Ben daha hamile kalmadan almaya başlamıştım. Chakra'da bir indirim olmuştu. Bir baktım genel olarak uniseks ama arada kız bebek kıyafetleri de olan şeyler almışım bir sürü. Olmazsa sevdiğim birinin bebişine hediye ederim diye düşündüm. Yani ben biraz alışveriş konusuna hevesliyim. Hevesimi törpüleyemedi bazı şeyler. Üzüleceksem her türlü üzüleceğim. Elden ne gelir ki? Böyle durumlarda tevekkül etmekten başka hiçbir çare yok. İnşallah hepimiz hamilelik sürecini sağlıkla ve mutlulukla atlatırız. Hamile olmayı sevmedim ben ama bebeği bir an önce kucağıma almak istiyorumBen ilk bebegimde 20. haftadaki ayrintili ultrasondan sonra alışveriş yapmaya başlamıştım. O ultrason benim icin cok onemliydi cunku gebelik oncesinde de diyabet hastasiydim.. Bebegimin kalbinde anormali olma riski vardi. Ama cok sukur bir sıkıntı çıkmadı. Tabi öncesinde de bir iki şey almistim kendimi tutamayıp.
Bunda da cinsiyeti öğrenince iki uc bir sey alirim. Buyuk alışveriş için yine 20. Haftadaki ultrasonu beklerim sanirim. Tabi yine erkek olursa çok fazla bir şey almam. Cunku 3uz olsa yetecek kadar kiyafet var. ilk bebekte ipin ucunu baya bir kaçırmışım.
Bence cok mantikli dusunuyorsun bazi seyleri 3 aydan sonra almaya başlayabilirsin.Ozellikle buyuk olanları. Uniseks renklerde hem kiza hem erkeğe uyacak şekilde... Türkiye şartlarında elzem oldu bu. Bugun aldın aldın, almazsan yarin zamlı alıyorsun çünkü.
Insallah sürecimiz sağlıkla gecer ve sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza alırız