Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kizlar günaydın sol tarafa yada sırtüstü yatamayan bı ben miyim ya? Nefesim kesiliyor resmen boğazımi sıkıyorlar konusamiyorum

Sol daha iyi bebek için dedi diye hep sola yatmaya zorluyorum kendimi ama yok sola yattığım gibi koşmuşumda yorulmuşum gibi nefes nefese kalıyorum kalp atışlarım hızlanıyo. Sağa yatabiliyorum şuan sadece. Bazen gece gözümü açtığımda sırt üstü uyanıyorum inşallah sorun olmaz.

Ben de haftaya bozduracağım 34+3 ya da 34+4 oluyor. Benimde her şey normal çıkıyor kontrollerde ama akşamları ayaklarım şişiyor, gece uyuyamıyorum. Ara ara ağrılarım çok artıyor. Havalar eksi gidiyor. Canıma yazık valla. Bebekle daha çok zaman geçirmek tabiki çok önemli ama yarını düşüneceğim diye bugünden oluyoruz. O zamana allah kerim belki izni uzatırlar, belki başka bir şey olur.

Aynı aynı bnm de öyle sol taraf.yorulmusum gibi nefesim kesiliyor.insallah sağ tarafta sıkıntı değildir.
Sol tarafa bazende sağ tarafa yatıyorum canım sırt üstü yatamiyorjm
Demk sırtüstü kimse yatamiyor.sol taraf çok kötü oluyor bende.
Aynen orası da doğru.benim doğumdan sonra bakacak kimsem yok.bakici fln da guvenilmiyor bu devirde.izin süreleri bizi kapsamaz böyle giderse.ilerki yıllarda belki.o yüzden rapor bitince ücretsiz izin düşünüyorum.
Ben de sağa yatamıyorum sağa yatınca midem ağzıma geliyor hemen. Yatağa sırt üstü uzanıyorum bi 5 10 dk ancak duruyorum sonra sola dönüp uyuyorum.
Senin iyiymiş cnm.bazen uyaninda sırtüstü buluyorum kendimi sağa yatiyorum.

Kızlar bende yine nst de sancı çıktı pazartesi de çıkmıştı protestona başlamıştım 3 e çıkarttı rahim de 2 mm lik bi kısalma var açılma yok ama doktorum yine yatış ya da serum vs yapmadı normal mi bu sizce ciğer geliştirici de yapmaya isteklaiz gebelik şekeri var diye

Bende yarın çıkacağım izne işleri yetiştireyim diye bu gün yoruldum ilk kez sancım oldu Allahtan çok uzun sürmedi. Ben lisede idareciyim okul çok kalabalık zaten gece uykusuzluğu üstüne sabah aşırı zorlanıyorum kalkıp gitmeye. Doğum sonrası izinden ses yok olursa mucize olur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…