Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    175
Korkma canım o trip bendede vardı gidiyorsun bi bakıyorsun minicik ben bunun için mi bu kadar tribe girdim diyosun

Arkadaşlar merhaba aranızda sağlık çalışanı veya anlayan biri vardır kan verdim ve bu 3 değer normalden fazla veya az çıkmış korkulacak bir şey varmı acaba bu aralar doktora gidemiyorum aklıma takıldı size sorayım dedim teşekkür ediyorum şimdiden

Eklentiler

• IMG_2182.png
    91 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba Canım dün duyduk 6+5

Merhaba benim de eylül ayında bir düşüğüm var kalp atışı duyamamıştım şimdi ultrasona göre 6+3 deyim kalp atışını 5+6 da duydumİnşallah sağlıcakla gelsin bebeklerimiz

cinnabon canim tablo icin yazmistim ama kanaman olmuştu gozunden kaçti çok fazla mesaj oldugu icin hepsini okuyamiyorum ilk cocukta boş boş yatip kkdan cikmazdim simdi bebekle iş telefonu elime alamiyorum
Yaş 30
2. Çocuk
Sat 17 Nisan
Şehir Ankara başka eklemem gereken bisey var mı

Kızlar mide bulantısı yaşayan var mı bende şuan belirtiler yok gibi dün böyle bi reflü gibi oldum o kadar neler yaşıyorsunuz anlatın . Bulantısı olanlar kaçınvı haftada başladı yazın
Bende halsizlik ve uyku var sadece kalp atislarindan sonra belirtiler birden firliyor bir de surekli aci biber turşusu çekiyor canim midem delinene kadar yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…