Ekledim kuşumBenidr ekler misin canım
Yaş 32
İkinci çocuk
İstanbul
Sat 21 nisan 2024
Kese görünümü 4+5
Yaş 31Merhaba , hoş geldinizaşağıdaki bilgileri verirseniz eklerim
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü(hafta olarak) :
Kalp atışı(hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Beni de ekler msiinMerhaba , hoş geldinizaşağıdaki bilgileri verirseniz eklerim
Tahmini doğum tarihi :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Selam bende bugun gittim uygulamaya göre 5+6 ama ultrasonda 5+1 çıktım keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdıMerhaba arkadaşlar benim de yaşım 37 ilk gebelik normal gebelik uygulamada adet tarihi hesabı ile doktor hesabı uymadı geç döllenme olabilir dedi kese gördük çok şükür kimyasal ve dış gebelik değil dedi ama kalp atışı için bayram öncesine tekrar gidicem uygulamada 5 hafta 6 gün kalp atımı ne zaman duyuluyor
Bunu ben de doldurayimMerhaba , hoş geldinizaşağıdaki bilgileri verirseniz eklerim
Tahmini doğum tarihi :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Beni de ekler misinizMerhaba , hoş geldinizaşağıdaki bilgileri verirseniz eklerim
Tahmini doğum tarihi :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Yolk sac var mıydı peki gittiğinizde kesenin içindeSelam bende bugun gittim uygulamaya göre 5+6 ama ultrasonda 5+1 çıktım keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Hayırlı olsun betalar normal gibi ikiz olunca daha çok artıyor diye biliyorumArkadaşlar beta artışı
8. Gün 22 Mayıs 196
10. Gün 24 Mayıs 595
13. Gün 27 Mayıs 2250
Tek embriyo transferi olmuştu. Sizce tek yumurta ikizleri ihtimali var mıdır? (Merak tek de olsa iki de olsa Allahtan)
Canım çok sevindim senin adına.Kızlar dün yazmıştım belirtilerim kayboldu endişelendim diye bugün dayanamayıp doktora gittim. Çok şükür bir sıkıntı yok. Bebeği de gördük kalp atışını da duyduk. Belirtiler gitti diye stres yapmamak lazım hemen yoksa o gün bitmiyor sabahı zor ettim hep ağlamaklı bir ruh hali içindeydim. Allahtan yüreğime su serpildi.
Biz bugün 7+0 oldukKızlar bu arada sizlerde baş ağrısı durumu, kasık ağrısı durumu nasıl? Birde normalde hiç su içmeyen ben çok susuyordum çok su içiyordum şimdi oda gitti aklıma geldikçe zorla içiyorum. Sizde durumlar ne?
Stres yapmamak lazım valla stres en çok zarar veren etken ama elinde olmuyor insanın maalesef. Canım biz 8+5iz bugüne kadar hiç istifram olmadı ara ara küçük çaplı bulantılarim olmuştu. Onun haricinde bel ve sırt ağrım oluyordu. Göğüslerim şişti. Dün birden kesilip bugünde devam etmeyince hemen doktora gittim ki doktor da iyi yapmışsın stres yapacağına gel küçük bir kalp atışı dinlettirir gönderirim seni dedi. Güzel düşünelim güzel olsun her şey yolundadır Allahın izniyle.Dua edeceğimCanım çok sevindim senin adına.aynı stres bende de var vallahi kendimi hamile gibi hissetmiyorum diye dolanıp duruyorum etrafta. Bu sabah bulantımda olmadı iyice endişelendim. Şuan bi baş ağrısı var arada birde kasık ağrısı oluyor hafif onun dışında hamileliğe dair bir belirti yaşamıyorum. Yarın bizimde kontrolümüz 5+2 olacağız inşallah herşey yolundadır bizde de
Bilmiyorum ki ama sanki kese vardı sadeceYolk sac var mıydı peki gittiğinizde kesenin içinde
Kaçıncı haftada görüldüğünü merak ettim de bende hamileyim o yüzden biraz geç gitmeyi düşünüyorumBilmiyorum ki ama sanki kese vardı sadece
Teşekkür ederim canımBiz bugün 7+0 oldukbende de sabah miğde bulantısı oluyordu bugün olmadı şu hamilelikten önce çok içmeye çalıyordum 3 lt falan şimdi hiç icesim gelmiyor arada adet olcakmisim gibi bir ağrı gelip gidiyor
Canım benim çok teşekkür ederimStres yapmamak lazım valla stres en çok zarar veren etken ama elinde olmuyor insanın maalesef. Canım biz 8+5iz bugüne kadar hiç istifram olmadı ara ara küçük çaplı bulantılarim olmuştu. Onun haricinde bel ve sırt ağrım oluyordu. Göğüslerim şişti. Dün birden kesilip bugünde devam etmeyince hemen doktora gittim ki doktor da iyi yapmışsın stres yapacağına gel küçük bir kalp atışı dinlettirir gönderirim seni dedi. Güzel düşünelim güzel olsun her şey yolundadır Allahın izniyle.Dua edeceğim. Haber ver
Bizim 4+5 te belli belirsiz kese görüyorum dedi doktor canım yarın kontrolüm var netleşir durumKaçıncı haftada görüldüğünü merak ettim de bende hamileyim o yüzden biraz geç gitmeyi düşünüyorum