- 20 Mayıs 2024
- 366
- 1.111
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Endişe etme canım 6 ve 7. Haftada bile gören duyan var içini ferah tut minik mucizen seninleKızlar 5+5 vajinal muayene de kese göründü ama bebek göremedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi o zamana gelişir mi
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımBende aynıyım ilk hamileligimden çok farklı.hamile değil gibiyim .bebeğin olusmamasindan korkuyorum.yarin kontrolüm var
Aslında ne mutlu bize ama işte insan korkuyoValla bende de bulantı falan hiç yok.
Aynen bizimkide süpriz yumurta sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSat 11 nisan benim Bizde cumartesi duymaya gitcez inşallah hem biraz daha büyümüş olurgebelik öncesi biraz kilo vermek istiyodum ama veremeden süpriz yumurta geldi 60 kg la başladım ben
Bebek sağlıklıysa hiç sorun değilAslında ne mutlu bize ama işte insan korkuyo
Normal benimde öyle oldu 7+1 de kalp atışı duyduk çok sukurKızlar 5+5 vajinal muayene de kese göründü ama bebek göremedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi o zamana gelişir mi
Canım ben biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür 7+1Süper kaç haftalıkken görmüş oldun
Genetik tarama testi. Ben de 11. Haftada yaptircam. İkili dortlu yaptirmiycam. Annenin kanini alip bebegin genetik taramasini yapiyorlar.Kızlar nipt testi hakkında bilgisi olan varmı
Devlette yapiliyormu acaba birde kaç günde çıkıyor ki aklımda hep sorularGenetik tarama testi. Ben de 11. Haftada yaptircam. İkili dortlu yaptirmiycam. Annenin kanini alip bebegin genetik taramasini yapiyorlar.
Özel lablar yapiyor diye biliyorum ama tam arastirmadim. 10-15 gunde geliyor. Genelde yurtdisina gonderdikleri icin uzun suruyor.Devlette yapiliyormu acaba birde kaç günde çıkıyor ki aklımda hep sorular
Yalnız değilmişim bugun midem bulandı üstelik 1 saatlik yolculuk sonrası eve g çiyorum baktım olacak gibi değil eriğimi tuzumı aldım minibüste yiye yiye gidiyorum yoksa mid m çok kötüydü ii geldiValla annem utanmasalar aldığımız nefesi satacaklar diye dalga geciyor
eşinin tarafiyla ise sıkıntılı dermişim doktorun en dogrusunu bilir canim
ben daha doktora gitmedim kiz keseyi görmek ne yarin 3 te randevum ama bi heyecan basti 2. Olmasina ragmen hala hamile olduğuma inanamiyorum
Canim enfeksiyon olabilir test yaptir ben ilk gebeligimde prilam iciyordum onun yan etkisi sandim doktora anlattim hemen test yapti enfeksiyon cikti
Canım bende sabah 2 akşam 2 alıyorum. Ama işe gitmediğim için daha rahatımArkadaşlar progestan fitili günde kaç kez kullanıyorsunuz. Ben günde iki kez alıyorum sabah akşam ama sabahları işe gidecem diye fitil çok erimeden mecbur giyiniyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz
Ben geceleri bı kes aliyorum cnm.Arkadaşlar progestan fitili günde kaç kez kullanıyorsunuz. Ben günde iki kez alıyorum sabah akşam ama sabahları işe gidecem diye fitil çok erimeden mecbur giyiniyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz
Çoğumuzun oldu cnm endişelenme.Merhabalar, dun kanamam oldu doktor ilac dedi yaptim durdu şimdi kahveyi lekelemer şeklindedir bunu yasayan varmi?
Ayy dua et valla keyfini çıkar.ben ölüyorum resmen.Ah annelik delilik işte. Bende öyle. İlk hamileliğimde çok kustum şimdi niye kusmuyorum diye korkuyorum. Kendimihamile gibi hissetmiyorum diyorum sürekli. İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza
Kız tadını çıkar vallahi çok zor.Valla bende de bulantı falan hiç yok.
Daha küçüktür annesi.bende 5+4te kese gördüm .6+3te kanama oldu gittim çok hafif duyuldu.cumaya randevu aldım bakalım 7bucuk haftalık olcaz ozamana bakalım ne durumdayız.Kızlar 5+5 vajinal muayene de kese göründü ama bebek göremedi 10 gün sonra gel tekrar bakalım dedi o zamana gelişir mi
Hayırlı olsun kuzumCanım ben biz bugün kalp atışını duyduk çok şükür 7+1
Canım fiyat tam olarak ne kadardır acaba.ozeller mi yapıyor.cunku devlette hiç duymadımGenetik tarama testi. Ben de 11. Haftada yaptircam. İkili dortlu yaptirmiycam. Annenin kanini alip bebegin genetik taramasini yapiyorlar.
Ben de gunde 2 tane aliyorum ama bana doktorum ikisini de gece yatarken almami soyledi bir doktorunuza danisin bu sekilde daha cok fayda gorebilirsiniz.Arkadaşlar progestan fitili günde kaç kez kullanıyorsunuz. Ben günde iki kez alıyorum sabah akşam ama sabahları işe gidecem diye fitil çok erimeden mecbur giyiniyorum. Sizler nasıl yapıyorsunuz
ben hep ozel lablar alip yurtdisina gonderiyor diye duydum ama detayli arastirmadim. 10 bin tl yi okumustum bu sitede ama henuz bir yeri arayip fiyat almadim. Daha erken diyeCanım fiyat tam olarak ne kadardır acaba.ozeller mi yapıyor.cunku devlette hiç duymadım
Bence alttan muayene olma canım acele etme daha küçük bende ilk keseyi gördüm alttan daha sonra durmayıp tekrar başka hastaneye ordan da küçük diye alttan daha sonra acaba bebeği görürmüyüz diye tekrar gittim üstten görülmedi tekrar alttan baktı sonra Bi sancım oldu korktum bence sabret bekle derimKızlar çıktım doktordan. Doktor okadar aksiydiki soru dahi soramadım resmen.
Kesen gayet güzel oluşmuş dedi, yeri güzel oluşumu güzel dedi. Kanama alanı yok dedi. 2 hafta sonra gel bebeğe bakalım birde detaylı kan bakalım dedi. Folbiol kullanmaya devam et dedi. Ben henüz çok başı diye devlete gittim ama sanırım özele gidip transvajinal muayene olsam bebişte görünür diye düşünüyorum.
Ay dikkat etmek lazım tabi canım sen çok sık alttan muayene olmuşsun okadar olma en son bakıldığında gördün mü bari bebişiBence alttan muayene olma canım acele etme daha küçük bende ilk keseyi gördüm alttan daha sonra durmayıp tekrar başka hastaneye ordan da küçük diye alttan daha sonra acaba bebeği görürmüyüz diye tekrar gittim üstten görülmedi tekrar alttan baktı sonra Bi sancım oldu korktum bence sabret bekle derim
Ay inşallah seninde geçer canım çeken bilir bunu çok zor allah yardımcın olsunBen geceleri bı kes aliyorum cnm.
Çoğumuzun oldu cnm endişelenme.
Ayy dua et valla keyfini çıkar.ben ölüyorum resmen.
Kız tadını çıkar vallahi çok zor.
Daha küçüktür annesi.bende 5+4te kese gördüm .6+3te kanama oldu gittim çok hafif duyuldu.cumaya randevu aldım bakalım 7bucuk haftalık olcaz ozamana bakalım ne durumdayız.
Hayırlı olsun kuzum
Canım fiyat tam olarak ne kadardır acaba.ozeller mi yapıyor.cunku devlette hiç duymadım