Bekle kuzum geç döllenmeyse geç görünüyor farklı doktorada görün istersen karından mı bakıyorlar vajinal mi?Bugün doktora gittik vajinal ultrason ile baktı kese büyüyor ama hala bebek görünmüyor. Sat a göre 7+3. Haftaya da görünmezse kürtaj yapacaklar. Geriden geldiğini söylemişlerdi, bugün bu şekilde söyledikleri için aşırı üzüldüm. Kahveeengi kanamalar da devam ediyor. Gebeliği biz sonlandıralım düşük yapmayı beklemeyin diyor Dr. Bu durumda olup gebeliği devam eden oldu mu
Canım bugün farklı doktora gittik vajinal baktı ve direk sonlandırılması gerekiyor dediBekle kuzum geç döllenmeyse geç görünüyor farklı doktorada görün istersen karından mı bakıyorlar vajinal mi?
Kesenin resmi var mı canım atarsan ben de bakimCanım bugün farklı doktora gittik vajinal baktı ve direk sonlandırılması gerekiyor dedi
Bakabilirseniz çok mutlu olurumKesenin resmi var mı canım atarsan ben de bakim
Canım 30 Mayıs da ki köşede bişey var gibi içinde ama bugün olan göremedim maalesefBakabilirseniz çok mutlu olurum
ultrasona göre daha 5 haftalık görünüyor. Ben sizin yerinizde olsam beklerdim kesinlikleBakabilirseniz çok mutlu olurum
30 mayıstaki görüntüde karından baktı ve yolksac oluşuyor dedi doktorum. Ama bugün hiç bişey yoktu ultrason cihazı ve baktığı yere göre değişir mi acabaCanım 30 Mayıs da ki köşede bişey var gibi içinde ama bugün olan göremedim maalesef
Evet değişebilir30 mayıstaki görüntüde karından baktı ve yolksac oluşuyor dedi doktorum. Ama bugün hiç bişey yoktu ultrason cihazı ve baktığı yere göre değişir mi acaba
1 hafta daha beklemek istiyorum ama korkuyorum da bi yandanultrasona göre daha 5 haftalık görünüyor. Ben sizin yerinizde olsam beklerdim kesinlikle
Korkmayın inşallah her şey yoluna girecek1 hafta daha beklemek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan
Değişir canım cihazların kalitesi önemli sen acele etme imkanın varsa başka doktorada git inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim30 mayıstaki görüntüde karından baktı ve yolksac oluşuyor dedi doktorum. Ama bugün hiç bişey yoktu ultrason cihazı ve baktığı yere göre değişir mi acaba
Boş gebelik mi dedi ne dedikiCanım bugün farklı doktora gittik vajinal baktı ve direk sonlandırılması gerekiyor dedi
Son adet tarihin ne zaman canım1 hafta daha beklemek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan
Bugünkü doktor o kadar emin konuştu ki anlatamam pat pat yüzümüze vurdu kesinlikle alınması gerekiyor yine de 1 hafta bekleyin ama ben eminim ki benek görünmeyecek dedi helak olduk o saatten beriEvet değişebilir
Hiç korkma canım diğer arkadaşlarında dediği gibi bekle 1 hafta daha farklı bir doktora görün1 hafta daha beklemek istiyorum ama korkuyorum da bi yandan
Kese var bebek yok dedi . Aslında ilk başlarsa güzel gelişmiş ama sonra gelişmesi ve büyümesi durmuş ultrasonda görünmeyecek kadar küçük kalmış dedi bende anlamadım açıkçası . Patolojiye gönderip incelettirebilirsiniz dediBoş gebelik mi dedi ne dediki
9 Nisan sat canımSon adet tarihin ne zaman canım
Bence farklı bir dr görüşü daha al oda aynısını derse ozaman kürtaj olursun. Benimdeilk gebeliğimde böyle oldu 2 aylıkken kalp atışı durdu kürtaj oldum 5 6 dr gezdim hepsi aynı şeyi dedi. Ama ondan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım ve kızımı dünyaya getirdim 6 yaşında şuan.. Rabbim herşeyin hayırlısını versinKese var bebek yok dedi . Aslında ilk başlarsa güzel gelişmiş ama sonra gelişmesi ve büyümesi durmuş ultrasonda görünmeyecek kadar küçük kalmış dedi bende anlamadım açıkçası . Patolojiye gönderip incelettirebilirsiniz dedi
İnşallah bana dua edin nolur, Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinDeğişir canım cihazların kalitesi önemli sen acele etme imkanın varsa başka doktorada git inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim