Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Cnm ya gazı var ya kakayi yapamıyor yada tam yapamıyor kakayi.40i çıkınca biraz daha rahat edersin insallah.annelik güzel ama bı o kadar zor.allah isteyen dileyen herkese tattirsin bu duyguyu.

Çocuk doktoru 7 günlükken bakmıştı.15 günlük olunca tekrar gel dedi.Sağlık ocağı gerçekten de çok kalabalık doktorun iyiymiş

Kalça çıkıklığı için kontrol ne zaman oluyor
Oğlum zamanında doğmuştu 45gunlukken gittik sıkıntı çıkmadı.kizim prematüre doğdu 37gunlluken gittim daha gelişmemiş 4hafta sonra yine gel dedi.eger bebek zamanında yani haftasinda dogmussa 45 günlük en ideal zaman.
Böyle insanların da çok nazarı değer.hele o kem gozlu kv lerin.
Ben de 10gun bekledim cnm yoğun bakımda.erken doğduğu için solunum sıkıntısı vardı sarılık oldu enfeksiyon derken 10gun kaldı.cok şükür geçti gitti .Allah kimseyi evladiyla sınamasın

Canım memenin kahverengi kısmını tam ağzına koyman lazım yoksa sürekli yara olur hiçbir şey fayda etmez bununla ilgili videolar falan izle. Bizde de sarılık var bi gece fototerapi aldık hatta en son 13.8 e düşmüştü ptesi tekrar gideceğiz.
Gaz için bişeyler kullanıyor musun bebeğe? Biz Maflor damla başladık o çok iyi geldi kakasını bile rahat yapıyor bi dr una danış kontrolde anlat durumu size de versinler. Birbirinize alışma dönemi henüz 40 ı çıkınca huyunu suyunu anlayacaksın her şey çok daha kolay olacak merak etme

Cnm ya gazı var ya kakayi yapamıyor yada tam yapamıyor kakayi.40i çıkınca biraz daha rahat edersin insallah.annelik güzel ama bı o kadar zor.allah isteyen dileyen herkese tattirsin bu duyguyu.
İkinci çocuğum olmasına rağmen şu an 40 dan sonra rahat edersin cümlesi ne kadar iyi geldi insan unutuyor büyüdükçe rahat ediyorsun

Bugün devlet hastanesine gittik verdikleri randevu 2 aylık olduğu zamana denk geliyor

Kızlar bugün doktora 2.hafta kontrolüne gittik.1 , 3 ve 6. Ayda diğer kontrollerini yapacağız dedi.Ayrıca kalça ultrasonu için randevu verdi.Böbrek genişlemesi vardı onun için nefrolojiye yönlendirdiler.

Kızlar bebegimin topuk kanında tsh degeri yüksek cikmis var mı böyle bisey çıkan

Kızlar bebeğim 29 günlük oldu 1 haftadır kusmaları başladı daha önce kusmamiz yoktu ağzının kenarından akıyor kimi zaman 1 tatlı kaşığı kadar kimi zamanda 1 yemek kaşığı kadar son günler de çok sık olmaya başladı günde en az 10 kere bu şekilde ağzının kenarından akıtıyor normal mi bu

Bizim de iki gündür başladı ben reflüden şüphelendim reflü yatağına yatıracam artık inşallah olmazlar

Normal canim oglumda 1.aydan sonra cok olurdu önlük takardım fazlasını kusuyor demisti doktorumuz

Kızlar bebegimin topuk kanında tsh degeri yüksek cikmis var mı böyle bisey çıkan
Bizim ilk kanda yüksek çıkmış Dr yenidogan da olabiliyor demisti..ikinci topuk kanında normal çıkmış.ama kaç cikmis hiç sormamistim yoğun bakım sürecinde.
Oğlum da onlukle gezdirirdim resmen.butun kıyafetleri kusmaktan mahvolurdu.buyuynce de reflü çıktı maalesef.reflu yatağında yatirmadim hiç acaba ondan mı oldu bilmiyorum.kizimda 45 günlük maşallah onda kusma olmuyor şükür.reflu yatağı bunda da kullanmadım.

merhabalar, istanbul maltepe medicalpark hastanesinde doğum yapan var mı aranızda? bi kaç şey sormak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…