Oh ne mutlu sana canım inşallah hiç yaşamazsınBu bulantı bünyeye göre değişiyor sanırım Çok şükür şikayet etcek kadar olmadı beni Allah kolaylık versin bı ara sabahları oluyodu uyanınca baş ucumda bryaz leblebi vardı yiyince iyi geldi sonra kesildi
Canım duyarsın bence. Biz 5+4 de kalp atışını görmüştük , 5+6 da duyduk. Bugün 6+4 de daha kuvvetli bir şekilde duydukArkadaşlar birşey soracağım 5+2 keseyı gördük yarın kalp sesi için gideceğim yarın 6+3 duyabilirmıyım siz nezaman duydunuz acaba
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin korku var içimde araştıyorum burdaCanım duyarsın bence. Biz 5+4 de kalp atışını görmüştük , 5+6 da duyduk. Bugün 6+4 de daha kuvvetli bir şekilde duyduk
O korku hepimizde oluyor canım sonra gidip bebişin iyi olduğunu görünce rahatlıyoruzRabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin korku var içimde araştıyorum burda
Bakalım inşallah hayırlısı ne zaman iseO korku hepimizde oluyor canım sonra gidip bebişin iyi olduğunu görünce rahatlıyoruzseninki de iyidir korkma boşuna bu arada herkes aynı dönemlerde görmüyor kalp atışını eğer geç döllenme falan olduysa daha sonra da görebilirsin
Gruba nasıl katılacağım acabaO korku hepimizde oluyor canım sonra gidip bebişin iyi olduğunu görünce rahatlıyoruzseninki de iyidir korkma boşuna bu arada herkes aynı dönemlerde görmüyor kalp atışını eğer geç döllenme falan olduysa daha sonra da görebilirsin
Ben de 5+9 da duydum. Duyarsınız benceArkadaşlar birşey soracağım 5+2 keseyı gördük yarın kalp sesi için gideceğim yarın 6+3 duyabilirmıyım siz nezaman duydunuz acaba
Bana da doktorum uzun yol yasak dediKızlar bayramda 5 - 6 saatlik bir yolculuk yapılacak eşimin tarafıyla sorun olurmu acaba? Bazı yakınlarım gitme vs diyor tehlikeli diyor doktoruma danışacağım ama sizlerede sormak istedim
Bende 2 ay önce tatil satın aldım. Nerden bileyim sürpriz yumurtamın geleceğiniBana da doktorum uzun yol yasak dedi
AA gerçekten mi bende sormayı düşünüyordum bı sıkıntım yok çok şükür ama genede yasak verirmiBana da doktorum uzun yol yasak dedi
Ya bende sıkıntı olmaz herhalde diyodum genelde riskli gebeliklerde yasak geliyomus doktora sorcaktim ama içime kuşku düştü 10 saatten fazla bizim yoldaKızlar bayramda 5 - 6 saatlik bir yolculuk yapılacak eşimin tarafıyla sorun olurmu acaba? Bazı yakınlarım gitme vs diyor tehlikeli diyor doktoruma danışacağım ama sizlerede sormak istedim
Sizin yol baya uzunmuşBende 2 ay önce tatil satın aldım. Nerden bileyim sürpriz yumurtamın geleceğini10 saat sürecek yol. Haziran sonunda gideceğiz. Umarım doktor asla olmaz demez
Yani belki benim riskli diyedir ama burda okuduğum kadarıyla ve halam doktor ilk 3 ay çok yol yapma hastanenden çok uzaklaşma demişti. En iyisi doktorlarınıza danışmak.AA gerçekten mi bende sormayı düşünüyordum bı sıkıntım yok çok şükür ama genede yasak verirmi
Gittiğimiz şehirde de hastane var Allah korusun bı aksilik olduğunda ama doktorlar daha iyi bilir tabiYani belki benim riskli diyedir ama burda okuduğum kadarıyla ve halam doktor ilk 3 ay çok yol yapma hastanenden çok uzaklaşma demişti. En iyisi doktorlarınıza danışmak.
Evet baya uzun nasıl olacak bilmiyorumSizin yol baya uzunmuşinşallah gidersiniz
Evet baya uzun nasıl olacak bilmiyorumSizin yol baya uzunmuşinşallah gidersiniz
İnşallah canım artık bol bol molalarlaSizin yol baya uzunmuşinşallah gidersiniz