık tutarsan bulanmıyor
inşallah ben de ondan korkuyorum. inşallah düzelir zencefil çayı içtim bi rahatlama geldi bana sanırım işe yarıyor
olabilir arkadaşım yarım da çıkolata yemiştim, yok artık yemem belki bebekler bizi uyarıyor güzel beslen diye bilemeyiz. nerden yedim gecem gündüzüm karıştıBen yağlı şeyler yiyince midem çok bulanıyor. O mısırı ben yesem kötü olurum mesela. Belki senin de ondan olmuştur
Olabilir belki aşağıdan bi uyarı geliyordurolabilir arkadaşım yarım da çıkolata yemiştim, yok artık yemem belki bebekler bizi uyarıyor güzel beslen diye bilemeyiz. nerden yedim gecem gündüzüm karıştı