Denedim canım kaç tane video izledim inan öyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum ağlıyorum yapamiyorum diye artık bıraktımCanım memenin kahverengi kısmını tam ağzına koyman lazım yoksa sürekli yara olur hiçbir şey fayda etmez bununla ilgili videolar falan izle. Bizde de sarılık var bi gece fototerapi aldık hatta en son 13.8 e düşmüştü ptesi tekrar gideceğiz.
Gaz için bişeyler kullanıyor musun bebeğe? Biz Maflor damla başladık o çok iyi geldi kakasını bile rahat yapıyor bi dr una danış kontrolde anlat durumu size de versinler. Birbirinize alışma dönemi henüz 40 ı çıkınca huyunu suyunu anlayacaksın her şey çok daha kolay olacak merak etme
Biz ilk hafta gitmiştik bidaha gitmedik gitmek lazimmi acabaKızlar bugün doktora 2.hafta kontrolüne gittik.1 , 3 ve 6. Ayda diğer kontrollerini yapacağız dedi.Ayrıca kalça ultrasonu için randevu verdi.Böbrek genişlemesi vardı onun için nefrolojiye yönlendirdiler.
Bizimkide bazen çok kusuyor bazen ağzının kenarından akıyor sebebi neyki acabaBizim de iki gündür başladı ben reflüden şüphelendim reflü yatağına yatıracam artık inşallah olmazlar
Bizimki gece gündüz reflü yatağında yatıyor gene kusuyorBizim ilk kanda yüksek çıkmış Dr yenidogan da olabiliyor demisti..ikinci topuk kanında normal çıkmış.ama kaç cikmis hiç sormamistim yoğun bakım sürecinde.
Oğlum da onlukle gezdirirdim resmen.butun kıyafetleri kusmaktan mahvolurdu.buyuynce de reflü çıktı maalesef.reflu yatağında yatirmadim hiç acaba ondan mı oldu bilmiyorum.kizimda 45 günlük maşallah onda kusma olmuyor şükür.reflu yatağı bunda da kullanmadım.
Çok yüksek değilmiş değeri inşallah bi dahakine daha normal gelir değeri5.3 çıkmış cocuk doktoru sınır 5.5 tekrar kan verin gelin bakalim dedi pztsi saglik ocagida topuk kanı gonderelim dedi
Yaparsın canım yaparsın salma bu kadar kendini, inan bende ilk oğlumda öyleydim hbir şey bilmiyordum 4 ay çektim meme ucu yarasını sonra bebeğim emmeyi öğrendi de öyle geçti. En güzel günlerini böyle geçirme ben çok pişman olmuştum çok özlüyor insan bu günleri. Ağzını kocaman açtır öyle koy memeni pes etme sakın. Bi de mamayı mı değişseniz acaba belki de mama bu kadar gaz yapıyordurDenedim canım kaç tane video izledim inan öyle yapmaya çalışıyorum ama beceremiyorum ağlıyorum yapamiyorum diye artık bıraktımgaz damlası kullanıyoruz bir kaç gündür akşamları veriyoruz ama bence bı işe yaramadı zinco mu neydi bizimki .bizde fototerapi aldık ondan sonra 11 olmuştu bir kaç kere gittik çocuk doktoruna doktor zamanla sarı rengi de geçer dedi daha gitmesi işte ben mamada veriyorum baktım meme veriyom susmuyo Ağlıyor
Fazla beslenme sonrası da kusar bebek, emzirme sonrası mama veriyorsan fazla geliyor olabilir canımBizimkide bazen çok kusuyor bazen ağzının kenarından akıyor sebebi neyki acaba
Kv yanımda emzirme den sonra durmayincs sütüm yetmiyor diye mama verdiriyorÇok yüksek değilmiş değeri inşallah bi dahakine daha normal gelir değeri
Yaparsın canım yaparsın salma bu kadar kendini, inan bende ilk oğlumda öyleydim hbir şey bilmiyordum 4 ay çektim meme ucu yarasını sonra bebeğim emmeyi öğrendi de öyle geçti. En güzel günlerini böyle geçirme ben çok pişman olmuştum çok özlüyor insan bu günleri. Ağzını kocaman açtır öyle koy memeni pes etme sakın. Bi de mamayı mı değişseniz acaba belki de mama bu kadar gaz yapıyordur
Fazla beslenme sonrası da kusar bebek, emzirme sonrası mama veriyorsan fazla geliyor olabilir canım
Reflü olabilir.Bir de fazla emiyordur o fazlasını çıkarıyordurKızlar bebeğim 29 günlük oldu 1 haftadır kusmaları başladı daha önce kusmamiz yoktu ağzının kenarından akıyor kimi zaman 1 tatlı kaşığı kadar kimi zamanda 1 yemek kaşığı kadar son günler de çok sık olmaya başladı günde en az 10 kere bu şekilde ağzının kenarından akıtıyor normal mi bu
Bize hem sağlık ocağı hem çocuk doktoru 2.haftada gelin dedi.Sağlık ocağına bir sor istersen onlar yönlendirir seni.Biz ilk hafta gitmiştik bidaha gitmedik gitmek lazimmi acaba
canım etrafını görmezden gel.Kilo alımına baktılar mı? Doktoruna danışıp gerekliyse mamayı verebilirsin tabiKv yanımda emzirme den sonra durmayincs sütüm yetmiyor diye mama verdiriyorbende sütüm az diye düşünüyorum damla damla geliyor veriyorum mama acaba yetiyormu süt biz susmayinca bebeğe mamayı dayiyoruz
Gazı olduğu için ağlıyor olabilir. Gazı çıkmasına ve bezi temiz olmasına rağmen ağlıyorsa o zaman mama verin benceKv yanımda emzirme den sonra durmayincs sütüm yetmiyor diye mama verdiriyorbende sütüm az diye düşünüyorum damla damla geliyor veriyorum mama acaba yetiyormu süt biz susmayinca bebeğe mamayı dayiyoruz
Kalça ultrasonu 45. Gün yazdı benim çocuk doktorumÇocuk doktoru 7 günlükken bakmıştı.15 günlük olunca tekrar gel dedi.Sağlık ocağı gerçekten de çok kalabalık doktorun iyiymiş
Kalça çıkıklığı için kontrol ne zaman oluyor
Bizim kız da ilk günler tutuyor su emziği şimdi tutmuyor keşke tutsa çok rahat ettim oğlumda bunda da deneyecem yılmak yokBen meme vermeden uyutmayı beceremiyorumemziği de başta tutuyordu artık tutmuyor 3 tane emzik var hiçbirini tutmuyor. Uyumadıkça, ağladıkça ben de ağlıyorum. Meme veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Sütüm var, emiyor da. Sürekli emmek istiyor. Doyunca kendi bırakıyor memeyi ama kucağımdan uzaklaşınca uyanıyor, dövmüşüz gibi ağlamaya başlıyor. Dün gece uykusunun yarısında göğsümde karnımda yattı. Sanki doğmamış gibi
Meme veriyoruz emerken bazen çıldırıyor ağlıyor kv de hemen mama verelim diyorGazı olduğu için ağlıyor olabilir. Gazı çıkmasına ve bezi temiz olmasına rağmen ağlıyorsa o zaman mama verin bence
Ben de deniyorum bakalım tutar inşallah.Bizim kız da ilk günler tutuyor su emziği şimdi tutmuyor keşke tutsa çok rahat ettim oğlumda bunda da deneyecem yılmak yok
Benimkini tarif ettin 2 gündür böyle oldu.Normalde rahat uyuyordu.Emziği de keyfi isterse tutuyor istemezse tutmuyorBen meme vermeden uyutmayı beceremiyorumemziği de başta tutuyordu artık tutmuyor 3 tane emzik var hiçbirini tutmuyor. Uyumadıkça, ağladıkça ben de ağlıyorum. Meme veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Sütüm var, emiyor da. Sürekli emmek istiyor. Doyunca kendi bırakıyor memeyi ama kucağımdan uzaklaşınca uyanıyor, dövmüşüz gibi ağlamaya başlıyor. Dün gece uykusunun yarısında göğsümde karnımda yattı. Sanki doğmamış gibi
Bende çok endişelendim yaa reflü olmasınlar da inşallah fazlasını çıkarıyorlardırBizimkide bazen çok kusuyor bazen ağzının kenarından akıyor sebebi neyki acaba
Bizde öyleyiz memede uyuyor başka türlü uyumuyordu ama ben artık yanıma alıyorum yerine koymuyorum yerine koyunca zılgıtı basıyor çünkü, yanımdayken az mızmızlanıyor sonra uykuya geçiyor o sırada emziği sürekli ağzındam çıkarıyor o çıkardıkça ben geri koyuyorum ama hiç sevmedi emziğiBen meme vermeden uyutmayı beceremiyorumemziği de başta tutuyordu artık tutmuyor 3 tane emzik var hiçbirini tutmuyor. Uyumadıkça, ağladıkça ben de ağlıyorum. Meme veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Sütüm var, emiyor da. Sürekli emmek istiyor. Doyunca kendi bırakıyor memeyi ama kucağımdan uzaklaşınca uyanıyor, dövmüşüz gibi ağlamaya başlıyor. Dün gece uykusunun yarısında göğsümde karnımda yattı. Sanki doğmamış gibi
Bu galiba hepimizin bebeklerinde aynı canım.. doğduklarını kabul etmek istemiyorlar..Ben meme vermeden uyutmayı beceremiyorumemziği de başta tutuyordu artık tutmuyor 3 tane emzik var hiçbirini tutmuyor. Uyumadıkça, ağladıkça ben de ağlıyorum. Meme veriyorum. Psikolojim çok bozuldu. Sütüm var, emiyor da. Sürekli emmek istiyor. Doyunca kendi bırakıyor memeyi ama kucağımdan uzaklaşınca uyanıyor, dövmüşüz gibi ağlamaya başlıyor. Dün gece uykusunun yarısında göğsümde karnımda yattı. Sanki doğmamış gibi
Hadi gel burası çok güzelDoğuramayan bir ben mi kaldım
Hayir uzerine vaziefe olmayan herkesin dilinde. U kiskanclik mesleesi. Ben de cok rahatsizim. Gecen hastanedeydik. Sirf kizim dislanmis hissetmesin diye onu da götürdük. Kadinin biri kizima pat diye kardesini kiskaniyor musun diye sordu. O kadar sinir.oldum ki. Biz canımızı disimize takiyoruz o hisleri uyandirmamak icin millet gözüne sokuyorBana surkeli annenin nazarı çok değer diyorlarAnadolumuz maşallah lohusa kadına ne denmeyecekse dillere dolamış bizim zamanımıza kadar gelmiş. Pozitif tek bı cümle çıkmıyor kimsenin ağzından . Hele arayanların abisi kıskanıyor mu? Yalnız bırakmayın bebekle bilmem ne diye sözde akıl verir gibi cümleleri yok mu biz salagiz çünkü anlamıyoruz kıskanıp zarar vereceğini iyi ki söyledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?