Merhaba beni de listeye ekler misiniz ? Hangi bilgileri yazmam gerekProluton depot Vurulmanı istemdi mi ? Neyse vardır doktorunun bir bildiği dediği gibi tuvalet harici kalkmadan yat. Progestanı koy ayağının altın da yastık falan koy. Geçer inşallah hemen
Devlet onu karşıladığı için onu yaziyorlar eczaneden 400 mg olan başka alabilirsiniz folidoce kullandım bende. Ama bunları devlet karşılamıyorEn son ocakta böyleymiş sonucum. Sağlıkocağındaki doktor direk folbiol yazınca kullanmaya başladım ne bileyimkorktum şimdi ya napsam folidoce mu alsam napsam
merhaba hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar benim de yaşım 37 ilk gebelik normal gebelik uygulamada adet tarihi hesabı ile doktor hesabı uymadı geç döllenme olabilir dedi kese gördük çok şükür kimyasal ve dış gebelik değil dedi ama kalp atışı için bayram öncesine tekrar gidicem uygulamada 5 hafta 6 gün kalp atımı ne zaman duyuluyor
Hayırlı olsun ben 5+1 de kese gördüm 10 gün sonra kalp atışı için çağırdıMerhaba arkadaşlar benim de yaşım 37 ilk gebelik normal gebelik uygulamada adet tarihi hesabı ile doktor hesabı uymadı geç döllenme olabilir dedi kese gördük çok şükür kimyasal ve dış gebelik değil dedi ama kalp atışı için bayram öncesine tekrar gidicem uygulamada 5 hafta 6 gün kalp atımı ne zaman duyuluyor
İnşallah olmaz, kötüyü düşünüp kendimizi üzmeyelim. Ben şimdiden bebeğe alacağım park yatak modeline karar verdim 3 ay bitince de alışveriş yapmak istiyorum mesela. Çok erken olabilir. Ama 9 ay sonra da ne olacağını bilmiyoruz ki. Her şeyin fiyatının sürekli arttığı bir yerde en azından büyük kalemleri taksitlendirerek erken almak faydalı olabilir gibi geliyor bana. Sonra da sizin gibi korkuya kapılıyorum bazen alışveriş için en az 6 ayı bekle falan diyorum kendime. Ama endişe sadece süreci zorlaştırıyor ve bir faydası da yok. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız, ben inanıyorum.
ilaç kullanıyorum gebelik belirtileri var diyince yapıyorlar hemenKızlar yoğunluktan halen kan testi veremedim. Sağlık ocağındaki hemşiremi aradım 1gün sonra çıkıyor dedi. Hastane aciline gitsem hamilelik için kan testi yaparlar mı.
Evet cnmKızlar prialam ilacını devlet karşılıyo mu biliyor musunuz
Maşallah canım.yat dinlen bol bol .eşin yardımcı olur biraz, öyle öyle zaman gecerKızlar biz kontrolden çıktık herşey yolunda. Bugün 6+4 üzçok küçük bi kanama alanı var ama bebeği boş zararı yok kendi kendine geçer yat dinlen dedi
Merhaba , hoş geldinizMerhaba beni de listeye ekler misiniz ? Hangi bilgileri yazmam gerek
Gecmis olsun. Insulinle dengelersiniz.Merhaba canım göründü mü endokrin hem açlık hem tokluk insülin de glikozum da çok yüksek çıktı şu an glifor kullanıyorum cuma günü rapor çıkartacak ve insülin iğnesi başlayacağım hamilelik boyunca iğne olacağım
Analigin %80 i kaygıKızlar bizde bugün 8 haftalık oldukağırlaştığımı hissediyorum daha şimdiden. Mide bulantım garip bir şekilde yok. İlk gebeliğimde inanılmaz mide bulantısı yaşadım defalarca hastanede yattım, su bile icemiyordum, ama bu gebeliğimde çok çok az bulantım oluyor hatta çoğu zaman hiç olmuyor, bende de aynı korku var bir sıkıntı mı var acaba diye
Benidr ekler misin canımMerhaba , hoş geldinizaşağıdaki bilgileri verirseniz eklerim
Tahmini doğum tarihi :
Kese görünümü(hafta olarak) :
Kalp atışı(hafta olarak) :
Varsa Cinsiyet tahmini:
Canım senin şehir nereydi ?Beni de listeye ekleyebilir misin
Yaş 34
İlk çocuk
SAT 19 Nisan
Bebişin tahmini doğum tarihi 24 Ocak