- 13 Mart 2024
- 75
- 48
- 30
Dualarım. Seninle rabbim inşallah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsinDün gittim doktora iğne yaptı bide progestan dedi verdi kullanıyordum öyle yoğun değil ama korkuyorum yoğunlaşacak diye bebeğimi kaybetmek istemiyorum Allahım sen bize yardım et
Folidoce kullanıyorum ben gebelikten önce öyle başlamıştım devam ettimFolik asit hangi marka kullanıyorsunuz kızlar? Doktora gitmedim daha randevu 15 gün sonra
He anladım bilmiyodum70
Bu tarz gruplar kurmak ban sebebi diye biliyorum site engel atıyor bunu yapan ve katılanlara
Korkma canım o trip bendede vardı gidiyorsun bi bakıyorsun minicik ben bunun için mi bu kadar tribe girdim diyosunBenim cumartesi 5+1 oluyor ve aşırı merak ediyorum kese görebilecek miyim acaba dış gebelik mi aklımda bir sürü soru işareti var. Betalarin artışı guzeldi 3 gün baktırdım. Ne çok zormuş beklemek :)
Merhaba Canım dün duyduk 6+5Grubumuzun güzel hamişleri , aşağıda etiketlediğim arkadaşlar muhtemelen keseleri görüp kalp atışlarını da duymuşlardır diye düşünüyorumbelki siz söylediniz ben kaçırdım ama tabloda eksik olan bilgilerinizi , kalp atışı haftası ve kese haftasını bildirirseniz tabloyu güncelleyeyim
@Kaya burcu
@Denizzz000
@kainat11
@GAden
@ulughanim
@Ayyayya
@takintiliyim
M merve190622
adaa00
@Nur61_
fatmakhan
@Tugcelif4264
@Hayatbuldum
@Minnos28
@dnz34
@Melekcanann
@emelaynur
3 34brc34
@Nefesimmmsin
@bbb0912
@laviniaa111
@gizemlibankaci
Bana folbiol verdi doktor canımFolik asit hangi marka kullanıyorsunuz kızlar? Doktora gitmedim daha randevu 15 gün sonra
Ben kullanıyorum diofolKızlar aranızda diofol folik asit kullanan varmi
Merhaba benim de eylül ayında bir düşüğüm var kalp atışı duyamamıştım şimdi ultrasona göre 6+3 deyim kalp atışını 5+6 da duydumMerhaba arkadaşlar, dün test yaptim ben de pozitif çıktı.Ocak ayında bir düşük yaşamıştım. O yüzden biraz endişeliyim. Geçen hafta regl olmayi beklerken kahverengi lekelenme oldu. Regle dönmeyince test yapmıştım. Haftaya cuma kontrolumuz var. İnşallah güzel haberler alırız
Bunu aç mı tokmu nasıl kullaniyorsjnuz acabaBen kullanıyorum diofol
Progestan kullan hemen benimde ayniydi gectiKızlar dua edin bana lütfen dünden beri kanamam kesilmişti kahverengi akıntı şeklinde devam etti şimdi lavaboya gittim yine kanama başlamış ne yapayom bilmiyorum lütfen akıl verin
Benin oglumda 21 aylik surekli kucakta ustumde tepiniyor valla allaha emanetBenim de 2 yaşında kızım var ben de aynı durumdayım. Ama Allah’a emanetler ya birsey olmaz herhalde diyorumbütün gün kucaktan inmiyor.
Benim oğlum da 22 aylık, karnımda hoplayıp duruyorBenin oglumda 21 aylik surekli kucakta ustumde tepiniyor valla allaha emanet
Oglan analarinin çilesi kizlarda öyle mi acaba bari bu bebişlerimiz kiz olsunBenim oğlum da 22 aylık, karnımda hoplayıp duruyor
Bende halsizlik ve uyku var sadece kalp atislarindan sonra belirtiler birden firliyor bir de surekli aci biber turşusu çekiyor canim midem delinene kadar yiyorumKızlar mide bulantısı yaşayan var mı bende şuan belirtiler yok gibidün böyle bi reflü gibi oldum o kadar neler yaşıyorsunuz anlatın . Bulantısı olanlar kaçınvı haftada başladı yazın