- 21 Haziran 2017
- 3.739
- 10.665
- 31
Tatlı Aşeriyordum ekşide 3 defa hamile kaldım ne yazik ki ilk bebeğimi 38. Haftada ölü doğum oldu oda erkekti onunla birlikte 3 erkek çocuğum oldu ama bu hamileliğimde ekşi baharatlı şeyler cnm çekiyor hiç tatlı çekmedi bakalım bu ne olacakOkuduğum kadarıyla çok tatlı yiyen kız olanda olmuşsizin önceki hamileleimlerinizde nasildi
Yemeyince daha çok bulanıyor. Yağlı ve baharatlı yiyince de bulanıyor benim.kızlar midem bulanıyo diye yemek yiyorum, açık herhalde ondan diye düşünüyorum ama yine de bulanıyor. yemiyorum bu sefer yine de bulanıyor şaşırdım napıcamı
Allah evladını sana bağışlasın inşallah kardeşimKizlar slm.bugun sabah okula gittim tam kapıdan girdim benden ılık ılık gitmeye başladı hemen lavaboya gittim.nasil bı kanama.oyle böyle değil yani.kesin düştü artık dedim.elim ayağım titredi.hemn acile geldik ordan kadın doğuma.sukur miniğim benimleama düşük tehlikem devam ediyor .dr çok kanaman var geçmezse yatış yapcaz dedi.fitili günde 3e çıkardı.suan biraz geçti ama hala kahve kahve geliyor. Hiç ağır bsy de yapmadım sadece dün balkon yıkadım onu da eşimin yardımıyla.anlamadim.oglumda da böyle kanama olmuştu ama o 6haftalikti.insallah bsy olmaz.
İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimKizlar slm.bugun sabah okula gittim tam kapıdan girdim benden ılık ılık gitmeye başladı hemen lavaboya gittim.nasil bı kanama.oyle böyle değil yani.kesin düştü artık dedim.elim ayağım titredi.hemn acile geldik ordan kadın doğuma.sukur miniğim benimleama düşük tehlikem devam ediyor .dr çok kanaman var geçmezse yatış yapcaz dedi.fitili günde 3e çıkardı.suan biraz geçti ama hala kahve kahve geliyor. Hiç ağır bsy de yapmadım sadece dün balkon yıkadım onu da eşimin yardımıyla.anlamadim.oglumda da böyle kanama olmuştu ama o 6haftalikti.insallah bsy olmaz.
hoş geldiniz. amin cümlemize inşallahMerhaba anne adayları :) bugün 5+5 ile herseyin yolunda olduğunu öğrendim bütün anne adaylarına sağlıklı hamilelik geçirmesini diliyorum ;*
Kuzenimin de sürekli düşük oluyordu.ilk oglunda iğne falan olmamıştı.simdiki gebeliğin de kan sulandırıcı başlamış dr.hatta bnm de kanama olunca bana da dedi kan sulandırıcı iğneyi soyle Dr una diye.Yok canıso bu herkes yazıyor dıye herkez kullanmak zorunda degıl daha önce pıhtılaşma varmı bakılmıs veya dedıgım gıbı düşük gecmısı olması dahılınde gerek görürse baslıyor
Amin canım inşallahAllah evladını sana bağışlasın inşallah kardeşim
Amin canım inşallahİnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Basınız sağolsun Rabbim diğer evlatlarinjzi bağışlasın sizeTatlı Aşeriyordum ekşide 3 defa hamile kaldım ne yazik ki ilk bebeğimi 38. Haftada ölü doğum oldu oda erkekti onunla birlikte 3 erkek çocuğum oldu ama bu hamileliğimde ekşi baharatlı şeyler cnm çekiyor hiç tatlı çekmedi bakalım bu ne olacak
Bugun gittim niyetim biooil , gunes kremi ve bepantol almakti. Kapida 70 kisilik kuyrugu gorunce vazgectimKızlar gratiste baya bı indirim varmış alışveriş yapan varsa neler aldınız çatlak yağı var sarı şişeli bioil o nasıl acaba
Bioil uygulamasında var ama sarı olanı o nasıl acabaBugun gittim niyetim biooil , gunes kremi ve bepantol almakti. Kapida 70 kisilik kuyrugu gorunce vazgectim
Gunes koruyucu hangisi iyi acabaBugun gittim niyetim biooil , gunes kremi ve bepantol almakti. Kapida 70 kisilik kuyrugu gorunce vazgectim
Evet ben hap kullanıyorumKuzenimin de sürekli düşük oluyordu.ilk oglunda iğne falan olmamıştı.simdiki gebeliğin de kan sulandırıcı başlamış dr.hatta bnm de kanama olunca bana da dedi kan sulandırıcı iğneyi soyle Dr una diye.
İyi diye biliyorum ama yine klasik bebe yagina kaldimBioil uygulamasında var ama sarı olanı o nasıl acaba
Hem cocuga hem esimle bana fisfisli nivealardan aliyoruz. Memnunum surumu fln cok pratik. Hemen suda akip gitmiyor.Gunes koruyucu hangisi iyi acaba
corasprin mi?Evet ben hap kullanıyorum
Ecopırın oğlum da onu kullanmiştımcorasprin mi?